Thigh Gap

Konuyu görünce direkt damladım ve videoları indiriyorum bilgisayarıma hemen bugün başlayacağım :)

indir canım ben de indirdim. bayram falan dolayısıyla ihmal ettim ben de devam edicem bu videolara

Dün yapamadım ama bugün yaptım ilk video çok zorluyor ikincisi kolay geldi ama baya çalıştırıyor ikiside

araştırdım ve en etkili bacak yağı eritme hareketlerinin bunlar olduğunu düşünüyorum,umarım işine yarar ben 3 cm inceldim

araştırdım ve en etkili bacak yağı eritme hareketlerinin bunlar olduğunu düşünüyorum,umarım işine yarar ben 3 cm inceldim
3 cm çok güzel bence ne kadar sürede 3 cm inceldin benimde üst bacak ve basen sorunum var alışverişe çıkıyorum üzerime aldıklarım 36 altıma aldıklarım 40 bu durumdan sıkıldım artık

3 hafta gibi bir sürede verdim 3 cm ama bunun yanında sağlıklı beslenme ve her akşam 1 saat yürüyüşle destekliyorum. Yürüyüş de öneririm sana basene birebirdir ve tüm yağlarını eritir.

3 hafta gibi bir sürede verdim 3 cm ama bunun yanında sağlıklı beslenme ve her akşam 1 saat yürüyüşle destekliyorum. Yürüyüş de öneririm sana basene birebirdir ve tüm yağlarını eritir.
Ben her gün leslie , jillian , mekik, leg raise ve plank yapıyorum :) ek olarak thigh gap da yaptım bugün

Ben her gün leslie , jillian , mekik, leg raise ve plank yapıyorum :) ek olarak thigh gap da yaptım bugün
baya çalışkansın o zaman kolay gelsin :) ben de 15 20 dakika cardio yapıp, bölgesel hareket için olan videoları izleyip yapıyorum. 58.8'den 54.7'ye düştüm 23 günde 50'ye indikten sonra sıkılaşma odaklı çalışmaya başlıcam bakalım :)

baya çalışkansın o zaman kolay gelsin :) ben de 15 20 dakika cardio yapıp, bölgesel hareket için olan videoları izleyip yapıyorum. 58.8'den 54.7'ye düştüm 23 günde 50'ye indikten sonra sıkılaşma odaklı çalışmaya başlıcam bakalım :)
Aynen bende öyle düşünüyorum bende 8 kilo verdim cuma yarışlarındayım :) Şimdi yağlar gitsin istiyorum önce ama jillian kas yaptırıcı daha çok leslie ile dengeliyorum diye düşünüyorum videolar süper oldu ama tam aradığım şeydi :)

benim şu 4 kilom gitsin başlarız beraber sıkılaşmaya :) baya video var bende her bölge için

O zaman bugünkü sporumu buraya da bildireyim ben :)
*Leslie ile 1 mile
*Jillian level 1
*Thigh Gap
*50 mekik
*20 leg raise
*50 sn plank

X