- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.201
Taş falan satıyordu o sanal markette onu mu diyorsun? Orayi abisi mi ne isletiyormus hatta bu yuzden abisiyle mahkemelik olmustu orayla bir baglantim yok diyordu kac yil once...Ya bu kadının böle bildiğin sanal market gibi alışveriş yaptığın bir sitesi var işte çekim enerjisi uyumlaması yok bolluk bereket uyumlaması falan yanına gitmiyorsun mail atıyor şu tarihte şu saatte bi yerde uzan ben sana enerji vercem falan yazıyor ben çok bir para vermemiştim denemek için sonuçta bir alma verme dengesi var belki diğer verdiği programlar bedava diye işe yaramıyor olabilir dedim ama merak ettiğim birşeyi sorduğumda çok terbiyesiz ve ayarsız bir cevap aldım yine de sesimi çıkarmadım ama onu facede baya bir rezil ettim birebir konuşmalarda Tuğçe Işınsudan farkı yok ama sosyal medyada kibar cevap veriyor sorularıma cevap veremeyince de engelledim ama tabi hala bizim insanımız kanmaya çok meyilli anlattığım halde tanımadığı insanı savunanlar var oda ne plesebo etkisi İstanbul da yaşıyorum burda onlardan inanamayacağınız kadar fazla var herkes uzman anasını satayım
Nuray hanımdan bahsetmedim cnm onu duydum ama hiç görüşmedim ben doğal taşlarımı eyüpsultandan alıyorum birebir orjinal satılıyor ordaTaş falan satıyordu o sanal markette onu mu diyorsun? Orayi abisi mi ne isletiyormus hatta bu yuzden abisiyle mahkemelik olmustu orayla bir baglantim yok diyordu kac yil once...
Akmerkezin karsisinda ofisi var birebir ordan astroloji harita baktiriyorsun...ben haritana baktir diye dedim...haritana gore rituel vs veriyor...bence cok iyi harita bakanlardan...
Bu yazdıklarınızı üzerime alıyorum Berna hanımın bende yerinin olmasının bi nedeni var madem bu kadar bel altı vurdunuz bahsediyim bundan 5 sene önce ekonomiden hukuğa geçmeye çalışıyordum ve ciddi olarak talihsizlikler yaşayıp ödeme yaptığım halde lys başvurusunu tamamlamayıp sınav hakkımı kaybetmiştim okul derslerimde geçiş için uygun değildi ekonomiden önce müh okuyordum ve her iki alanı da kendime yakın hissetmeyip hukuk istediğimin farkındaydım çeşitli sebeplerle olmadı o sene ailem özelde okuyabilirsin tercihlerinde hukuk vakıf ünv yaz dedi ama dediğim gibi sınav hakkımı kaybetmistim o yıl Berna hanımın sitesiyle tanıstım kontejyanda gezerken forumda bir mucize tasarla calısması vardı ve ben o calısmayı yaptım aradan 2 gün geçti dönem ortasıydı ösym YÖK yeni bi yasa çıkardı merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş olarak çalışmam hukuk okuma üzerineydi ve gerçekleşti üstelik 1 hafta olmadan bu benim için gerçekten muciZeydi ve asla unutamayacağım bir dönüm noktası size katılmıyor oluşumun sebebi de bu yerme tarzı bel altı konuşmalarınızı aramızda geçen diyaloglara indirgemeden yaparsanız daha çok sevinirim.
Hatlar karıştı gineNuray hanımdan bahsetmedim cnm onu duydum ama hiç görüşmedim ben doğal taşlarımı eyüpsultandan alıyorum birebir orjinal satılıyor orda
Cok iyi ya...ben 50 tane yapinca yerdeyimHer hafta 30 tane arttırıyorum 2 3 sene önce günlük 250 yaptığımı bilirim inanılmaz değişim sağlıyor o sayılara gelince
Iste o değişim basladi bile o yuzden bu uyumsuzluk...aynen devamgünaydın kızlar bugün 9 tekrara başlıyorum bir isteksizlik ve zorlanma başladı yaparken çok zorlanıyorum niyeyse.
ve içten gelen çok güçlü bir değişim isteği ama ruhum halen direniyor hani kabuğunu kırmaya çalışırsın ama bir yandan da çıkmak istemezsin gibi sanırım bir öfke patlaması ile değişimim tamamlanacak
SABIRSIZLIK ile bekliyorum kısa sürsünIste o değişim basladi bile o yuzden bu uyumsuzluk...aynen devam
ya kovam hatunum bi dönem o kadar kötüydüm ki gelinliğim elimde terkedildim sevgilim türk değildi istemedi ailesi beni son anda ayrıldı adam benden babam öldü ardından başedemedim halbuki çok güçlü sanıyordum kendimi sonra reiki ,taşlar dualar ,esmalar bi yandan pskiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ağır depresyon tanısı konuldu denize düşen yılana sarılır misali her önüne gelene inanıyorsun sonra baktım benim bunlara ihtiyacım yok kendim halledebilirim dedim ve kalktım tekrar ayağa demem o ki çaresizlik çok zor bişey yazık insanlara yapmasınlar bunuHatlar karıştı gine
Aman dert ettiğimiz seye bak :)
Fazla ağır ve ard arda gelen olaylar yere serer insani haklısın...boyle anlarda sadece kendi gucunle kalkarsin ve sen bunu başardın ne güzel...ya kovam hatunum bi dönem o kadar kötüydüm ki gelinliğim elimde terkedildim sevgilim türk değildi istemedi ailesi beni son anda ayrıldı adam benden babam öldü ardından başedemedim halbuki çok güçlü sanıyordum kendimi sonra reiki ,taşlar dualar ,esmalar bi yandan pskiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ağır depresyon tanısı konuldu denize düşen yılana sarılır misali her önüne gelene inanıyorsun sonra baktım benim bunlara ihtiyacım yok kendim halledebilirim dedim ve kalktım tekrar ayağa demem o ki çaresizlik çok zor bişey yazık insanlara yapmasınlar bunu
Alısirsin tabi esniyorsun çünkü zaman icinde...kendini kasma yeter kimerhaba 3 tekrarla devam ediyorum pazartesi 5 tekrara başlayacağım. 1 hafta salı dolıuyor ama sorun olmaz diye düşünüyorum. aynı gün eşimi de ikna ettim birlikte başladık. yanlız ben 5. harekette zorlnıyorum. tam yapabildiğimi düşünmüyorum. zamanla alışırmıyım bilmiyorum. diğer hareketlerde sorun yok
Ilginc gercekten...o kisilerin olmasi hepiniz icin en hayirlisi bu kesin yani....bugün tuhaf bir olay yaşadım.
sabah okuldayken idarecimiz bi konu için odasında fen zümresini toplantıya çağırdı. bir proje için başkan seçilecekti. müdürümüz telefonla aradı. iki kişinin ismini verdi nuray ve yağmur. ismi geçen öğretmenler tabi bunu kabul etmediler ve kura çekilmesi taraftarı olduklarını söylediler. ben ve bir kaç arkadaşım çeşitli sebeplerden kuraya katılmadık. çekilişi yapmak için kuraya katılmayan diğer arkadaşlarıma istek yapıldı onlar da çekmeyi kabul etmediler. ben çekebileceğimi söyledim. işi en iyi yapacak olanlar çıksın dedim ve çektim 1/56 olasılıkla çektiğim iki isim nuray ve yağmur. bilemiyorum egzersizlerle ilgili midir ama anlatmak istedim. hayatım boyunca bu ve benzeri çok olay yaşadım. çocukluğumda bu bilinçsizce idi. daha sonra fark ettikçe yapabildiğim ölçüde etrafımdaki olayları yönetmeyi başardım. bazen de olayın sonucunu etkilediğimi olay sonunda anladım. bunun en acı örneği kızım idi erken doğacağına inandım ve her fırsatta söyledim. kızım 15 hafta erken doğdu.
kuantum fiziği okuduğumda enerjinin hayatımızın kendisi olduğunu ve bunu din (şeriat) ile ilgili olmadığını fark ettim. yeniden kendi dinimi ve kendi Allah'ımı kurdum. 5 yıl sonra düşüncelerim beni hakikate yöneltti. tasavvuf ve hakikatın merkezinde buldum kendimi. çok sevgili büyüğüm "ister enerji, ister ruh, ister tanrı ister allah hepsi aynı" olduğunu söyledi. sonra reiki, ışık terapisi... ve yoga ve tibet hep yoluma çıktılar. bu işe çok yabancıyım. ama öğrenmeyi ve uygulamayı çok istiyorum. ortaya çıkacak etkilerini merakla bekliyorum
en çok korktuğum şey reglimin gelmemesi ve azalmasıBugun sozde regl oldum
Tam gununde onda sorun yok ama oyle yavas oluyor ki utanmasa gelmiycek
Tibet ilk defa reglime biseyler ediyor :)
Gerci benim icin sıkıntı yok ...bana her turlu uyar
bütünün hayrın olsun demişsiniz :)bugün tuhaf bir olay yaşadım.
sabah okuldayken idarecimiz bi konu için odasında fen zümresini toplantıya çağırdı. bir proje için başkan seçilecekti. müdürümüz telefonla aradı. iki kişinin ismini verdi nuray ve yağmur. ismi geçen öğretmenler tabi bunu kabul etmediler ve kura çekilmesi taraftarı olduklarını söylediler. ben ve bir kaç arkadaşım çeşitli sebeplerden kuraya katılmadık. çekilişi yapmak için kuraya katılmayan diğer arkadaşlarıma istek yapıldı onlar da çekmeyi kabul etmediler. ben çekebileceğimi söyledim. işi en iyi yapacak olanlar çıksın dedim ve çektim 1/56 olasılıkla çektiğim iki isim nuray ve yağmur. bilemiyorum egzersizlerle ilgili midir ama anlatmak istedim. hayatım boyunca bu ve benzeri çok olay yaşadım. çocukluğumda bu bilinçsizce idi. daha sonra fark ettikçe yapabildiğim ölçüde etrafımdaki olayları yönetmeyi başardım. bazen de olayın sonucunu etkilediğimi olay sonunda anladım. bunun en acı örneği kızım idi erken doğacağına inandım ve her fırsatta söyledim. kızım 15 hafta erken doğdu.
kuantum fiziği okuduğumda enerjinin hayatımızın kendisi olduğunu ve bunu din (şeriat) ile ilgili olmadığını fark ettim. yeniden kendi dinimi ve kendi Allah'ımı kurdum. 5 yıl sonra düşüncelerim beni hakikate yöneltti. tasavvuf ve hakikatın merkezinde buldum kendimi. çok sevgili büyüğüm "ister enerji, ister ruh, ister tanrı ister allah hepsi aynı" olduğunu söyledi. sonra reiki, ışık terapisi... ve yoga ve tibet hep yoluma çıktılar. bu işe çok yabancıyım. ama öğrenmeyi ve uygulamayı çok istiyorum. ortaya çıkacak etkilerini merakla bekliyorum
Niye ki ya :)en çok korktuğum şey reglimin gelmemesi ve azalması