● Tibet Kızları ●

Kesinlikle ic güdülerimizi ozellikle dinlemeliyiz tibet yapiyorsak...hic yaniltmaz özümüz

Gecmis olsun bu arada...atlatmışsın şükür

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

Bencede bi süre gözlemleyelim.çünkü fiziken ve ruhen arınmaya ihtiyacı var.zamane çocukları çabuk tükeniyorlar.olmazsa her hafta arttırmaz.zaten baya zorlanıyor yaparken her hafta arttırmak zor gelir.hatta bırakabilir bile

Geçmiş olsun canım.dualar olmadan herşey eksik .Allah bizler için gerçekten şifa olacak bir düzen kurmuş zaten.diğer şeyler sadece destek olur.hangi olumlama insana dua kadar huzur verebilir ki.bir Ayetel kürsi nin verdiği gücü hangi beşeri söz verebilir.istediği kadar güçlü cümleler kursun insanoğlu.içinde Allah kelimesi geçmeyen hiçbir cümle ruhu doyurmaz.çünkü böyle kodlanmışız.tabii bu benim inanışım ve görüşüm.

Ne oluyorsa biran önce geçsin bu dayanılir bir şey değil çok sıkıntı veriyor sığamıyorsun bir yere fena rahatsız ediyor olsa farkederdin mutlaka

Adet döngünle alakalı bi durum olmasın.ateş basması gibi bi duruma benziyor

bende de ilk başladığımda benzer birşey olmuştu hatırlarsan ..
çok şükür birşey olmamış geçmiş olsun ...

Doktora goster ama yanık tehlikeli olabilir bazen ...yada en azından bir eczaneye git mutlaka...bosver tibeti sağlığın daha onemli su an...vardır bunda da bir hayır ...baslarsin gene ne olcak kacmiyor ya
Annemle babam düğüne gittiler eşimle kardeşimin yanında kaldık biraz yoğurt sürdüm hafifledi ağrısı. Annemde bir dey yok deyince acile gitmedim yokse eşim götürecekti annemler gelince . Yarın yaparım yapabilirsem oynak yer yandı zaten birde 2 parmak arası hayatımda ilk kez çay döküldü üstüme

Elime çaydanlığın üstünü döktüm yandı elim tibeti yapamicam sanırım nasıl olcak

çok çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir umarım.yanık acısını iyi bilirim.çaydan 3 defa yandım 1 defada elime sıcak ağda döküldü en fenası buydu.sana tavsiyem hemen silverdin krem al sür yanığa birebir.elimi çok çabuk iyileştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…