● Tibet Kızları ●

Naptınız kızlar.
Eşime sinirlendim kv onu aramış akşam gelin demiş eşim bana sormadan ok diyor bir hafta sonum var ya bir rahat bıraksalar olmuyor kendi de işten ancak 8den sonra gelecek ben 5ten gidecem işim gücüm yok

Bugün yine aklımdan keşke olsa diye geçirdiğim bir şey gerçekleşti...sürekli olmasi dileğiyle bayılıyorum bu gelişmelere

Duphalac şurup kullanıyorum ben bu durumlar da bazen limonlu su da işe yarıyor
İşe yararmı ki Bu aralar Yağlı, baharatlı ağır yiyeceklerden uzak duruyorum.Hafif beslenmeye çalışıyorum ki daha da fena olmadan. Kabızlık sorunu da var Maalesef Platese başladım. Tibet le de desteklicektim ki bu lanet olası bu hastalık hortladı

Günaydın geldim ben :) cumartesi 11.tekrara geçtim kovahatunum benim bu sinir harbim ne olcak bilmiyorum gittikçe artıyor tibeten mi acaba ? İkidebir banlanmam normal değil yane

plastesi yapabiliyor musun ağrın falan var mı ?
Günaydın geldim ben :) cumartesi 11.tekrara geçtim kovahatunum benim bu sinir harbim ne olcak bilmiyorum gittikçe artıyor tibeten mi acaba ? İkidebir banlanmam normal değil yane
arınma oluyordur sanırım eğer değilse ikimizde yanlış birşeyler var bende öfkeden sinirden çıldırıcam .
ayrıca bdv de sabır taşı da çatlar
Bütün listeyi kupalı görmek istiyorum
Hade bakiiimmmm asılın
bugün başlarım bende bu sefer düzeni değiştirecem. sabah başlıcam 6 da uyanacam duş alırım çıkarım diyorum.
sen ev mi değiştiryorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…