Cok tesekkur ederim. Bende baslamayi çok isterdim. Ama su an plates yapıyorum. Ondanda bile zorlanıyorum. Inşallah emeklerimizin.karsiligini alırız.paylaşırım tabi bugün 2. günüm iç bacak ve basenlerimin fena halde yandığını hissediyorum
umarım :)Cok tesekkur ederim. Bende baslamayi çok isterdim. Ama su an plates yapıyorum. Ondanda bile zorlanıyorum. Inşallah emeklerimizin.karsiligini alırız.
Bunu biliyorum. Cassey ho yapıyorum. Cassey ho nun bacak inceltici bir sürü videosu varEki Görüntüle 1581159
Burda da 30 günlük bir program mevcut. Hareketlerin tanımını gösteriyor yukarıda resmin.
kim şikayetçi değil kiBen de o iç Bacağın yururken birbirine degmesinden şikayetçiyim
Bi de birbirine degince sallaniyokim şikayetçi değil ki
6-7 gün falan oldu benim dediğim gibi yürüyüş ve diyetle destekledim 58 cm'den 56 cmye indi üst bacaklarımBi de birbirine degince sallaniyosadece degse yine neyse :)
E sen Bi faydasını gördün mü ne zamandır yapiyosun
Bi haftada süper sonuç bu6-7 gün falan oldu benim dediğim gibi yürüyüş ve diyetle destekledim 58 cm'den 56 cmye indi üst bacaklarım
aynen erir mi bilmiyorumBen de o iç Bacağın yururken birbirine degmesinden şikayetçiyim
ay çok sevindim sadece bu iki video ile mi çok güzel olmuş. darısı bizim basimiza6-7 gün falan oldu benim dediğim gibi yürüyüş ve diyetle destekledim 58 cm'den 56 cmye indi üst bacaklarım
Düzenli yaptığın sürece her spor ise yararaynen erir mi bilmiyorum
inşallah ya daha okul başlayacak ikisini bir arada nasil götürürüm bilmiyorumDüzenli yaptığın sürece her spor ise yarar
Bu da ise yariyodur mutlaka
Okuyo musun :)inşallah ya daha okul başlayacak ikisini bir arada nasil götürürüm bilmiyorum