- Konu Sahibi alwaysmille
-
Arkadaşlar tek seansta lekeleri geçirdiği söylenilen en son leke tedavisi Thulium Lazeri yaptıran var mı?Ben televizyonda gördüm ve yöntemi merak ediyorum.
Yaptırdım cok canim yandi yaTabi burda kimin ne tur ne oranda lekeleri var bunu ancak bizim anlattigimiz kadar biliyoruz o da ayri bir sey. Insallah. Gelismelerden haber bekleriz ☺
Benim de cok canim yanmisti bir iki saate gecti. Cok gecmis olsunYaptırdım cok canim yandi ya
Tsk ederim. 2 krem aldim eczaneden birde anti-aging ve bb ozelligi olmayan gunes kremi yazdi.Benim de cok canim yanmisti bir iki saate gecti. Cok gecmis olsun
İnsallah benim endisem yer yer bosuklar var oralara fayda etmeyecek olmasiBir iki haftaya fark edersiniz
Dur bakalim zaten kontrole gideceksin bir seans daha yapilir kalirsaİnsallah benim endisem yer yer bosuklar var oralara fayda etmeyecek olmasi
Tek seans denildi amaDur bakalim zaten kontrole gideceksin bir seans daha yapilir kalirsa
Bu kabuklar ne zaman dökülecek pileng yapsam mi acabaBir iki haftaya fark edersiniz
Neden bb özelliği olmayan krem verdi.Tsk ederim. 2 krem aldim eczaneden birde anti-aging ve bb ozelligi olmayan gunes kremi yazdi.
Bu iki ozellikte olmamasi lazim dedi.Neden bb özelliği olmayan krem verdi.
Anti aging kremi hangisi acaba
Kesinlikle dokunmayacaksınız z kendiliğinden dökülecekBu kabuklar ne zaman dökülecek pileng yapsam mi acabasizin ne zaman dokulmeye basladi?
Ha ok anladımBu iki ozellikte olmamasi lazim dedi.
Ne kadar zamanda döküldü sizin?Kesinlikle dokunmayacaksınız z kendiliğinden dökülecek
Hatta yüzünüzü narince yıkayacaksınız
Yaaa...Bugün 9. Gün yanaklarımda hala var.
Merhaba ikincide de ayni kremleri mi verdi doktor. Birde ben mecburen yaptirdiktan iki gun sonra ise gidecegim pudra kullanmam uygun olur mu kiAma ben renkli güneş kremi kullanıyorum belli olmuyor. Fotoğraf yüklemeye çalıştım ancak hata veriyor. Ama özel bir yere gidecekseniz pudra kullanın tamamen kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?