● Tibet Kızları ●

T Tip-toe bugün 2.harekette ağrı yaptı onun dışında ara ara oldu zaten 3 4 günlük birşey. Ki çocukluğumda ameliyat olmuştum ama o zaman situs inversus teşhisim konmamıştı. Bazı drler açıp kapatmışlardır sadece diyorlar

Süper bence benim de ilk 21 e ulaştığımda öyle olmuştu saçların uzamasina çok sevinip bacaklara üzülmüştüm

Aaa ilk defa duydum bi sıkıntı vermiyor ama dimi ? ha sağda çalışmış ha solda insan bunu farkedemez galiba ameliyat fln olmadıkça

Aaa ilk defa duydum bi sıkıntı vermiyor ama dimi ? ha sağda çalışmış ha solda insan bunu farkedemez galiba ameliyat fln olmadıkça
Bu şekilde 2 ameliyat geçirdim doktorlar fark etmedi canım ki basit bir ciğer filminde mesela dikkat etseler görürlerdi. 1 doktor fark etti ve benim filmimi yanına almış çağırmıştı beni . O zaman biliyordum gerçi.
Sinir sisteminde bir farklılık olabilir diye biliyorum benim gibi olan birinden duymuştum onun dışında bir kaza anında riskim çok yüksek nabız ı yanlış yerde dinler ve duymazsa direk morga giderim

Nabız icin nerden dinliyosun sen peki

a aa harika etki etmiş darısı başımıza bir de saç olayı çok sevindirici ben de diyorum neden bu kadar çabuk geldi bu tüyler diye :) bir de koku olayını okumustum ablam da söylemisti ciddi olarak koku sorunu yasıyorum umarım geçiyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…