• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıbbi sekreter

Vuslat04

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
133
113
18
35
Arkadaşlar merhaba yanlış yere konu açmış olabilirim. Ilk defa açıyorum hemen konuya girmek istiyorum. Ben önlisans tıbbi sekreterlik mezunuyum kpss 'den 63 aldım bu yıl 15 bin alım var sizce şansım varmı evli ve iki çocuğum var hangi illeri yazmalıyım

Arkadaşlar merhaba yanlış yere konu açmış olabilirim. Ilk defa açıyorum hemen konuya girmek istiyorum. Ben önlisans tıbbi sekreterlik mezunuyum kpss 'den 63 aldım bu yıl 15 bin alım var sizce şansım varmı evli ve iki çocuğum var hangi illeri yazmalıyım
Tıbbi sekreterlik Taban puan 80 gözüküyor googleda

ÖSYM sitesine giriş yaptıktan sonra solda başvurularım diye bi yer var. Ona tıkla, oradan 2022 Kpss tıkla, orda yukarda branş bazında sıralama var ordan öğrenebilirsin

önemli olan sıralamanız. sıralama alım yapılacak sayının içindeyse atanırsınız. yoksa belki bir sonraki alımda atanırsınız

Branş bazındaki sıralamanız ortalama bi fikir verebilir ama 63le zannetmiyorum 69 alan 40 binlerde branşında i. İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda

Back