Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tesekkurler. Okjisenli su almistim onla ya da sadece su ile temizleyim

Siz istediginiz sonucu aldinizsa sorun yok cunku fotografta sadece ışık farklı

Uyuşturucu bir krem uyguluyorlar hissetmiyorsunuz sonrasında biraz yanma oluyor ama geçiyor. Orada buz uyguladım. Ama eve geldiğimde çok azdı yanma. Su değdirmek yasak 24 saat

Uyuşturucu bir krem uyguluyorlar hissetmiyorsunuz sonrasında biraz yanma oluyor ama geçiyor. Orada buz uyguladım. Ama eve geldiğimde çok azdı yanma. Su değdirmek yasak 24 saat
Bana da o kremden surduler fakat cok acidi islem yapilirken. Evet su degdirmemistim

Merhabalar size 3 seans için toplam fiyat mı 2500 tl söylendi yoksa seans başı mı bu fiyat? Çünkü bende ankarada bi doktora sordum seans ücreti ortalama 2000 tl dedi.

Arkadaşlar ben de cuma günü oldum . Birşey sormak istiyorum. Leke olan yerlere uygulanan lazer sonrası koyu kahverengi noktacıklar,leke olmayan yerlerde ise beyaz noktacıklar var sizde de böyle mi? Burnumun kenarları ,çenem vesaire yani leke olmayan yerlerde pıtırcık gibi kabarcıklar var ama koyu renk değil yüzümü ılık su ile yıkadım yakından baktım beyaz beyaz ,diğer yerlerde yani leke olan yerlerde ise aynı pıtırcıklar ama koyu kahverengi hatta siyah gibi.
.

Evet o şekilde oluyor.

Selam arkadaşlar perşembe yaptırmak istiyorum ama birtürlü karar veremedim..yaptıran arkadaşlar ne dersiniz yaptırmalımıyım 2500tl az değil

Ben de ikinci seansi yaptiricam bakalim bisi olucak mi...yapandan yapana fark var mi bilmiyorum...düşuk frekans yuksek frekans kullanilinca etki farkli mi oluyo diger lazerler gibi simdi de onu dusunmeye basladim...az para da vermedik yani...bi ise yarasa bari...

Selam arkadaşlar perşembe yaptırmak istiyorum ama birtürlü karar veremedim..yaptıran arkadaşlar ne dersiniz yaptırmalımıyım 2500tl az değil

Sizemi 2.500 tl dediler.
benim o kadar az bir bölgeki banada 2.500 demişlerdi.

12 Gün oldu ilk seansdan sonra herhangi bir değişiklik yok. Aynı Lekeler duruyor. Konuştuğumda 3. haftada Cilt kendisini toparlayıp lekeler yavaş yavaş açılıyor dediler..

Yaptırdınız mı siz ikinci seansı ?

Yok daha yaptiramadim cocuktan firsat bulup da....icimden bi his cok da bi ise yaramayacagini soyluyo...yani peeling bile yapmiyo ki cilde soymuyo nasil gidicek ki lekeler.. Sanki kandirildik mi ne ..
Şöyle ki Thulium lazer (aslında lavieen,thulium kendisinin sahip olduğu dalga boyudur) epidermis bazal tabakasındaki lekelere etki ederke bir nevi epidermis,dermis bileşkesinde bir mikrodermabrazyona sebep oluyor. Cilt uygulanan bu işlem sonrasında hasarlandığı için iyileşmeye ve kolojen üretimine hız veriyor ve bu sayede lekeler yeni üretilen sağlıklı hücreler sayesinde yavaş yavaş geriliyor. Bu bir anda olmuyor tabi. Cilt ortalama 28 -45 günde kendini yenilemekte. O yüzden beklemek lazım ama açıkcası ben daha kısa dönemde daha net sonuçlar alacağımı düşünmüştüm. Bugün 12. gün. O kabuklar tamamen gittiler. Leke aynen ortada. Sağlık personeli olmam sebebi ile tanıdığım bir çok hekime durumu fotoğraflı olarak aktardığımda , sabırlı olunması gerektiğini,bu lazerin sonuçlarının yavaş yavaş ortalama 3 haftada alındığını söylediler. Hepsinin ortak belirttiği nokta lekelere en etkili lazer olduğu.Bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…