Lekeler, Çiller Thulium Lazer

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Ayrıntılı yazdığınız için öncelikle teşekkür ederim. Bizleri de sonuçtan haberdar ederseniz seviniriz.
herkesin merak ettiği şey sonrası yani sonuçları.
Gidip yaptıranlar örnekler bizim için çok önemli. Bizlerde ona göre yaptırmaya karar vereceğiz.

Merhabalar. Ben yaptıralı 2 hafta oldu yüzümdeki siyahlıklar döküldü fakar yüzümde alerji olmuşum gibi kızarıklıklar oldu. Çok hassaslaştı bu normal mi

Merhabalar. Ben yaptıralı 2 hafta oldu yüzümdeki siyahlıklar döküldü fakar yüzümde alerji olmuşum gibi kızarıklıklar oldu. Çok hassaslaştı bu normal mi

Yani kızarıklık olması normal ancak bu kızarıklık ile beraber yanma batma oluyorsa doktorunuza başvurun derhal. Size nemlendirici vermeleri lazım hametan tarzı hem nemlendiren hem de doku tamir edici bir takım pomatlar kullanmanız gerekmekte..

Merhabalar, ben ikinci seansı da yaptırdım ancak çok büyük değişiklik görmedim. Bilmiyorum yinede denemek istermisiniz ama söylemek istedim. Herkesin leke türü farklı o yüzden sonuçlarda farklı olabilir. Umarım umduğunuzu bulursunuz.

Ben de randevu almistim gelecek haftaya cok sagolun iyi ki yazdiniz galiba yaptirmicam zaten cildim hassas daha da hassaslasmasindan korkuyorum...

Ben de randevu almistim gelecek haftaya cok sagolun iyi ki yazdiniz galiba yaptirmicam zaten cildim hassas daha da hassaslasmasindan korkuyorum...
Lekeniz Çok göze çarpan bir yerde değilse ve çok aşırı rahatsız edebilecek derecede koyu değilse bence yaptırmayın. Örneğin benim dudak üzerinde ve yanaklarımda lekelerim var. Yanaklarımdakilerden çok rahatsız değildim ama onlarda daha fazla açılma oldu. Dudaklarımın üzerindeki lekelerde çok az fark etti. O yüzden keşke yaptırmasaydım diyorum.

Birde acaba yaptırsam daha mı iyi olurdu diye aklınızda takılı sorular kalacaksa daha sonra kendi kendinize bu yüzden pişman olacaksanız yine de deneyin derim.

Merhaba arkadaşlar
Benim işlem sonrası neredeyse tamamen geçen güneş lekelerim baharın gelmesi ile tekrar oluşmaya başladı
Yazın eski halime dönecepim demek ki. O kadar para verdim sonuç yine hüsran

Merhaba hanımlar bende 1 seans thulium lazer yaptırdım ve pek bi değişiklik göremedim yüzünde fazla lekem.yoktu ve tek seansta hepsinin geçeceğini söyleyen dr kontrolde 2. De yapsak iyi olur tek seansta bukadar olduysa 2. 'yi düşünemiyorum dedi tabi bunların hepsi hastayı motive etmek için söylenen yalanlar çok güzel olmuş mükemmel olmus vs. Ben daha fazla para kaptırmamak için tekrar yaptırmayı düşünmüyorum tamamen para tuzağı kimseye tavsiye etmiyorum 1 2 3 4 bunun onu yok hanımlar insan para harcayınca yarim birakmayin diyor ama zararın neresinden dönülse kardır yaptırmadan once kesin lekeler gidiyor deniyo yaptıktan sonra bazen gitmeye biliyor deniyor ben verdiğim paraya degil aptal yerine konulduğuma üzülüyorum ben tekrar yaptırmak istemiyorum diyince dr kibarca yol gösterdi işlerine gelmiyor tabi onlar ne diyorsa yapıcaksın... kesinlikle yaptırmayın!!!

Birde şu var ortada bu cihazin bir beauty thulium geciyor o yaz kis yapilan ve 1 seans degil 4,5 seans yapiliyormus, benim bahsettigimiz tek seans thulim, siz 2. Seans demişsiniz acaba sizde mi beauty olani yaptirdiniz acaba?
Merhaba ben de Adana Estelite Gizem hanim a gidecem bu lazer için siz yaptırdım @htchty sizin durum nedir . Memnunmusunuz

Peki mine lazere giden var mi sezar hospital da munevver aslan sahibi hiç ona gittiniz mi veya hakkında birşey duydunuz mu ?

Merhaba. Cildinizin son durumu nedir acaba?

Merhaba. 2 seans thulium lazer yaptırdım. Sonuç olumsuz. Doktoruma hiç sonuç alamadığımı söylediğimde kılcal damar tedavisi yaptirmadan sonuc alamayacagimi söyledi. Bence iyice araştırmadan para vermeyin.

Bu yıl tekrardan fraksiyonel lazer yaptırdım ve cildim mahvoldu. Lazer izleri kaldı. sanırım ilk yaptırdığımda cildim incelmiş ve tekrar yaptırınca cildim kaldırmadı bunu. üstüne doktorun tavsiyesi ile bu lazerden yapalım dedi 2 seans yaptık hiç bir işe yaramadı ve üstelik cildimde bazı bölgelerde beyaz lekeler kaldı. Bu tarz yöntemler cildi inceltmekten başka bir işe yaramıyor arkadaşlar yıllar sonra bunu anlamam çok acı. Cildiniz inceldiği için daha çabuk kırışıyor ve kılcal damar çatlamaları meydana geliyor. Leke sorununuz varsa düzenli olarak güneş kreminizi kullanın. ve düzgün bir kapatıcı ile kapatın. Yazmıcaktım ama benim pskolojim bozuldu. Aman dikkat edin

Kızlar bu thulium lazer sistemi henüz tr de çok yeni
bayada maliyetli bir uygulama,
Ben gidip görüştüğümde bana açıkca şunu söylediler. Yaparız ama Geri gelebilir garanti veremeyiz dediler..
Leke tekrar gelecek hem param gidecek hem sinirlerim harap olacaktı bende yaptırmadım.
Deseler ki bunun garantisi var geçer... arabamı satıp vereceğim o derece ama yok öyle bir sistem yok 2018 de
halada bu lazeri yaptırıp ben sonuç aldım mutluyum diyen çıkmadı. NOKTA.varsada yazsın lütfen aha meydan

Bravecaprion cok rastladim size bu leke başlıklarinda...şöyle diyeyim size anladigim kadariyla lekeniz melazma...bunun bi tedavisi yok zaten...sadece kontrol altina alinabiliyo...coook uzun sureden beri ben cilt yenileme uzerine arastiriyorum...hem yurtici hem yurtdışı sayfalarda...bu thulium laser turkiyede tek sseansta lekelere son diyerek piyasaya giris yapildi ama yurtidisinda leke gidermek icin bunu cok seans kullaniyolar...tek seansta lekeleri goturebilecek gucte bi laser degil bu...en guclu laser picosure...en kisa seansta lekeleri goturebilen yani...ben 1 seans yaptirdim mesela.eepidermistekileri bir seansta sildi..fakat şoyle bi durum var...hic bir leke gideren kremin laserin jelin peelingin garantisi yok..cilt bu sistemlerle tertemiz olsa bile gunes gorup korunmamis olmasi durumunda hersey geri gelicek....çünkü hucrelerde dna hasari meydana geldi...ve bunun geri dönüsü yok...sadece lekelerden arındırılmış cildi saglam koruyarak lekelerin geri gelmesini onleyebilirsin....

Tavsiyede bulunacak olursam picosure yaptir cildini oldugu kadar temizlet lekelerden...sonra da koru sapka gozluk gunes koruyucu ile... diger hicbiseye daha fazla para kaptirma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…