-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.261
Bence tibetle onu yok edersin zaman icinde
Boyle tibet yapildigi zaman ortaya cikan hastaliklara uzulmemek lazim
Cunku ilerde daha komplike sekilde ortaya cikacaktı...tibete devam
Ay hadi insallah hic bırakmayalım 21 e gelene kupa emojisi koyacam listesineBen de öyle olacağına inanıyorum ve devam ediyorum 9 tekrardayım zorlamıyor bile beniinşallah bi ay sonra 21 e geçerim
Süper bence benim de ilk 21 e ulaştığımda öyle olmuştu saçların uzamasina çok sevinip bacaklara üzülmüştümBitik şekilde geldim tüm gün çeyizlikleri havalandirdim balkon çamaşır yıka yaptım ayaklarım sızlıyor üstüne tibeti patlattım 9 tekrar zorluyor bir istesizlik var ama yenik düşmeyecem sırt ağrımda yok kadar azaldı bugünden sonra kolum sızlar büyük ihtimal ile..
Değişim olarak saçlarım uzadı saçım uzasın diye hatırlamadığım bakımları yapardım uzamazdı vitamin kullandığımda uzardı şuan ilaç almıyorum ve çok güzel uzamış 2 parmak diyebilirim . Kötü olan şey bacaklarım özel bölgem k.altımda 1haftada uzadı. Bacaklarım da batık çok oldu. Bir şey daha var izlemedeyim şimdilik
Saç etkisini erken gördüm desene o zamanSüper bence benim de ilk 21 e ulaştığımda öyle olmuştu saçların uzamasina çok sevinip bacaklara üzülmüştüm
inşallah gelip geçicidir
Umarım...inşallah gelip geçicidir
Bacak derken bacaktaki tüylerin de artmasi can sıkıcıd emek istedimSaç etkisini erken gördüm desene o zaman
Inşallah beyazlarımda koyulaşır. Selülit durumu peki ? Bacaklar incelsin sıkıntı olmaz da bende incelme olmadı daha
Bacak derken bacaktaki tüylerin de artmasi can sıkıcıd emek istedim
Yo yo ben de çoknet ve açık yazmamışım canm ondandıray birde şu algım düzelse iyice yanlış anlıyorum herşeyi
Bu şekilde 2 ameliyat geçirdim doktorlar fark etmedi canım ki basit bir ciğer filminde mesela dikkat etseler görürlerdi. 1 doktor fark etti ve benim filmimi yanına almış çağırmıştı beni . O zaman biliyordum gerçi.Aaa ilk defa duydum bi sıkıntı vermiyor ama dimi ? ha sağda çalışmış ha solda insan bunu farkedemez galiba ameliyat fln olmadıkça
Nabız icin nerden dinliyosun sen pekiBu şekilde 2 ameliyat geçirdim doktorlar fark etmedi canım ki basit bir ciğer filminde mesela dikkat etseler görürlerdi. 1 doktor fark etti ve benim filmimi yanına almış çağırmıştı beni . O zaman biliyordum gerçi.
Sinir sisteminde bir farklılık olabilir diye biliyorum benim gibi olan birinden duymuştum onun dışında bir kaza anında riskim çok yüksek nabız ı yanlış yerde dinler ve duymazsa direk morga giderim
Sağ göğüs altındanNabız icin nerden dinliyosun sen peki
hahhah neyse hazır ortalarda yokken ben seni tutuyorum canım ay çok fenayım yaO bi kaybolup bi çıkıyo bu ara yine kayıpları oynuyo
Yok öyle ikinizi de tutuyorum tarafını belli et
a aa harika etki etmiş darısı başımıza bir de saç olayı çok sevindirici ben de diyorum neden bu kadar çabuk geldi bu tüyler diye :) bir de koku olayını okumustum ablam da söylemisti ciddi olarak koku sorunu yasıyorum umarım geçiyordur :)Geçmiş olsun canım.
O fıtık ağrısı bende de oldu tibetten mi kardeşimi yerden çektim bi 80 kilo vardır sanırım ondan bir anlık ağrı mi oldu bilemiyorum .
Fibromiyalji den sol bacağım sağ bacağıma göre 2 cm kadar inceydi geçen hafta eşitlemişti. Benim için bir mucize . Ve belim sadece tibetten 2 3 cm incelmişti. Sadece selülit yok etmiyor sanırım
Sağol canım, formasyon değil bu, oryantasyon bit haftalik bi eğitimKulis tiyatro canım hakkında hayırlısı olsun formasyonu almak kısa sürüyormuş işin rast gitsin