- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.781
Kesinlikle ic güdülerimizi ozellikle dinlemeliyiz tibet yapiyorsak...hic yaniltmaz özümüzKızlar mutlaka hislerimizi dinlememiz gerektiğini bir kez daha deneyimleyerek yaşadım bugün. Prova sonrası oryantasyon a giderken bugün minibüste kulaklığımı çıkardım müzik dinliycem sonra bi anda vazgeçtim kulaklığı çantama geri koyup Ayetel Kürsi okumaya başladım 5 dakika geçti geçmedi hızla önümüze yandan bi otomobil geçti şoför atak davranmasa tüm hizimizla vuruyorduk yol açık diye minibüs hızlı da gidiyordu, Ayetel Kürsinin kaza ve beladan koruyucu bir dua olduğunu biliyordum ama müzikten vazgeçip bi anda okumaya başlamam ardından böyle büyük bi tehlike atlatmamiz çok etkiledi beni, sadece arınmıyoruz; ayrışıyoruz da sanırım
Ne oluyorsa biran önce geçsin bu dayanılir bir şey değil çok sıkıntı veriyor sığamıyorsun bir yere fena rahatsız ediyor olsa farkederdin mutlakaEsim de bana 2 gundu sen yaniyorsun diyor ama ben farkinda degilim...kan akışı hızlandı galiba bizde
Tesekkur ederim çok şükür geçti gittiKesinlikle ic güdülerimizi ozellikle dinlemeliyiz tibet yapiyorsak...hic yaniltmaz özümüz
Gecmis olsun bu arada...atlatmışsın şükür
Galiba ...bu yaş meselesini de eski topikte okudum ama yinede sen bilirsin...bir deneyimleyin istersen...
Onlarin enerji dengesi henuz hirpalanmadigi icin ve daha dayanikli bir auraya sahip olduklari icin tibet pek tavsiye edilmiyor... kaldı ki fiziksel gelisim de devam ediyor...insanin yuzu bile 20 21 de oturuyor
gozlelmleyerek yapsin devam ederse de
Kızlar mutlaka hislerimizi dinlememiz gerektiğini bir kez daha deneyimleyerek yaşadım bugün. Prova sonrası oryantasyon a giderken bugün minibüste kulaklığımı çıkardım müzik dinliycem sonra bi anda vazgeçtim kulaklığı çantama geri koyup Ayetel Kürsi okumaya başladım 5 dakika geçti geçmedi hızla önümüze yandan bi otomobil geçti şoför atak davranmasa tüm hizimizla vuruyorduk yol açık diye minibüs hızlı da gidiyordu, Ayetel Kürsinin kaza ve beladan koruyucu bir dua olduğunu biliyordum ama müzikten vazgeçip bi anda okumaya başlamam ardından böyle büyük bi tehlike atlatmamiz çok etkiledi beni, sadece arınmıyoruz; ayrışıyoruz da sanırım
Ne oluyorsa biran önce geçsin bu dayanılir bir şey değil çok sıkıntı veriyor sığamıyorsun bir yere fena rahatsız ediyor olsa farkederdin mutlaka
bende de ilk başladığımda benzer birşey olmuştu hatırlarsan ..Kızlar mutlaka hislerimizi dinlememiz gerektiğini bir kez daha deneyimleyerek yaşadım bugün. Prova sonrası oryantasyon a giderken bugün minibüste kulaklığımı çıkardım müzik dinliycem sonra bi anda vazgeçtim kulaklığı çantama geri koyup Ayetel Kürsi okumaya başladım 5 dakika geçti geçmedi hızla önümüze yandan bi otomobil geçti şoför atak davranmasa tüm hizimizla vuruyorduk yol açık diye minibüs hızlı da gidiyordu, Ayetel Kürsinin kaza ve beladan koruyucu bir dua olduğunu biliyordum ama müzikten vazgeçip bi anda okumaya başlamam ardından böyle büyük bi tehlike atlatmamiz çok etkiledi beni, sadece arınmıyoruz; ayrışıyoruz da sanırım
yüz yanması değilde ateş basması çok oluyor bende birde yüzümün sol yanı uyuşuyor karıncalanıyorKızlar yüz yanması olan var mı ? Bende bu ara çok oluyor ve baya rahatsız ediyor olduğum yerde duramıyorum biran önce dışarı atmak istiyorum kendimi acayip sıkıntı veriyor
Kızlar yüz yanması olan var mı ? Bende bu ara çok oluyor ve baya rahatsız ediyor olduğum yerde duramıyorum biran önce dışarı atmak istiyorum kendimi acayip sıkıntı veriyor
Evet her tekrarda 1 gun ara verebilirsin...ben mesela persembeleri yapamiyorum niyeyse...icimden gelmiyorGünaydın 11/5 den devam, çok hastayım hastayken yapmak daha zor 4.hareketi 9 kere yapabildim. 1 gün ara verme nasıl oluyordu? Her tekrarda verebilirmiyim.
Evet her tekrarda 1 gun ara verebilirsin...ben mesela persembeleri yapamiyorum niyeyse...icimden gelmiyor
Oy oyyyyy çok geçmiş olsun, acil şifa diliyorum, iki gün ara verebilirsin, bu ara bi geçsin bakalım inşallah geçer de kaldığın yerden devam edersinElime çaydanlığın üstünü döktüm yandı elim tibeti yapamicam sanırım nasıl olcak
Ne güzel 13 tekrara geçecektimOy oyyyyy çok geçmiş olsun, acil şifa diliyorum, iki gün ara verebilirsin, bu ara bi geçsin bakalım inşallah geçer de kaldığın yerden devam edersin
Hay allah ya ...yanık acısı cok fena bilirimElime çaydanlığın üstünü döktüm yandı elim tibeti yapamicam sanırım nasıl olcak
Sağol canım ya çok ağrıyor benim ilk kez sanirim başıma geliyoHay allah ya ...yanık acısı cok fena bilirim
Cok gecmis olsun schonerim ya
Doktora goster ama yanık tehlikeli olabilir bazen ...yada en azından bir eczaneye git mutlaka...bosver tibeti sağlığın daha onemli su an...vardır bunda da bir hayır ...baslarsin gene ne olcak kacmiyor yaSağol canım ya çok ağrıyor benim ilk kez sanirim başıma geliyo
Annemle babam düğüne gittiler eşimle kardeşimin yanında kaldık biraz yoğurt sürdüm hafifledi ağrısı. Annemde bir dey yok deyince acile gitmedim yokse eşim götürecekti annemler gelince . Yarın yaparım yapabilirsem oynak yer yandı zaten birde 2 parmak arasıDoktora goster ama yanık tehlikeli olabilir bazen ...yada en azından bir eczaneye git mutlaka...bosver tibeti sağlığın daha onemli su an...vardır bunda da bir hayır ...baslarsin gene ne olcak kacmiyor ya
Elime çaydanlığın üstünü döktüm yandı elim tibeti yapamicam sanırım nasıl olcak