- 29 Mart 2010
- 2.447
- 948
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.701
Yarın platese kursuna başlıyorum. Tibeti de yapmaya çalışıcam. İlaç tan ziyade jeller var. Direk ağrıyan bölgeye sürülüp masaj yapılan.Kamburluktandir o zaman tibetle o kambur düzeliyor benim yürüyüşüm bozuk birde omurgam da egrilik var kaburumda hepsinde gözle görülür düzelme var .
Etolax ağrı kesici vermişti bana dr o türde bir ağrı kesici kullansan dr kontrolünde ağrılar hafifler. Jel için birşey diyemiyorum koluma sürdüm ilk öğrendiğim dönem işe yaramadı. Ama sporu şiddetle tavsiye ediyorum.
biraz okudum da germe esneme hareketleri öneriliyor ama kişiye göre değişiyormuş . çok zorlamadan yap sadece . aile hekimine sorayım bende ağızdan ilaç kullanamıyorum sürekliYarın platese kursuna başlıyorum. Tibeti de yapmaya çalışıcam. İlaç tan ziyade jeller var. Direk ağrıyan bölgeye sürülüp masaj yapılan.
gelsinde aydınlatsın biziSchonerDuft eger ilk baniysa bu gece 23.00 gibi açılır...
nihaaal yenibahar bereket için her persembe 12.00-14.00 arası kaynatılir 1 ay boyunca...
fresa tibete başlarsan da istersen tekrarları daha yavaş arttır sen...anlaşılan baya zorluyor seni...hic acele etme...
arınıyorsun ağlamak geliyorsa içinden ağla iyi gelecektir.günaydın 11 tekrarla devam, ama bu tibet bana hiç yaramadı bu sefer. 3 ve 5. ci tekrarlarda gayet enerjik ve pozitiftim. ne zaman 7 tekrara geçtim yorgunluk ,kafa karışıklığı, mutsuzluk, bezmişlik, iştah artışı ve kemik ağrılarım başladı, 11 deyim hala devam ediyor.aslında çok bişi beklememiştim, sadece enerjim artsın ve azcık iştahım dengelensin istemiştim.ara ara ağlama krizleri geliyor ama hep uygunsuz yerde şu an olduğu gibi(işdeyim) ağlayamıyorum, herkesi hayatımdan atıp yalnız kalmak istiyorum, insanlar gözüme batmaya başladı ne zaman düzelirim bilmiyorum
Aksine tibetin yaradiğina işaretgünaydın 11 tekrarla devam, ama bu tibet bana hiç yaramadı bu sefer. 3 ve 5. ci tekrarlarda gayet enerjik ve pozitiftim. ne zaman 7 tekrara geçtim yorgunluk ,kafa karışıklığı, mutsuzluk, bezmişlik, iştah artışı ve kemik ağrılarım başladı, 11 deyim hala devam ediyor.aslında çok bişi beklememiştim, sadece enerjim artsın ve azcık iştahım dengelensin istemiştim.ara ara ağlama krizleri geliyor ama hep uygunsuz yerde şu an olduğu gibi(işdeyim) ağlayamıyorum, herkesi hayatımdan atıp yalnız kalmak istiyorum, insanlar gözüme batmaya başladı ne zaman düzelirim bilmiyorum
Kova hatunu evet benim içi çok meşakkatli oluyor, çok bunaldım deliye bağlayıp ortalarda gezmek herkese, her istediğimi söylemek istiyorum, kendimi zor tutuyorum zaten sivridilliyim
Yarın hocama da danışıcam. Ona göre egzersiz hareketlerini ayarlamaya çalışıcak. İlaç kullanmaktan yana değilim. Mideye ekstra bi yük.JEller en iyisi. Direk ağrıyan bölgeye uygulandığı için,kasları gevşetip ağrı hissini azalttığını biliyorum.biraz okudum da germe esneme hareketleri öneriliyor ama kişiye göre değişiyormuş . çok zorlamadan yap sadece . aile hekimine sorayım bende ağızdan ilaç kullanamıyorum sürekli
Bunu bende sorayım o zaman hap alamıyorum korunmuyorum çünkü. Gebelikte sıkıntın oldu mu?Yarın hocama da danışıcam. Ona göre egzersiz hareketlerini ayarlamaya çalışıcak. İlaç kullanmaktan yana değilim. Mideye ekstra bi yük.JEller en iyisi. Direk ağrıyan bölgeye uygulandığı için,kasları gevşetip ağrı hissini azalttığını biliyorum.
Niye öyle oldu ?Duygularım çok kötü 1 haftadır kardeşimi görmemiştim bugün gördüm nasıl kilo vermiş bacakları incelmiş kalçası zayıflamış yavrum benim içim acıdı gözyaşlarımı göstermeden sarılıp ağladım ;( regli dönemimi tibetten mi bilemiyorum
neden acaba şaşırdım doğrusuKızlar bizim parkofwomenimiz uyelik iptali yapmışbanlanmadi yani...
Aynen...şanslisin ki başin agrimiyor...cok pis ağrıtıyor meretsabah 2/7 yapıldı
bugün hiç iyi değildim. sabahtan beri zor hareket ediyorum. her yerim ağrıdı kemiklerin kırılıyor resmen. hasta olacak gibi bir halim var. ama hasta da olmadım olmayacağım sanki. ama bir halsizlşk zor yürüdüm. bahsettiğiniz yorgunluk halsizlik hali bu muydu acaba?
Bende şaşırdim...üzüldüm de...kafa kızdı ve doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen güzel insandı...umarım bir gün geri gelirneden acaba şaşırdım doğrusu
Bu ara çok geriledi belmi ondan bilemiyorum kaybetmekten de korkuyorumNiye öyle oldu ?
Üzüldüm..... bir cümle yazıp gidebilirdi en azından fakat kendi tercihi ...Kızlar bizim parkofwomenimiz uyelik iptali yapmışbanlanmadi yani...
Bu 3 4 gündür bende öyleyim rahatsızlığım arttı diyordum ama değilmiş çok gevşedi vücudum kolum kalkmıyor kaburgalarım birbirine girmiş gibi . Yavaş yap ama bırakma derimsabah 2/7 yapıldı
bugün hiç iyi değildim. sabahtan beri zor hareket ediyorum. her yerim ağrıdı kemiklerin kırılıyor resmen. hasta olacak gibi bir halim var. ama hasta da olmadım olmayacağım sanki. ama bir halsizlşk zor yürüdüm. bahsettiğiniz yorgunluk halsizlik hali bu muydu acaba?