Thirteenrenia Meme Estetiği Ameliyatı

teşekkür ediyorum =) benimkiler tabi ilk zamanlardaki gibi şiş ve bomba gibi değiller. şu an inanılmaz doğal görübüyorlar. haliyle o zamanlarki ödemi de yok. 350 cc de olurmuş yani diyorum =) ama olsun yine de bu halleri bile inanılmaz. benim boyum 170, kilom şu an 62, ve çok ideal görünüyorlar. kilo boy orantına göre bir cc düşünmeni tavsiye ederim. kilo alınır verilir, özellikle boyuna odaklan. tabi ameliyat öncesi boyutları da önemli göğüslerinin. benim 75i bile çok zor dolduruyordu =)

birde canım fiyat bilgisi isticektim senden ama sen sadece meme ameliyatı olmadınki ben ocakta olucam ama 2014 te fiyatlar artıcakmış sanırım poffff ayrı ayrı fiyat bilgisi aldıysan öğrenebilirmiyim.

canım valla ben 8000 ödedim. hangisi ne kadardı o kısmına çok odaklanmadım. üstünden de zaman geçti, o aralar da ameliyat heyecanıyla hangisi ne kadardı çok net hatırlamıyorum ama biri 3.500, biri 4.500 tl idi. rakamlardan eminim ama sanıyorum ki burun 4.500, göğüs ise 3.500 tl.

ama şimdi benim bi konuda kafam karıştı :44: thirteenrenia canım seninkiler çok hoşuma gitmişti cc konusunda kararsız olduğumdan ve çok büyük istemediğimden senin fotolarını gördükten sonra 325 uygunmuş demekki benim için demiştim ama şöyle bi durum oluştu,elenacık arkadaşın fotolarını görünce 225 cc olduğunu duyunca çok şaşırdım.sanki daha büyük gibi onunkiler ama senin 325 ken onun 225 tabi benim kafa karıştı bu durumda

Gülsahcim cc lere takilma!!! Dr larda hep bunu diyor, güzelim. Sen Dr görüstügünde zaten orda sana protez örnekleri verecek özel bir sütyen takip protezleri koyuyuor
Ona göre karar veriyorsun tabiki gögüs kafesisini vs. Göz önünde bulundurarak!

Senin resimlerirni gördüm. Inan belki de Proteze ihtiyacin olmiyabilir. Cünkü baya bir dokun var! Ben Kendi dokusu ile diklestirmis bir meme gördüm, gercekten cok hostu. Zaten sende cok büyük istemdigini dile getiriyorsun.

Söyle düsün herzaman, balik etli birisinde büyük Protez iyi görünebilir, fakat "tahta beden"yani 34 beden birisinde ayni büyüklükte bir Protez coook büyük ve itici durabilir.

Buarada son durumun ne??

veeeee fotoğraflar albümümde =) şimdilik burnum ile ilgili fotoğrafları ekledim.

Gecmis olsun. Gerci Gecti gitti bile, ne güzel. Bende Pazrtesi ameliyat oldum. 505 cc yuvarlak. Simdi yumusamasini bekliyorum. Hic agrim olmadi! sadece cok agir spordan sonra bir kas tutuklugu gibi bir sey o kadar. ,

aslında geçen sene görüşmeye gittiğimde bende sadece dikleştirme düşünüyodum silikon istemiyordum ama doktor soktu kafama silikonu.dikleştirmeyle beraber silikonda koyarsak daha güzel sonuç elde ederiz dedi ve birde burdaki arkadaşlarda görünce karar verdim.tabi bide ilerde yine sarkma olmasından korkuyorum sadece dikleştirme yapılırsa.bir ameliyat daha olamam bunu bile zor olucam

son durumun derken canım?

Canim sen yinede birkac Dr görüs bence fikir edin. Ben 6 Dr görüstüm.
Ama tabiki karar senin güzelim...

çok çok geçmiş olsun, aramıza da hoş geldin =) doğru demişsin, istemeyene verir bazen isteyenin de hiç olmaz. ama Allahtan çözümü var =)
özel mesaj attım sana, bir bak bakalım..

valla bende görmek isterım. bende cok istiyorum ama yaa guzel olmazsa diyorum. sonra da simdikinden daha guzel olur elbet diyorum. yavrucuklarım oyle magrur magrur duruyorlar :13:

gögüs silikonu ucreti ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…