● Tibet Kızları ●

onu söylememişim de mi hem de ne ağrı? enseden enseden çaktı resmen. geçen de ağrımıştı tibete bağlamamıştım. arada nadir de olsa ağrırdı o günlerden biri diye düşünmüştüm
Agrıtır daha cok :) benim yanılmiyorsam 2 haftadir problem yok...her arrtirdığimda ya o gun yada ertesi...fenalardaydim

Bende şaşırdim...üzüldüm de...kafa kızdı ve doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen güzel insandı...umarım bir gün geri gelir
gelir belki
canım 1 aydır aynı durumdayım, hareket edecek halim yok ama bırakmadım sen de bırakma, yakında gececek inşallah
1 ay mı dedin! bugün daha iyiyim. hemen geçecek diye düşünmüştüm oysaki
bugün düne göre kendimi daha iyi hissediyorum ,kendime şaşıyorum tibete devam edebilmem konusunda. tibete başlarken kozmikbakımın önerdiği tarihte başlamıştım sanırım onun etkisi büyük.
ben de kozmik bakımın tavsiye ettiği tarihde başladım. bırakmam diye düşünüyorum artık. bu arada eşim de halen devam ediyor. ona daha çok şaşırıyorum.

bu linkte bir keşiş östermiş egzersizleri sıralama farklı hareketlerde de biraz farklılık var. eşim buradaki sırayı takip ediyor. 5 yapması gereken haftada 9 a çıkmış. videoda 9 veya 21 yazdığı için. benim ısrarlarımla 5 e döndü. şimdi o da 7 de

Gercekten cok farklı yapiyor haraketleri yaf...gerci herkes cesit çeşit yapiyor da ben kitaba bagli kalmayi daha doğru kaynak olarak buldum...bilemiyorum ya...

Gercekten cok farklı yapiyor haraketleri yaf...gerci herkes cesit çeşit yapiyor da ben kitaba bagli kalmayi daha doğru kaynak olarak buldum...bilemiyorum ya...

maşallahhh, darısı başımıza

İnşallah

şuan çok imrendim ben daha 11 deyim
nasıl hissettin fark varmıydı geçen haftaya göre

Bende daha geçen 11 deydim:)günler su gibi akıyor bi bakmışsın 21 olmuşsun.önemli olan sindirerek ilerlemek.bıkmadan yılmadan

Bilmiyorumki canım fark var mı yok mu.bazen sizler bişey yazınca bende aaa evet bendede olmuştu diyorum.kendime pek odaklanmıyorum galiba.ya da tibete yormuyorum.

sadece geçen hafta göz pınarının hemen yanından yağ bezesi çıktıydı.çok kötü görünüyordu.dün sonunda çıkardım.öylede kötü bi yerki sıksan sıkılmıyorda.

alerjim atakta geçen haftadan beri.onuda havaların serinlemesine bağlıyorum.

çooook halsizim hiç enerjim yok.oturduğum yerde uyuyasım var.özellikle ayran yoğurt yediğim gün sersem tavuğa dönüyorum.umarım bu tibettendir.şekerle filan alakası yoktur.

Allah allah yiyoz mu biz insanları ama tabi bulmuş aşkını ohhh
ha_mim ilk birincimiz kupanı da verdim listeye bak

Ayyy çok güzel görünüyor çooook mutlu oldumçok teşekkürler canım herşey içinlistedeki herkesin o kupayı kaldırması dileğiyle

3 hareket bitince hangi bacağa ağırlık versem kalkarken benim de o taraf sizliyordu...ondan sonra ellerimden yerden destek alarak iki bacagimla ayni anda kalkişa gectim ve sorun cozuldu

Tamam canım bide böyle denerim.dün önceki güne göre biraz daha iyiydi

Hayırlı olsun, çokkkkkkkkk uzun yıllar sürsün inşallah, maşallah süphanallah

İnşallah canım yalnız bırakmayın beni çabıh gelin

11 tekrara geçtiğimden beri şiddetli mide ağrısı çekiyorum bugün zorlamicam kendimi

Belki yediğin bişey dokunmuştur çok kötüysen ihmal etme canım.benimde ağrıyor ama sebebi son günlerde yediğim acı turşubile bile yiyorum müstehak bana

Kızlar tibetin sonunda yapılan dinlenme pozisyonu varya ben onda rahat nefes alamıyordum.sonra secde pozisyonunu denedim.inanın o kadar iyi geliyorki hareket sonrası böyle bi rahatlama yok.denerseniz anlarsınız ne demek istediğimi.tibeti artık öyle bitiriyorum.zaten secde pozisyonununda tıbbi birçok faydası var vücuda...
ve tabiki kıbleye dönüp yapıyorum.

Birde saat 15 ile 19 saatleri arasında yapmaya başladım.kozmik bedenin bu saatlerde arındığını söylemişti.şimdi tam ısırganla arınma kürü zamanı. aslında hep beraber yapsak ne güzel olurdu. tibetle beraber kaymaklı baklava olurdu.ben başlıcaktım ama ısırganım yoktu

Dip not:mesajları alelacele yazdığım için cümlelerim bozuk olabilir kızlar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…