- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.321
belli olduğunda hber et bütünün hayrına olsunBankacıyım bilmiyorum ki yazı gelmemiş daha bi müdür hayırlı olsun dedi ne hayırdır demeye kalmadı hepsi birlikte çıktılar anlamadım neler oluor ?bekliyorum şuan
belli olduğunda hber et bütünün hayrına olsun
YENİ MÜDÜR tuhafmı birazBaşkanımın tayini çıkmış bana hayırlı olsun diyen müdür de yeni başkanımmış ama yine de üzgünüm giden başkanımı çok seviyorum çok iyi ekip olmuştuk inşallah onun için çok daha iyi olur
düşüncelerin peki ?Burdayım. Teşekkür ederim
Çalıştığım için gündüz değil ama,bu akşam iş dönüşü evde Tibet yogasını yapmaya başlicam :)düşüncelerin peki ?
Yooo tersine çok tatlıdır oda müdürüm benim şimdi başkanım oldu yabancı biri değil yani cnm :)YENİ MÜDÜR tuhafmı biraz
kız küser miyim hiç saka yapıyorum topiğini de özlemedim desem yalan olur topik için bile yeniden callene baslayabilirim
Cakralarin fazla acılmasinmerhaba bugün 5 tekrara geçtim ben sabah ve akşam yapıyorum 12 saatte bir. diyetle kilo verme sürecindeyim. biraz kilo verdikten sonra akşamki tibet yerine callanetics yapmaya başlayacağım 8 10 kilo verdikten sonra. sindirim sistemim çok hızlı çalışmaya başladı birkaç günden bu yana
Yaptın mı? Listeye katilmak ister misin?Çalıştığım için gündüz değil ama,bu akşam iş dönüşü evde Tibet yogasını yapmaya başlicam :)
Çok iyi o zaman burnu havada ve suratsız biri çekilmezdiYooo tersine çok tatlıdır oda müdürüm benim şimdi başkanım oldu yabancı biri değil yani cnm :)
Vayy be bir o ölçülere ulaşamadım ...... 25 eylülde diyete başlıyorum ısırgan kürü de yapacam her gün kozmik bakımın sitesinden okudum bende 70 olayım yeter95 66 89
Hadi ya . Tiyatro da iyidir ama cidden sigortada önemli hoş düzenleme gelmezse aylık 350 tl emekli maaşın olacakSchonerDuft cuğum okul ayarlamam lazım ya da okulun halkegitim den talep etmesi lazım ve benim oryantasyon kursum 15 Ekimde başlayacak belgemi almadan baslatirlar mi bilmiyorum. Hiç bir şey belli değil yani o yüzden bi arkadaşım tiyatro kurdu beni de istiyor ekibinde 3 gündür onun provasına gidiyorum. Önceliğim tabiki sigorta yüzünden halkegitim. Ben de bilmiyorum ne olacak
Sabah akşam 5 tekrar ile mi devam ediyorsun.merhaba bugün 5 tekrara geçtim ben sabah ve akşam yapıyorum 12 saatte bir. diyetle kilo verme sürecindeyim. biraz kilo verdikten sonra akşamki tibet yerine callanetics yapmaya başlayacağım 8 10 kilo verdikten sonra. sindirim sistemim çok hızlı çalışmaya başladı birkaç günden bu yana
Evet yaptım. Listeye katılmak istiyorum. Hareketleri yaparken midem çok bulandı ve çok terledim. Bunu yaşayan başka biri oldu mu acaba?Yaptın mı? Listeye katilmak ister misin?
Çok iyi o zaman burnu havada ve suratsız biri çekilmezdi
350 mi bugün halkegitimde de konuştuk 600 tl alırsın emekli olunca demişlerdi sen daha gaddar çıktın 600 ün şokunu atlatamamisken daha 350 ne yahuHadi ya . Tiyatro da iyidir ama cidden sigortada önemli hoş düzenleme gelmezse aylık 350 tl emekli maaşın olacak
Ne cabuk carpti seniEvet yaptım. Listeye katılmak istiyorum. Hareketleri yaparken midem çok bulandı ve çok terledim. Bunu yaşayan başka biri oldu mu acaba?
Diyetinde başarılarVayy be bir o ölçülere ulaşamadım ...... 25 eylülde diyete başlıyorum ısırgan kürü de yapacam her gün kozmik bakımın sitesinden okudum bende 70 olayım yeter
Hadi ya . Tiyatro da iyidir ama cidden sigortada önemli hoş düzenleme gelmezse aylık 350 tl emekli maaşın olacak
Sabah akşam 5 tekrar ile mi devam ediyorsun.