● Tibet Kızları ●

koku da oldu leş gibi kokuyordum deodorant bile fayda etmedi ama azaldı 7 tekrardan sonra .
Sağol canım, formasyon değil bu, oryantasyon bit haftalik bi eğitim
ay doğru eskiye dönüp alıntılamaazsam böyle olur . şimdi ne zaman başlıcaksın o belli mi .

sen nerelerdesin . okullarda açıldı iyice kayıplarda kalman demi :)
bir ara yapıyordum özel bölgeye çok etkisi olmadı diye anımsıyorum .

günaydın kızlar 9/5 teyim, tibet beni acayip yoruyor özellikle 4. hareket zaten tam yapamadığımı düşünüyorum.bütün kemiklerimi ağrıtıyor ama hala inatla devam ediyorum.ah bu yorgunluk olmasa....
4. harekette takılman değişimin yakın olduğundandır . devam bende 2. harekette zorlanıyorum ama pes etmeden devam diyorum

Günaydın kızlar haftasonu yeni mobilyalar geleceği ve badana boya yapılacağı için bütün evi kırdık döktük kıyafetleri ayarladık kızkardeşim kız koruma yurtlarından birinde çalışıyor bir sürü kıyafet çanta ayakkabı ayarladık çoğunun üstün de etiketleri duruyordu bundan sonra ihtiyacım dışın da hiçbirşey almamaya kararlıyım neyse cumartesi heryer heryerdeydi ve ev çok kalabalıktı nerde yattığımızı bilemedik yapamadım o gece ve zaten rüyalarım aşırı uzun ve net son zamanlar da rüyam da erkek kardeşimin öldüğünü gördüm uyandığım da ağlamaktan yüzüm sırılsıklamdı ve kalbim sıkışmaktan ağrıyordu hala da etkisindeyim moralim bozuk suratım asık oturuyorum

sen nerelerdesin . okullarda açıldı iyice kayıplarda kalman demi :)
bir ara yapıyordum özel bölgeye çok etkisi olmadı diye anımsıyorum

İnşallah kalmam canım yaşayıp görücez:)
İşte doğru zamanda almakta önemli.adet öncesine ya da saç kesme zamanlarına denk gelirse fenaa

Bozma moralini kardeşinin sağlıklı uzun ömrü olcak ben de eskiden ölüm gördüğümde korkardım sonradan öğrendim tam tersi olduğunu:)

günaydın kızlar 9/5 teyim, tibet beni acayip yoruyor özellikle 4. hareket zaten tam yapamadığımı düşünüyorum.bütün kemiklerimi ağrıtıyor ama hala inatla devam ediyorum.ah bu yorgunluk olmasa....
Yorgunluk bende de oluyor oyle ki 3e 10 gun devam ettim şimdi daha iyiyim kotu etkilerin azaldığını hissediyorum dördüncü hareket yerine köprü hareketini yapabilirsin

Bozma moralini kardeşinin sağlıklı uzun ömrü olcak ben de eskiden ölüm gördüğümde korkardım sonradan öğrendim tam tersi olduğunu:)
Evet öyle derler ama o kadar gerçekçiydi ki kardeşimin odasın da yattığı halini görüyorum rüyam da yani ölmüş ama evde anılarımızı görüyorum gibi rüyam da anılar anılar yani :) 3 boyutlu acayip rüyalarım var benim :) uyandım mutfağa gittim ben yumurta yemem diyen borazan sesini duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam :)

bilinç altın yüzeye çıkıyor bence . ömrü uzun olacak . kaç gün yapmadın 1 gün ara verebiliyorsun zaten .

İnşallah kalmam canım yaşayıp görücez:)
İşte doğru zamanda almakta önemli.adet öncesine ya da saç kesme zamanlarına denk gelirse fenaa
o işleri bilmiyorum bir bakayım öğlen arasında kozmik bakım diyordunuz öğreneyim bende .
kaç tanesinin okulu başladı

Hahahhahah :)) ben de cok az rüya görürüm gördüğümde de hemen anlamına bakarım bazen de görüyorum ve unutuyorum ama senin rüyanın anlamı güzel daha çok mutlu olabilirsin :)

1 gün cnm dün akşam yaptım yeni odam da yeni mobilyalarımla :) ama dün gece de korku filmi izledik yine bölük pörçük uyudum kendi korkup uyumuyor beni de uyutmuyor iki de bir odamın kapısında o koca başını uzatıp ablaa diyor bilinçaltım da boğazını sıkmak istiyorum diye sanırım öle rüyalar görüyorum :) töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…