- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Geçmiş olsun Bende devam edicem en azından sürekli spor yapamıyorum ama bunu hayatıma disipline edip sürekli yapmak istiyorum.Kesinlikle devam etmek istiyorum ama boynum tutuldu 2 günden fazla ara vermemek için 2,4,5 hareketlerin alternatifini yapıyorum.
Bacaklarda bir şey fark etmedim şimdilik..
bence oda bir etki devamını yapınca en net şekilde cevabını anlıcaksın.Bugün 21 tekrarda 5. Ayım dolduBeyazlar da bi değişiklik yok ama yeni çıkan saçların bir kısmı siyah bir kısmı beyaz bu bir gelişme sayılır mı bilemedim. Bu ayın dolmasını sabırsızlıkla bekliycem 4 ya da 6 ay dolunca oluyormuş beyaz değişimi, inşallah bi mani çıkmadan tamamlarım
yeni bitirdim şeker orucunu inan büyük sınavBugün göbiş sorunundan kurtulmak için 21 gün un, şeker detoksuna başladımhadi bakalım gitsin göbiş gelsin moral motivasyon
değişimi beklyorum aynı anda tibete devam değilmi göbeğinde değişme oldu mu başlangıçtan beriGöbiş yağları için biberiye çayı çok iyiymiş, ona da başladım bu akşam
Sabah akşam birer fincan 5 gün içiliyor, 2 gün ara veriliyor
Bel: 80
Karın: 93
Kilo: 62
Bakalım 5 gün sonunda ne değişiklikler olacak
tabi ki Tibet e devambence oda bir etki devamını yapınca en net şekilde cevabını anlıcaksın.
İnşallah, sabırsızlıkla bekliyorum boyadan kurtulacağım günleri
yeni bitirdim şeker orucunu inan büyük sınav
Bilmem mi, hele benim gibi kahveyi illa çikolata ile içen biri için
değişimi beklyorum aynı anda tibete devam değilmi göbeğinde değişme oldu mu başlangıçtan beri
Teşekkür ederim, çok şükür daha iyiyim, bengay sürüp boyun egzersizleri yapıyorum sabah akşam, ağrım oldukça azaldıGeçmiş olsun Bende devam edicem en azından sürekli spor yapamıyorum ama bunu hayatıma disipline edip sürekli yapmak istiyorum.
Yaa o zman bende devam durmak yoktabi ki Tibet e devameveeeeettttttt göbişte değişiklik var, çok mutluyum çokkkkkkkk
Hedefim en kısa zamanda 55 olmak
günde iki defa mı yapıyorsun egzersizleri yoksa boynun içn mi yapıyorsunTeşekkür ederim, çok şükür daha iyiyim, bengay sürüp boyun egzersizleri yapıyorum sabah akşam, ağrım oldukça azaldı
Önemli olan hayatına sokman ve kararlı olman, bu ikisi de sende olduğuna göre aynen devam
Ben Tibet i sabah yapıyorum, kahvaltıdan sonra boyun egzersizimi yapıyorum ya da önce boyun egzersizlerimi yapıyorum hemen ardından Tibet i yapıyorum; çünkü Tibet arkası başka egzersiz yapılması önerilmiyor..Yaa o zman bende devam durmak yok
günde iki defa mı yapıyorsun egzersizleri yoksa boynun içn mi yapıyorsun
Teşekkür ederim bilgiler için :)Ben Tibet i sabah yapıyorum, kahvaltıdan sonra boyun egzersizimi yapıyorum ya da önce boyun egzersizlerimi yapıyorum hemen ardından Tibet i yapıyorum; çünkü Tibet arkası başka egzersiz yapılması önerilmiyor..
Hayırlı olsunBen de yarin basliyorum. :)