- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.821
Cok sinir bozucuNaptınız kızlar.
Eşime sinirlendim kv onu aramış akşam gelin demiş eşim bana sormadan ok diyor bir hafta sonum var ya bir rahat bıraksalar olmuyor kendi de işten ancak 8den sonra gelecek ben 5ten gidecem işim gücüm yok
EvetttCok sinir bozucu
Canim kisaca bakabilmistim, simdi ayrintili bakiyorum .Saol hatirlattigin icin :)Verano_porteno inceledin mi topigi
Ne demek canım :)Canim kisaca bakabilmistim, simdi ayrintili bakiyorum .Saol hatirlattigin icin :)
Geçmiş olsun acil şifa diliyorumKızlar bu ara çok kötüyüm eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.Mide ve bağırsak sorunlarım değişen havalarla beraber canıma okuyor
Yarın sabah kısmetse 21 oluyorum bende, darısı hayirlisiyla hepinizin başınaBuralara fazla giremedim iş güç yoğundu hayat bu ara.her şey yolunda merak edilmek de çok güzel bu arada ♡ tibete de devam 13 tekrardayım
Duphalac şurup kullanıyorum ben bu durumlar da bazen limonlu su da işe yarıyorKızlar bu ara çok kötüyüm eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.Mide ve bağırsak sorunlarım değişen havalarla beraber canıma okuyor
Amin geçer inşallah. Çok teşekkürler.Geçmiş olsun acil şifa diliyorum
İşe yararmı kiDuphalac şurup kullanıyorum ben bu durumlar da bazen limonlu su da işe yarıyor
Bdv de sinir olmamak elde değil kiGünaydın geldim ben :) cumartesi 11.tekrara geçtim kovahatunum benim bu sinir harbim ne olcak bilmiyorum gittikçe artıyor tibeten mi acaba ? İkidebir banlanmam normal değil yane
Bdv de sinir olmamak elde değil ki
Konular yorumlar facia
Normalsin sen
plastesi yapabiliyor musun ağrın falan var mı ?İşe yararmı kiBu aralar Yağlı, baharatlı ağır yiyeceklerden uzak duruyorum.Hafif beslenmeye çalışıyorum ki daha da fena olmadan. Kabızlık sorunu da var Maalesef Platese başladım. Tibet le de desteklicektim ki bu lanet olası bu hastalık hortladı
arınma oluyordur sanırım eğer değilse ikimizde yanlış birşeyler var bende öfkeden sinirden çıldırıcam .Günaydın geldim ben :) cumartesi 11.tekrara geçtim kovahatunum benim bu sinir harbim ne olcak bilmiyorum gittikçe artıyor tibeten mi acaba ? İkidebir banlanmam normal değil yane
bugün başlarım bende bu sefer düzeni değiştirecem. sabah başlıcam 6 da uyanacam duş alırım çıkarım diyorum.Bütün listeyi kupalı görmek istiyorum
Hade bakiiimmmm asılın