- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.281
Ayyy sen ne yanar dönersinnnnnha_mim ya bu kadar olur balım nerdesin sen ya tam da diyorum kulise hazır ortalarda yokken seni tutuyorum bi baktım gelmissin hosgeldin canımcım gözümüz yollarda kaldı kız
ha_mim ya bu kadar olur balım nerdesin sen ya tam da diyorum kulise hazır ortalarda yokken seni tutuyorum bi baktım gelmissin hosgeldin canımcım gözümüz yollarda kaldı kız
aşk olsunnnAyyy sen ne yanar dönersinnnnn
bizi ihmal etme ben sana diyim ciddi ciddi yakalandım neyse geldiğine göre ben ikinizi de tutuyorumYakalandıııııın.kulaklarım yandı cayır cayır bende diyorum kim çekiştiriyor beniii
Hoşbuldum tatlım
Ee öyle amaaa... yaaaa küsme amaaaaaşk olsunnn
bizi ihmal etme ben sana diyim ciddi ciddi yakalandım neyse geldiğine göre ben ikinizi de tutuyorum
9/5 tibet tekrar ve günüm :) herkese selamlar
Bi haftadır yazamadım ağrı gaz sıkışması fln bahsediyodum sağ kasigimda minik bir fıtık oluşmuş agtilarin sebebi oymuş resmen çöktüm moral olarak.. ama tibete devam bu defa yarim bırakmıyacağım hayırlısıyla
O bi kaybolup bi çıkıyo bu ara yine kayıpları oynuyo
Yok öyle ikinizi de tutuyorum tarafını belli et
Bitik şekilde geldim tüm gün çeyizlikleri havalandirdim balkon çamaşır yıka yaptım ayaklarım sızlıyor üstüne tibeti patlattım 9 tekrar zorluyor bir istesizlik var ama yenik düşmeyecem sırt ağrımda yok kadar azaldı bugünden sonra kolum sızlar büyük ihtimal ile..
Değişim olarak saçlarım uzadı saçım uzasın diye hatırlamadığım bakımları yapardım uzamazdı vitamin kullandığımda uzardı şuan ilaç almıyorum ve çok güzel uzamış 2 parmak diyebilirim . Kötü olan şey bacaklarım özel bölgem k.altımda 1haftada uzadı. Bacaklarım da batık çok oldu. Bir şey daha var izlemedeyim şimdilik
Bu şekilde 2 ameliyat geçirdim doktorlar fark etmedi canım ki basit bir ciğer filminde mesela dikkat etseler görürlerdi. 1 doktor fark etti ve benim filmimi yanına almış çağırmıştı beni . O zaman biliyordum gerçi.
Sinir sisteminde bir farklılık olabilir diye biliyorum benim gibi olan birinden duymuştum onun dışında bir kaza anında riskim çok yüksek nabız ı yanlış yerde dinler ve duymazsa direk morga giderim
hahhah neyse hazır ortalarda yokken ben seni tutuyorum canım ay çok fenayım ya
a aa harika etki etmiş darısı başımıza bir de saç olayı çok sevindirici ben de diyorum neden bu kadar çabuk geldi bu tüyler diye :) bir de koku olayını okumustum ablam da söylemisti ciddi olarak koku sorunu yasıyorum umarım geçiyordur :)
kız küser miyim hiç saka yapıyorum topiğini de özlemedim desem yalan olur topik için bile yeniden callene baslayabilirimEe öyle amaaa... yaaaa küsme amaaaailk topiğimin ilk üyesi kiyamam sanaaa
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım.tibet yapmanın sakıncası olmaz dimi sordun mu dra
Kayıp balık nemo koyun adımı
Batık olmaması için tüyleri aldıktan sonra bölgeyi limon ve tuz ile ovala.pammık gibi olur.tüylerde azalır
Ayy Allah korusun ağzını hayra aç kızzz
Tüyleri yanlış zamanda aldıysan ondanda coşturmuş olabilirsin.ay takvimine göre dene bide bakalım
bizi ihmal etme ben sana diyim ciddi ciddi yakalandım neyse geldiğine göre ben ikinizi de tutuyorum
Bu arada 17 oldummmmmmm
kız küser miyim hiç saka yapıyorum topiğini de özlemedim desem yalan olur topik için bile yeniden callene baslayabilirim
kıyamam ya kolay gelsin canım özletme kendini de böyle olsunbi tırstım böyle yazınca.bekle geliyorum oraya der gibi
Sıkı tut bırakmaaaa
Kızlar inanın hiç fırsat olmadı.cumartesi hem temizlik hemde en küçüğün doğum günü hazırlıkları vardı.pazar çamaşır ütü okul hazırlıkları.bende 2 tane okullu var.biri lise 3 diğeri ilkokul 2 bu sene inşallah.çanta hazırla ödevleri yeniden elden geçir filan.bundan sonra genelde böyle olur beni idare edin artık
Hoşgeldin 17 liler sokağına.deliler der gibi
ayy düşünmedim değil geldi aklıma ama ciddi ciddi selülitler falan düzeliyo gibi gerçi şu bacaklar açık yerde kas uzatma egzersizlerini yapıyorum bazen biraz tez canlıyım hemen görmek istiyorum etkilerini napiyimSen zaten çoook pişman olceeen.boş yere karaladın bizim callanımızııı:)))senin o sonradan sıkılaşmalarında callandan diyim ben.ben bile kaç gündür doğru düzgün yapmıyorum.yinede etkisi devam ediyor
İnşallah bugünden sonra istikrarlı yaparım.yoksa kulis beni ezer geçer parlatır:)))
kıyamam ya kolay gelsin canım özletme kendini de böyle olsun
valla benim de senden hiç geri kalır yanım yok sevgi kelebekleri bizi :)) hepimiz bir arada olalım kaynatalım bol bol şöyle dedikodusunu da yapalım ünlülerin daha ne isterimAma sen böyle yazarsan ben dayanamam kiii.ben tam bir sevgi kelebeğiyim.bana böyle de canımı iste fistuk
ayy düşünmedim değil geldi aklıma ama ciddi ciddi selülitler falan düzeliyo gibi gerçi şu bacaklar açık yerde kas uzatma egzersizlerini yapıyorum bazen biraz tez canlıyım hemen görmek istiyorum etkilerini napiyim
valla benim de senden hiç geri kalır yanım yok sevgi kelebekleri bizi :)) hepimiz bir arada olalım kaynatalım bol bol şöyle dedikodusunu da yapalım ünlülerin daha ne isterim