- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi alwaysmille
Evet çok rastlamışsındırbaşı çekiyorum bu konudaBravecaprion cok rastladim size bu leke başlıklarinda...şöyle diyeyim size anladigim kadariyla lekeniz melazma...bunun bi tedavisi yok zaten...sadece kontrol altina alinabiliyo...coook uzun sureden beri ben cilt yenileme uzerine arastiriyorum...hem yurtici hem yurtdışı sayfalarda...bu thulium laser turkiyede tek sseansta lekelere son diyerek piyasaya giris yapildi ama yurtidisinda leke gidermek icin bunu cok seans kullaniyolar...tek seansta lekeleri goturebilecek gucte bi laser degil bu...en guclu laser picosure...en kisa seansta lekeleri goturebilen yani...ben 1 seans yaptirdim mesela.eepidermistekileri bir seansta sildi..fakat şoyle bi durum var...hic bir leke gideren kremin laserin jelin peelingin garantisi yok..cilt bu sistemlerle tertemiz olsa bile gunes gorup korunmamis olmasi durumunda hersey geri gelicek....çünkü hucrelerde dna hasari meydana geldi...ve bunun geri dönüsü yok...sadece lekelerden arındırılmış cildi saglam koruyarak lekelerin geri gelmesini onleyebilirsin....
Tavsiyede bulunacak olursam picosure yaptir cildini oldugu kadar temizlet lekelerden...sonra da koru sapka gozluk gunes koruyucu ile... diger hicbiseye daha fazla para kaptirma...
Verdiğin bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Haklısın bu yöntemler garanti değil, sonrasında korumak gerekli.
Ben şuan bile krem, şapka, gözlük bu üçlüyle dolaşıyorum
Yeni lekelerim yok en azından. Korumak çok önemli
Ben her duyduğum yönteme ve kremlere güvenmiyorum. İyice araştırıyorum. (kendi çapımda)
Çok şükür para dökmedim bu işe fakat çok canım sıkılıyor. Bu leke ile yaşamak zorunda kalıyorum
Yüz bu geri dönüşü yok. Neler okuyoruz
Söylediğiniz yöntemi araştıracağım.