- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.241
Gecmis olsun ya...bi tedavisi biseyi var mi ?9/5 tibet tekrar ve günüm :) herkese selamlar
Bi haftadır yazamadım ağrı gaz sıkışması fln bahsediyodum sağ kasigimda minik bir fıtık oluşmuş agtilarin sebebi oymuş resmen çöktüm moral olarak.. ama tibete devam bu defa yarim bırakmıyacağım hayırlısıyla
Tibetimi yaptim bende deminkızçeeler naparsınız be yaaa
Ben de bugün 5e gectim cidden zorlandım ama daha iyi hissettirdi 3 e göre ve bacaklarımda bi toparlanma var o kadar callen yaptım gram etki görmedim diğerleri zaten sabit yaptığım hareketler bu yüzden tibetin isi bu diyorumTibetimi yaptim bende demin
2.hareketten sonra tuhaf bisey oldu nasil anlatsam bilemedim boyle sanki gobek etrafindan butun bedene bir titresim yayidi gibi...tuhaftı
Callan teyzemleydim be yakızçeeler naparsınız be yaaa
Callan teyzemleydim be ya
oh ne güzel tabi gitsin cmlerCallan teyzemleydim be ya
Allah seniiiiiiiiiiitövbe de kız
Allah seniiiiiiiiiii
Töbeeee Töbeeee büyük sözüme Töbeeee
oh ne güzel tabi gitsin cmler
O bi kaybolup bi çıkıyo bu ara yine kayıpları oynuyoKulis tiyatro gördüm konusmaları valla süper olucak bu arada ha_mim nerde görünmüyor çoktandır merak içerisindeyim vee ben ikinizi de tutuyorum
Geçmiş olsun canım.9/5 tibet tekrar ve günüm :) herkese selamlar
Bi haftadır yazamadım ağrı gaz sıkışması fln bahsediyodum sağ kasigimda minik bir fıtık oluşmuş agtilarin sebebi oymuş resmen çöktüm moral olarak.. ama tibete devam bu defa yarim bırakmıyacağım hayırlısıyla
Fibromiyalji den sol bacağım sağ bacağıma göre 2 cm kadar inceydi geçen hafta eşitlemişti. Benim için bir mucize . Ve belim sadece tibetten 2 3 cm incelmişti. Sadece selülit yok etmiyor sanırımBen de bugün 5e gectim cidden zorlandım ama daha iyi hissettirdi 3 e göre ve bacaklarımda bi toparlanma var o kadar callen yaptım gram etki görmedim diğerleri zaten sabit yaptığım hareketler bu yüzden tibetin isi bu diyorum
gecmis olsun canım
Gecmis olsun ya...bi tedavisi biseyi var mi ?
Bence tibetle onu yok edersin zaman icindeFitik ameliyatı bunun çaresi büyürse daha başa bela bi durummus
Geçmiş olsun canım.
O fıtık ağrısı bende de oldu tibetten mi kardeşimi yerden çektim bi 80 kilo vardır sanırım ondan bir anlık ağrı mi oldu bilemiyorum .
Valla Tibet yapmaz diye düşünüp umut ediyorum. Bende de zorlayacak bi ağırlık yapmıştır?
Peki geçti mi ağrı yoksa devam ediyo mu?