• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar tek seansta lekeleri geçirdiği söylenilen en son leke tedavisi Thulium Lazeri yaptıran var mı?Ben televizyonda gördüm ve yöntemi merak ediyorum.

mrb tatlım,

ben yaptırdım izmirde. baby face. tek seansta tamemn geçmedi ama 3. seansımı aldım geçen cumartesi günü çok iyi oldu. yüzümde kahverenbgi güneş yanığı gibi lekler vardı. hem renginde iyileşme oldu, hem de ışıltılı hale geldi. tek seans 750tl yaptırdım izmirde serenada. istanbula göre daha ucuz oluyor. başlarda çok korktum iz kalır mı kötü olur mu diye, ama yok yüze yapılan masaj gibi düşün. gülben ergenin videoları var yutube'ta. bakıver istersen tatlım.

ben izmirde yaptırdım 3seans gittim,1 seansım kaldı.Yanağımda skar izleri ve sivilce izleri vardı.çok iyi geldi bayağ bir iyileşme oldu skarlarımda.sivilce lekelerim ve güneş lekelerime de iyi geldi.yaptırmadan önce çok kararsızdım,korka korka yaptırdım,şuan oldukça mutluyum,aynaya bakınca mutlu oluyorum. serena poliklinik instagram sayfasında öncesi sonrası fotom var linkini aşağıda atıyorum bu ilk seans sonrası fotom.
https://www.instagram.com/p/Bd9b8SGBJPo/?taken-by=serenapoliklinik

lekeleri önlemede güneş kremi çok önemli,bu tedaviden önce pek kullanmıyordum,artık hergün 4 saatte bir güneş kremimi tazeliyorum.çok önemli.

Ama ben renkli güneş kremi kullanıyorum belli olmuyor. Fotoğraf yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor. Ama özel bir yere gidecekseniz pudra kullanın tamamen kapatıyor

Ama ben renkli güneş kremi kullanıyorum belli olmuyor. Fotoğraf yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor. Ama özel bir yere gidecekseniz pudra kullanın tamamen kapatıyor
Merhaba ikincide de ayni kremleri mi verdi doktor. Birde ben mecburen yaptirdiktan iki gun sonra ise gidecegim pudra kullanmam uygun olur mu ki

İlkinde nemlendirici vermişti, ikincisinde daha farklı renk açıcı kremler ile tedaviyi desteklemek gerekli dedi. Çünkü %70 başarılı olmuştu ve yeniden oluşması riskinden korktum. ben %100 geçsin istedim. Ama gün geçtikçe açılıyor o nedenle kremleri kullanmaktan vazgeçtim. Bahar geliyor koruyamayabilirim bu kadar olsa da yeterli bence.
Siz de ilk 24 saatten sonra pudra kullanabilirsiniz. Yalnız pudrayı temizlemek için yüzünüzü yıpratmayın nazikçe suyla yıkayın. Kabukların kendiliğinden düşmesi gerekiyor

Back