● Tibet Kızları ●

dün tibetten sonra iki göğüsümün kahve bölgesinin alt bölümünde kaşıntı oldu pütür pütür kızarmış olduğunu gördüm tibet beni çok farklı vuruyor

canım 1 aydır aynı durumdayım, hareket edecek halim yok ama bırakmadım sen de bırakma, yakında gececek inşallah

dün tibetten sonra iki göğüsümün kahve bölgesinin alt bölümünde kaşıntı oldu pütür pütür kızarmış olduğunu gördüm tibet beni çok farklı vuruyor

benimde yüzümün saç diplerine yakın kısımları pütür pütür olmuştu sivilce desem değil garip bişiydi,azalmaya başladı.şuan cildim çok hassas kaşınıyor kaşıdığım yerler yara oluyor

alerjin var mı senin ?
birde şöyle bir şey fark ettim saç kıran değilse alnımın üst bölgesinde saçlarım dökülmüş açılmış bayağı.

Alın çizgisi dimi...benim de orasi hep putur puturdur kendimi bildim bileli
Su an yeni bir sampuana gectim ve ilk defa orayi bir şampuanin gecirdigini fark ettim...
Acayip şaşkınim....

ha_mim hoşgeldin canım...hala bu denli agriların olmasi ilginç yahani olur da bu kadarı....bedenin epey direniyor...

Bana direnmek gibi değilde bi maraz varmış gibi geliyor.çünkü öncesindede ara ara olurdu.namaz kılarken çok canım acıyor.özellikle sağ dizim zorluyor

Bana direnmek gibi değilde bi maraz varmış gibi geliyor.çünkü öncesindede ara ara olurdu.namaz kılarken çok canım acıyor.özellikle sağ dizim zorluyor
3 hareket bitince hangi bacağa ağırlık versem kalkarken benim de o taraf sizliyordu...ondan sonra ellerimden yerden destek alarak iki bacagimla ayni anda kalkişa gectim ve sorun cozuldu

tibete ilk başladığım da ayaklarımı başımın üstüne atamıyordum geçen gün denedim ayaklarımı atmakla kalmayıp yere değirebildim. tek sıkıntı göbeğim muhteşem şekilde esnemişim bu kadar kısa sürede yapamam diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…