- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.101
Çakralar hakkında sıfırdan anlamaya başlayacağım site veya kitap önerin var mı .Boğaz ve mide çakraların aktiflesmis galiba Boğaz çakrasını 3. Ve 4. Hareket aktifleştiriyor ve çene kasımız bu hareketlerde sıkıntı mı var acaba ağrı yan etkisi olmus gibi Harika etkiler bunlar mide çakrası sanırım bu duyarlılığı sağlamış bulantı da negatiflikten diye yorumladım Metin hara şifa calısması öneriyor mide çakrası açık olanlara öyle bir etki hissettiğin zaman kendini sifalandırmanı ve sonrasında ortamı sifalandırmanı önerirm o enerjiyi kullanmalısın cidden müthiş ben de bi kaç etki hissediyorum ama farkındalık yasadığımda, bahsettiğimde kaybediyorum o gücü o nedenle söyleyemiyorum :) bir de o negatiflikten yakınırsan bir daha negatif ortamları hissetmezsin ama şifa çalışması yaparsan sendeki kötü etkiler kaybolur ve zamanla iyilesir ve bulunduğun yerdeki insanlara da faydalı olursun :)
Metin hara askın istilası yol ile başlayabilirsin bir de ben quantum çalışmalarında Berna Özcan Demir’i çok beğeniyorum yalnız sanırım sitesinin hosting süresi durmuş ulaşılmıyor pdf kitapları vardı nette bulabilirsem atiyim canımÇakralar hakkında sıfırdan anlamaya başlayacağım site veya kitap önerin var mı .
Zaten enerji alanimi koruma altina almam gerektiğini anladim bugun :)) ve bu sefer nedense dua ile yapmak istiyorum...her gun nas felak ayetel kursi okuyacaģim...Boğaz ve mide çakraların aktiflesmis galiba Boğaz çakrasını 3. Ve 4. Hareket aktifleştiriyor ve çene kasımız bu hareketlerde sıkıntı mı var acaba ağrı yan etkisi olmus gibi Harika etkiler bunlar mide çakrası sanırım bu duyarlılığı sağlamış bulantı da negatiflikten diye yorumladım Metin hara şifa calısması öneriyor mide çakrası açık olanlara öyle bir etki hissettiğin zaman kendini sifalandırmanı ve sonrasında ortamı sifalandırmanı önerirm o enerjiyi kullanmalısın cidden müthiş ben de bi kaç etki hissediyorum ama farkındalık yasadığımda, bahsettiğimde kaybediyorum o gücü o nedenle söyleyemiyorum :) bir de o negatiflikten yakınırsan bir daha negatif ortamları hissetmezsin ama şifa çalışması yaparsan sendeki kötü etkiler kaybolur ve zamanla iyilesir ve bulunduğun yerdeki insanlara da faydalı olursun :)
Ben de her gece uyumadan önce ihlas nas felak Fatiha ve ayetel kürsi okuyorum beni çok rahatlatıyor okumayınca uykum gelmiyor bence dua bambaska bi meditasyon. Enerji alanını korumak için kahve ve sigara önemli etkenler sufistler enerji alanlarıyla yolculuğa çıkmak için astral seyahat misal oruç tutarlarmış eğer sigara ve kahveye rağmen bu enerji alanın oluştuysa hafif bi sigara kahve azaltmasıyla koruyabilirsin su an kıskanıyorum seni :) bir de beslenme çok önemli beslenme ile ilgili bakiyim elimdeki kitapta neler varZaten enerji alanimi koruma altina almam gerektiğini anladim bugun :)) ve bu sefer nedense dua ile yapmak istiyorum...her gun nas felak ayetel kursi okuyacaģim...
Senin bildiğin yontemler var mi? Ama dedigim gibi ic gudum beni duaya yonlendiriyor...
Yani ne yapabilirim bu konuda diye kendime sorduğumda bu olustu
Kahve neyse de sigaram var :))Ben de her gece uyumadan önce ihlas nas felak Fatiha ve ayetel kürsi okuyorum beni çok rahatlatıyor okumayınca uykum gelmiyor bence dua bambaska bi meditasyon. Enerji alanını korumak için kahve ve sigara önemli etkenler sufistler enerji alanlarıyla yolculuğa çıkmak için astral seyahat misal oruç tutarlarmış eğer sigara ve kahveye rağmen bu enerji alanın oluştuysa hafif bi sigara kahve azaltmasıyla koruyabilirsin su an kıskanıyorum seni :)
Not aldım temin edeyim eksiklik hissediyorum çünkü. Pdf kitap için teşekkür ederim :)Metin hara askın istilası yol ile başlayabilirsin bir de ben quantum çalışmalarında Berna Özcan Demir’i çok beğeniyorum yalnız sanırım sitesinin hosting süresi durmuş ulaşılmıyor pdf kitapları vardı nette bulabilirsem atiyim canım
Hangi mağaza :)Hele ünlü bir kozmetik mağzasına girdim...yeminle nefesimi kestiler sanki bayılcak gibi oldum...
Icerisi negatif dolu...
foto yüklemeye calıstım ama boyut yüzünden yükelenemeyecektir diyor ben de hem sigara hem kahve ikisinin de ağırlığını çok fena hissediyorum sigaradan kurtulma gibi bi niy tim var yakın zamanda bence bu önemli bi konu ele alınmalı fotoyu tekrar deniyeceğimKahve neyse de sigaram var :))
Hatta bir kac gundur sirf icmek icin ictigimi fark ettim...o sigarayi birakma gucu var ama hangi korkum onu baskiliyor cozemedim daha..sigaranin aurayi bozdugunu biliyordum zaten neyi bozmuyor ki gerci...yarin bu sigara meselesini de bi ele alayım madem ...
Kız söylemiyim şimdi maģzanın suçu neyHangi mağaza :)
O his berbat . Duaların gücüne inanırım ayet-el kürsü ile koruma yapabilirsin .
Kucultmeye calis ayarlardan telindenfoto yüklemeye calıstım ama boyut yüzünden yükelenemeyecektir diyor ben de hem sigara hem kahve ikisinin de ağırlığını çok fena hissediyorum sigaradan kurtulma gibi bi niy tim var yakın zamanda bence bu önemli bi konu ele alınmalı fotoyu tekrar deniyeceğim
Ekram görüntüsü al boyutu küçülüyor yüklenir o şekildefoto yüklemeye calıstım ama boyut yüzünden yükelenemeyecektir diyor ben de hem sigara hem kahve ikisinin de ağırlığını çok fena hissediyorum sigaradan kurtulma gibi bi niy tim var yakın zamanda bence bu önemli bi konu ele alınmalı fotoyu tekrar deniyeceğim
Sende miSabah yaptım pompilim
Dilime dolandı gııı dünden beriii
Sende mi
Denedin mi pompiliyi?
Sonuç???Denedim tabi kii
Hmmm...Kız söylemiyim şimdi maģzanın suçu neyama cok satan bir mağza belli yoksa okadar negatifi nasil toplasin