- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.141
Ama cok tatli ya hahaa:)
Benimki her gun pompilim diyomusum gibi karsiladi deli mi ne
Sozde ugrasacaktim butun gun ama kendi seyime düştüm yarin ugrasirim artik :)
Pompilimi bulamadım biriniz etiketleyebilir mi lütfen ben de gülüm ecük
Pompilitolu rüyalarİyi geceler tibetle gelişen güzelleşen gençleşen kızlar
Pompilitonun tombilitosu yatar
Pompilitolu rüyalar
Pompilito neyin dediniz callan teyzeye ayıp oldu.. gidim de gönlünü alim
Yaptım bitirdim, gel yamacıma cicim gel, artı ben size yetişeneeee kadar oooohoooSportmen bağyan.bizde callan filan hak getire:))bize nanik yapacağın günler yakındır
Yaptım bitirdim, gel yamacıma cicim gel, artı ben size yetişeneeee kadar oooohooo
Teşekkür ederiz canım sanadaSabah ı şerifleriniz hayrolsun
Kendimi iyi hissedinci direk senin yanındayım bekle beni:))kazanımları kaybetmek istemiyorum
Maşallah sana cok tatlısınayy sorma :) sabah bi uyandım allahım dedim nedir bu missss :) ilk hesap açtığımda almıstım ismi baktım hakkım da varmıs degisiyim dedim evet canım benim gerçi kilo verdim simdi yanaklar gitti :)
balımm saol valla sen de öylesin bi de sabah bi konuda geziyodum seni gördüm :) kirpik bakımıyla ilgili sen bildiğin sarı kızmıssın :)Maşallah sana cok tatlısın
Evet acik kumralim aslindabalımm saol valla sen de öylesin bi de sabah bi konuda geziyodum seni gördüm :) kirpik bakımıyla ilgili sen bildiğin sarı kızmıssın :)
ben simdi lumigan kullanıyorum sise bitmek üzere acaba dedim sarımsağa mı dönsem biraz da ekonomik düsündüm aslında :) kücücük sise 80 lira düzenli de kullanmak gerek, sarımsak iyi geldiyse ben de basliyimEvet acik kumralim aslinda
Kirpiklerimin uclari da sari kumral tarzi sinir bozucu bisey ama tibet sagolsun resmen kirpiklerim koyulasti biraz....saka gibi..o kadar sarimsak yaginin cilvesini cektim o ara