- Konu Sahibi thirteenrenia
-
rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışıcam. ben de çok destek gördüm çünkü, çok da faydası oldu =)
ama acısından korkman için hiç bir sebep yok eğer normal doğum yaptıysanonun acısının yanında hiç kalır yani. benim ilk ameliyatımdı bu. e biraz da korkak ve evhamlı olduğum için çok panik yaptım dayanılmıycak bi ağrı veya acısı yok. ilk 1-2 hafta en zoru. ondan sonra rahatlamaya başlıyorsun. yaklaşık 1 ay sonra da kendini çok daha rahat hissetmeye başlıyorsun. sadece hala ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum elbet. onun haricinde her işimi yapabilecek durumdayım.
açıkçası senin vücudunla da ilgili biraz iyileşme sürecin. örneğin kasüstü olursan eğer benden çok daha çabuk iyileşirsin muhtemelen..
fotoğrafları da 25 mesajdan sonra görebilirsin malesef. bunun için aşağıda verdiğim linki kullanabilirsin. orada kolayca mesaj sayını doldurabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
thirteenreniacım, beni kabul eder misin? burnunu merak ettim, hem meme hem burun ameliyatı olacagım ben de senin gibi, ikisi birden çıksın aradan dedim ama burundan endişe duyuyorum yahu, kabul edersen sevinirim :))
kabul ettim canım =) valla bana aynı anda olma ameliyatı diyen çok oldu ama bida bida o stresi yaşamayı hiç istemedim. zaten kendimi zar zor hazırladım.. iyi ki de böyle olmuş diyorum. çok kolay değildi tabi ama 2. bi ameliyatın sadece stresi bile fazla gelebiliyor insana. hayırlısı olsun senin için de =)
canım ya harika olmuş, çok yakışmış burnun ve çok doğal durmuş. göğüslerin de öyle, tam sana uygun cc tercih etmişsin, hepsi süper yani ya, maşallah sana :))
bir de high profili sen mi tercih ettin yoksa doktorun mu önerdi yani hiç moderate plustan falan bahsetmedi mi?
Selam canım naber ne durumdasın zaman zaman ameliyat olduğumu bile unutmaya başladımben :) masaja devam ediyorum nasıl bayağı yumuşamaya başladılar mı göğüslerin :)
Canım albümlerini gördüm burnun çok güzel olmuş ama göğüsler bomba aynı zamanda doğal duruyor çok beğendim.... Ufuk beyin ellerine sağlık......Şimdi ben de mi böyle olcam inanamıyorum:)nasıl bir duygu acaba sadece sporcu sutyeniyle rahat rahat dolaşmak desteksiz dantelli sutyenler giymek????Bu arada araya tatil giriyor diye amelyatımı 10 mayısta yapacak dr...
Atlatmissin ne güzel.. darısı isteyenlerin başınadoktorun nerde canım istanbulda mi? Bu arada istek gönderdim kabul edersen sevinirım çok
atlattım artık allaha şükür =) dediğin gibi, darısı heeeeer isteyenin başına. doktorum izmirde. iyi ki de izmirde. yoksa başka kime güvenip ameliyat olabilirdim bu kadar kolay bi şekilde bilmiyorum...
Doktora guvenmek te cok onemli Fatih Dagdeleni arastiriyodum ki tv lerde ve nette bir suru videolari var. Problemli ameliyatlari cok diye bir yorum aldim burdan bi arkadastan cok uzuldum kafam karisti. Cok ta guven vermisti. Kendisi ile gorusmedim gerci.. Yine de hala arayistayim paylasimlariniz bizler icin cok degerli.. tesekkurler.
Bu arada canim burnun cok dogal duruyo goguslerin de hos olmus, cok sanslisin :)
eheh, teşekkür ederim canım sağol =) evet artık sen de böyle olacaksın. aşağıya doğru bakınca daha da bir inanılmaz görünecek sana.. duygumu tarif edemem inan, istediğin kadar sor ama yeterince anlatabilmem imkansız =) ben çooooook mutluyum =)
ameliyatın da erkene alınmış, çok heyecanlısındır şu an eminim. yaz aylarına rüya gibi, bomba gibi gireceksin inşallah. senin için hayırlısı olsun. gelişmeleri bana bildir mutlaka =)
canım senin göğüs dokun varmıydı bende neredeyse yok çünkü
burun resimlerini yeni gördüm süper olmuş burnundaçoook güzel olmuş güle güle kullan bu arada sporcu sütyenini çıkardınmı
şöyle söyliyim; dapdar bir büstiyer veya bluz giydiğimde yandan bakıldığı zaman dümdüz bir görüntüm vardı. destekli sutyenlerim tamamen kapak gibi kapatıyordu göğüslerimi. ancak kollarımla yanlardan ortaya doğru baskı uyguladığımda çok minik bir göğüs kabartısı oluyordu =)
şu an kıyaslayamam dahi eski görüntümle =)
ayy canım benim iyiyim işte, daha iyiyim çok şükür. ben masaja devam ediyorum ama ara sıra unutuyorum :S açıkçası bazen de zor geliyo amaaan diyorum akşam yaparım, sonra bi bakıyorum ertesi gün olmuş ve ben masajı atlamışım
ilk hallerine göre baya yumuşadılar evet. ama sanki biraz daha yumuşamaları gerekiyo gibi. dikiş yerlerim biraz sert bi de. misina benzeri bir ip çıkıntısı vardı ameliyattan beri, korkutuyodu beni bu ne yaa diyordum. geçen gün parmağımla hafifçe ovalarken düşüverdi çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?