- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.581
Arkandan konuşsak burda yazmazdıkNe güzel arkamdan konuşup içinizi dokmussunuz bir kişi de çıkıp bizim kulis böyle değildi belki bi derdi vardır hemen üstünü karalamayalim dememiş helal olsun size hayatinizdaki tum olumsuzluklara ben sebebim di mi buldunuz günah keçisini
Tamam peki susuyorum artık sadece tibet sohbeti edicem yaptım yapamadım şu sayı dayım gibiArkandan konuşsak burda yazmazdık
ayrica duygu sömürüsü en hoş bulmadığım sey...vardıysa bir derdin gelir anlatırsın ayrica kulis hep böyleydi
Sen bilirsin benim icin fark etmez...topiği ben actim ama benim degil,hepimizin.Tamam peki susuyorum artık sadece tibet sohbeti edicem yaptım yapamadım şu sayı dayım gibi
OkiSen bilirsin benim icin fark etmez...topiği ben actim ama benim degil,hepimizin.
enerjisi bozulmasin benim icin kafi
bak canım 3. Üniversitemi bitirdim bitircem hukuk okuyorum bu sebeple de Türk dil kurumunu da yakından tanıyorum pek haşır neşirim kendisiyle senin dilinde sevgi göstergesi olabilir ancak Türk dil kurumu cık cik ekini küçültme hal eki cığım ciğimi de küçültme hal ekinin iyelik eki almış hali olarak tanımlıyor ve hala burda bilmeyenler için söyliyim diyerek kışkırtıyorsun beni ciddi olarak senin bildiğin senin olsun bana benim bildiklerim yeter anlaştık mı ?Bilmeyen ve öğrenmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum cığım küçültme değil sevgi göstergesidir sevdiğin kişiye cığım dersin.. kelimeleri işinize geldiği gibi değiştirmeyin
evet şakalarım size tuhaf gelebilir, evet biraz asabi olabilirim ve sözlerim size ağır gelebilir, tamam hepsine eyvallah... ama bir insanı küçümsemek asla yapmayacağım bir şey, ne yaparım ne de yapandan haz ederim. Benim için cığım hep sevgi şımartma eki olarak kalacak, o türk dil kurumunun sorunu beni bağlamaz, bugune kadarda kimseden duymadım böyle bi eleştiri, sende o kadar takılma bence, yine de sağol bir şey daha öğrenmiş oldumbak canım 3. Üniversitemi bitirdim bitircem hukuk okuyorum bu sebeple de Türk dil kurumunu da yakından tanıyorum pek haşır neşirim kendisiyle senin dilinde sevgi göstergesi olabilir ancak Türk dil kurumu cık cik ekini küçültme hal eki cığım ciğimi de küçültme hal ekinin iyelik eki almış hali olarak tanımlıyor ve hala burda bilmeyenler için söyliyim diyerek kışkırtıyorsun beni ciddi olarak senin bildiğin senin olsun bana benim bildiklerim yeter anlaştık mı ?
Seni incitmek için yazmadım bazı insanların yıldızları uyuşmaz ve birbirini tüketebilir bizde o oldu sanırım kendimi koruma adına aramızda mesafe olmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Sana bir şey öğretmek benim haddim değil iki gündür cahilmişim gibi bir şeyleri öğretme çabana ve demin tekrar yanlıs bildiğimi iddia etmene cevap olsun diye o eklerin açıklamasını yaptım yoksa koskoca kadına öğretmenlik yapacak hadde sahip değilim. Vicdan yapmamı gerektirecek bir durum da kalmadıysaevet şakalarım size tuhaf gelebilir, evet biraz asabi olabilirim ve sözlerim size ağır gelebilir, tamam hepsine eyvallah... ama bir insanı küçümsemek asla yapmayacağım bir şey, ne yaparım ne de yapandan haz ederim. Benim için cığım hep sevgi şımartma eki olarak kalacak, o türk dil kurumunun sorunu beni bağlamaz, bugune kadarda kimseden duymadım böyle bi eleştiri, sende o kadar takılma bence, yine de sağol bir şey daha öğrenmiş oldum
iyi gecelerSeni incitmek için yazmadım bazı insanların yıldızları uyuşmaz ve birbirini tüketebilir bizde o oldu sanırım kendimi koruma adına aramızda mesafe olmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Sana bir şey öğretmek benim haddim değil iki gündür cahilmişim gibi bir şeyleri öğretme çabana ve demin tekrar yanlıs bildiğimi iddia etmene cevap olsun diye o eklerin açıklamasını yaptım yoksa koskoca kadına öğretmenlik yapacak hadde sahip değilim. Vicdan yapmamı gerektirecek bir durum da kalmadıysa
İyi geceler
alla alla neden oldu acaba çok ilginç gerçekten dün de benim sol burnum inanılmaz açıktı ve resmen oksijen rahatsız etti beni sol burnumu kapattım parmağımla öyle gezdim bi süre acayip seyler oluyor arınıyoruzdur insallah :) ben de 7ye geçiyorum bugünPurewow vhalla demin tam icimden gecti bugün hava ne kadar guzel diye.geldim bu mesajı gördüm :)
Dün 19.tekrarda olanları anlatayim...tam 4 bitti 5 gecicem bacaklarimda kollarimda ve baş derimde boyle kaşınma mı desem tatlı tatlı gıdıklanma mı desem ama yani deri altında olduğu bariz bu his neyse 5 dakka sonra bitti...bir kac saat sonra iyise sırtımin yarısı oyle bir kasınmaya basladıki...esıme gosteriyorum bisey yok diyor kaşı allah kaşı 2 saat ama nasil desem deri altındanmiş hissediyorum bu kaşıntıyı hani bisey ısırmış gibi degil de... cok ilgincti 2 saat falan sürdü sonra uyumuşum...
Vhalla hic oyle bisey yasamadim ama sonucta tibet kisiye gore tepki gösterir ayrıntilarda...usutme de olabilir...Uzun zamandır reglimde özel bölge ağrısı çekmemiştim bu da mı tibetten yoksa üşüttüm ondan mı bilemiyorum
Moralim bozuk ve çok yorgbn bugün yapamyrm.......
Çakralar açılıyor o bölgeye hangisi düşüyor ise tahmin tabi ki de .Purewow vhalla demin tam icimden gecti bugün hava ne kadar guzel diye.geldim bu mesajı gördüm :)
Dün 19.tekrarda olanları anlatayim...tam 4 bitti 5 gecicem bacaklarimda kollarimda ve baş derimde boyle kaşınma mı desem tatlı tatlı gıdıklanma mı desem ama yani deri altında olduğu bariz bu his neyse 5 dakka sonra bitti...bir kac saat sonra iyise sırtımin yarısı oyle bir kasınmaya basladıki...esıme gosteriyorum bisey yok diyor kaşı allah kaşı 2 saat ama nasil desem deri altındanmiş hissediyorum bu kaşıntıyı hani bisey ısırmış gibi degil de... cok ilgincti 2 saat falan sürdü sonra uyumuşum...
Vücudun oksijen e mi ihtiyacı vardı dün gergin bir gün geçirmiştin. Fazla oksijen nasıl bir histi deneyimlek isterim yaşadığınıalla alla neden oldu acaba çok ilginç gerçekten dün de benim sol burnum inanılmaz açıktı ve resmen oksijen rahatsız etti beni sol burnumu kapattım parmağımla öyle gezdim bi süre acayip seyler oluyor arınıyoruzdur insallah :) ben de 7ye geçiyorum bugün
4 5 gün sürsün de hangisinden olursa olsun.Vhalla hic oyle bisey yasamadim ama sonucta tibet kisiye gore tepki gösterir ayrıntilarda...usutme de olabilir...
çok fazla nefes alıyordum ve beynime keskin bi şekilde gidiyordu hissettim rahatsız ediciydi açıkçası :)Vücudun oksijen e mi ihtiyacı vardı dün gergin bir gün geçirmiştin. Fazla oksijen nasıl bir histi deneyimlek isterim yaşadığını