• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
İlkinde nemlendirici vermişti, ikincisinde daha farklı renk açıcı kremler ile tedaviyi desteklemek gerekli dedi. Çünkü %70 başarılı olmuştu ve yeniden oluşması riskinden korktum. ben %100 geçsin istedim. Ama gün geçtikçe açılıyor o nedenle kremleri kullanmaktan vazgeçtim. Bahar geliyor koruyamayabilirim bu kadar olsa da yeterli bence.
Siz de ilk 24 saatten sonra pudra kullanabilirsiniz. Yalnız pudrayı temizlemek için yüzünüzü yıpratmayın nazikçe suyla yıkayın. Kabukların kendiliğinden düşmesi gerekiyor
Tesekkurler. Okjisenli su almistim onla ya da sadece su ile temizleyim

ben izmirde yaptırdım 3seans gittim,1 seansım kaldı.Yanağımda skar izleri ve sivilce izleri vardı.çok iyi geldi bayağ bir iyileşme oldu skarlarımda.sivilce lekelerim ve güneş lekelerime de iyi geldi.yaptırmadan önce çok kararsızdım,korka korka yaptırdım,şuan oldukça mutluyum,aynaya bakınca mutlu oluyorum. serena poliklinik instagram sayfasında öncesi sonrası fotom var linkini aşağıda atıyorum bu ilk seans sonrası fotom.
https://www.instagram.com/p/Bd9b8SGBJPo/?taken-by=serenapoliklinik

lekeleri önlemede güneş kremi çok önemli,bu tedaviden önce pek kullanmıyordum,artık hergün 4 saatte bir güneş kremimi tazeliyorum.çok önemli.
Siz istediginiz sonucu aldinizsa sorun yok cunku fotografta sadece ışık farklı

Uyuşturucu bir krem uyguluyorlar hissetmiyorsunuz sonrasında biraz yanma oluyor ama geçiyor. Orada buz uyguladım. Ama eve geldiğimde çok azdı yanma. Su değdirmek yasak 24 saat

Uyuşturucu bir krem uyguluyorlar hissetmiyorsunuz sonrasında biraz yanma oluyor ama geçiyor. Orada buz uyguladım. Ama eve geldiğimde çok azdı yanma. Su değdirmek yasak 24 saat
Bana da o kremden surduler fakat cok acidi islem yapilirken. Evet su degdirmemistim

Merhaba, Ankara da thulium lazer yapan bir merkeze gittim bu hafta..
Lekelerime baktı. Dudak üstüm yanak ve alın kısmımda var lekem...
Ben dudak üstü lekemi derin sanarken dr alnımdakinin çok daha derin bir leke olduğunu söyledi.
3 seans yapalım dedi. Çok uçuk bir rakam söyledi. (2.500 tl)
Üstelik koruma kremi ve nemlendirici için 900 tl gibi bir rakam söyledi.
Bu kremler size rahat 6 ay gider dedi... (ben çok paralı biri değilim nedir yani bu dimi:KK1:)
Yaw şaka gibi.. üstelik geri gelebilir leken dedi. Korumanla ilgili bir durum diyor.
Sakın evde maske yapmayın, cildinizi inceltmişsiniz dedi.. Yoğurt limon vs.. bunlar cilde zararlı dedi.
Bu lazer sistemi 2.5 yıldır türkiyede, ve araştırdığımda hiç olumlu olumsuz bir yorum göremiyorum netde
Sadece o yapan merkezlerin tanıtımı var. Yorumlar yok :KK43:
az para değil. Sonra lekeler geri gelince koruyamamışsınız cildinizi diyecekler
Her 3 saatte bir ben koruyucu süremem yalan değil
Ha deseki gerçekten silinecek.. parayı çok sorun etmem.
Yanı şunu da demek istiyor. Her sene tek seans tekrar üstünden geceriz.
Elbet geri gelecek, sende her sene üstünden geçeceksin konuşmalarından bunu anladım.
Ben o lazere bağlı yaşayacağım demek oluyor bu :) ve cildim incelecek neler olacak bilemiyorum.
Gitmiyor gitmiyor bu lekeler... yüz olmasa sorun değil..
Ne yapacağımı şaşırdım. Bu kışta çözüm bulamazsam.. çok mutsuz olacağım.
Güvenmiyorum hiç bir sisteme.. ne olacak bu halim bilemedim:KK61::KK61:
Arkadaşlar bu sistemi baştan sona yaptıran varsa ALLAH RIZASI İÇİN yazsın..
Hep bölük pörçük yorumlar.. sonuç alan, pişman olan var mı?

Merhabalar size 3 seans için toplam fiyat mı 2500 tl söylendi yoksa seans başı mı bu fiyat? Çünkü bende ankarada bi doktora sordum seans ücreti ortalama 2000 tl dedi.

Arkadaşlar ben de cuma günü oldum . Birşey sormak istiyorum. Leke olan yerlere uygulanan lazer sonrası koyu kahverengi noktacıklar,leke olmayan yerlerde ise beyaz noktacıklar var sizde de böyle mi? Burnumun kenarları ,çenem vesaire yani leke olmayan yerlerde pıtırcık gibi kabarcıklar var ama koyu renk değil yüzümü ılık su ile yıkadım yakından baktım beyaz beyaz ,diğer yerlerde yani leke olan yerlerde ise aynı pıtırcıklar ama koyu kahverengi hatta siyah gibi.
.

Arkadaşlar ben de cuma günü oldum . Birşey sormak istiyorum. Leke olan yerlere uygulanan lazer sonrası koyu kahverengi noktacıklar,leke olmayan yerlerde ise beyaz noktacıklar var sizde de böyle mi? Burnumun kenarları ,çenem vesaire yani leke olmayan yerlerde pıtırcık gibi kabarcıklar var ama koyu renk değil yüzümü ılık su ile yıkadım yakından baktım beyaz beyaz ,diğer yerlerde yani leke olan yerlerde ise aynı pıtırcıklar ama koyu kahverengi hatta siyah gibi.
.
Evet o şekilde oluyor.

Selam arkadaşlar perşembe yaptırmak istiyorum ama birtürlü karar veremedim..yaptıran arkadaşlar ne dersiniz yaptırmalımıyım 2500tl az değil

Ben de ikinci seansi yaptiricam bakalim bisi olucak mi...yapandan yapana fark var mi bilmiyorum...düşuk frekans yuksek frekans kullanilinca etki farkli mi oluyo diger lazerler gibi simdi de onu dusunmeye basladim...az para da vermedik yani...bi ise yarasa bari...

Selam arkadaşlar perşembe yaptırmak istiyorum ama birtürlü karar veremedim..yaptıran arkadaşlar ne dersiniz yaptırmalımıyım 2500tl az değil

Sizemi 2.500 tl dediler.
benim o kadar az bir bölgeki banada 2.500 demişlerdi.

12 Gün oldu ilk seansdan sonra herhangi bir değişiklik yok. Aynı Lekeler duruyor. Konuştuğumda 3. haftada Cilt kendisini toparlayıp lekeler yavaş yavaş açılıyor dediler..

Ben de ikinci seansi yaptiricam bakalim bisi olucak mi...yapandan yapana fark var mi bilmiyorum...düşuk frekans yuksek frekans kullanilinca etki farkli mi oluyo diger lazerler gibi simdi de onu dusunmeye basladim...az para da vermedik yani...bi ise yarasa bari...
Yaptırdınız mı siz ikinci seansı ?

Yok daha yaptiramadim cocuktan firsat bulup da....icimden bi his cok da bi ise yaramayacagini soyluyo...yani peeling bile yapmiyo ki cilde soymuyo nasil gidicek ki lekeler.. Sanki kandirildik mi ne ..
Şöyle ki Thulium lazer (aslında lavieen,thulium kendisinin sahip olduğu dalga boyudur) epidermis bazal tabakasındaki lekelere etki ederke bir nevi epidermis,dermis bileşkesinde bir mikrodermabrazyona sebep oluyor. Cilt uygulanan bu işlem sonrasında hasarlandığı için iyileşmeye ve kolojen üretimine hız veriyor ve bu sayede lekeler yeni üretilen sağlıklı hücreler sayesinde yavaş yavaş geriliyor. Bu bir anda olmuyor tabi. Cilt ortalama 28 -45 günde kendini yenilemekte. O yüzden beklemek lazım ama açıkcası ben daha kısa dönemde daha net sonuçlar alacağımı düşünmüştüm. Bugün 12. gün. O kabuklar tamamen gittiler. Leke aynen ortada. Sağlık personeli olmam sebebi ile tanıdığım bir çok hekime durumu fotoğraflı olarak aktardığımda , sabırlı olunması gerektiğini,bu lazerin sonuçlarının yavaş yavaş ortalama 3 haftada alındığını söylediler. Hepsinin ortak belirttiği nokta lekelere en etkili lazer olduğu.Bakalım..

Back