- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.721
sabah 2/7 yapıldı
bugün hiç iyi değildim. sabahtan beri zor hareket ediyorum. her yerim ağrıdı kemiklerin kırılıyor resmen. hasta olacak gibi bir halim var. ama hasta da olmadım olmayacağım sanki. ama bir halsizlşk zor yürüdüm. bahsettiğiniz yorgunluk halsizlik hali bu muydu acaba?
dün tibetten sonra iki göğüsümün kahve bölgesinin alt bölümünde kaşıntı oldu pütür pütür kızarmış olduğunu gördüm tibet beni çok farklı vuruyor
alerjin var mı senin ?benimde yüzümün saç diplerine yakın kısımları pütür pütür olmuştu sivilce desem değil garip bişiydi,azalmaya başladı.şuan cildim çok hassas kaşınıyor kaşıdığım yerler yara oluyor
Alın çizgisi dimi...benim de orasi hep putur puturdur kendimi bildim bilelibenimde yüzümün saç diplerine yakın kısımları pütür pütür olmuştu sivilce desem değil garip bişiydi,azalmaya başladı.şuan cildim çok hassas kaşınıyor kaşıdığım yerler yara oluyor
alerjin var mı senin ?
birde şöyle bir şey fark ettim saç kıran değilse alnımın üst bölgesinde saçlarım dökülmüş açılmış bayağı.
Alın çizgisi dimi...benim de orasi hep putur puturdur kendimi bildim bileli
Su an yeni bir sampuana gectim ve ilk defa orayi bir şampuanin gecirdigini fark ettim...
Acayip şaşkınim....
Evli değilim benBunu bende sorayım o zaman hap alamıyorum korunmuyorum çünkü. Gebelikte sıkıntın oldu mu?
ha_mim hoşgeldin canım...hala bu denli agriların olmasi ilginç ya hani olur da bu kadarı....bedenin epey direniyor...
Veeeee 21 yapıldıııışifa olsun ruhuma bedenime inşallah
Darısı sizlere kızlar
ben seni evli sanıyordum karıştırmışım prdon yaEvli değilim ben
şuan çok imrendim ben daha 11 deyimVeeeee 21 yapıldıııışifa olsun ruhuma bedenime inşallah
Darısı sizlere kızlar
Allah allah yiyoz mu biz insanları
hmmm anladım benim buna tibet bile çare olmadı....evet alın çizgisi ama tibete başladıktan sonra çıktı onlar önceden yoktu benim
3 hareket bitince hangi bacağa ağırlık versem kalkarken benim de o taraf sizliyordu...ondan sonra ellerimden yerden destek alarak iki bacagimla ayni anda kalkişa gectim ve sorun cozulduBana direnmek gibi değilde bi maraz varmış gibi geliyor.çünkü öncesindede ara ara olurdu.namaz kılarken çok canım acıyor.özellikle sağ dizim zorluyor
Halasana pozu mutibete ilk başladığım da ayaklarımı başımın üstüne atamıyordum geçen gün denedim ayaklarımı atmakla kalmayıp yere değirebildim. tek sıkıntı göbeğimmuhteşem şekilde esnemişim bu kadar kısa sürede yapamam diyordum