theuglygoddess'ın Kahve Falı Topiği =)

Annem rahatsız. maddi açıdan sıkışık durumdayız, babamın bi mahkeme durumu var, son senem benim ve kardeşimin iş bulmassı lasım ve erkek arkadaşımla geleceğim:S

canım ,benim son zamanlarda kafama takılan tek bir mesele var.. evlilik..beni sürekli birileriyle tanıştırıyolar fakat bir türlü içime sindirip evet diyemiyorum..annemle babam çok istiyolar artık evlenmemi bu da bende bi baskı oluşturuyo..bayramın 3. ya da 4. günü arkadaşım beni biriyle tanıştıracak çocuk almanyada yaşıyo..bu çocukla bişeyler olacakmı? falımda yurt dışı varmı..ya da evlilik gözüküyomu herhangi biriyle o niyetle gönlünden geçenleri söylersen çok mutlu olurum..şimdiden çok teşekkür ederim yüreğine sağlık :KK34:

$201020121484.jpg $201020121489.jpg $201020121491.jpg $201020121493.jpg $201020121494.jpg

Merhaba canım. Kafam çok karışık. nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim bir dönemdeyim. sevdiğim, bayramdan önceki gün kilometrelerce uzağıma gidiyor. gitmek zorunda olduğunu söylediği halde ben kabullenemiyorum, kabullenemediğim için de sanırım O'na fazla baskı yapıyorum. Bu ilişki nereye gidiyor, gerçekten merak ediyorum. O'na haksızlık mı ediyorum? Bu yüzden hayatımdaki diger şeylere odaklanamıyorum, okulu ve ailemi çok ihmal ettim mesela... Eğer bakarsan çok sevinirim.

Fazla yükleniyorsun evet. Sonuçta onunda elinde olan bir şey değil. Senin bu baskıların yüzündende mutsuz ve sıkıntılı. Hatta tartıştığınız zamanlarda olmuş bu yüzden. İki tarafta şuan aynı sebeplerden dolayı sıkıntılı ve mutsuz görünüyor.

Bu sebepten dolayı bi küslük yaşayabilirsiniz aman dikkat. Ama tamamen bi ayrılık görmüyorum. Fakat senin kendini kontrol etmen gerekiyor. Sonuçta isteyerek yaptığı bir şey yok ortada.

Maalum önümüz bayram. Bu bayram senin için yoğun geçecek. Sevgilinle aranzdaki sorunu atlatsnaız bile bayram zamanında seni üzgün görüyorum. El öpmelerde bile aklın sevgilinde olacak. Fazla takıyorsun aslında kendi kendine yapıyosun.

Onun dışında seni sevindirecek bi haber alacaksın yakın zamanda.

Bu kadar üzme kendini. Kafaya fazla takılacak bir şey yok. Kendinide sevgilinide yıpratma bu kadar takıp ve baskı yapıp.

Kafan epey karışık. Ne yapsam ne etsem diye düşünmekten kendini yiceksin neredeyse. Ama ne yapıcağına hala karar vermiş değilsin. Sanki her şey senden habersiz oluyor gibi. Seninle ilgili her şey gözünün önünde akıp gidiyor gibi.

Yaşadığın olaylar sana epey sıkıntı vermiş. Hayatına düzgünce devam edebilmen için ''Buda oldu yaşandı ve bitti.'' diyerek kafana takmaman gerek. Ki bence cokta büyük şeyler değil bana kalırsa. Sen cok güçsüz düşüyo ve kafana takıyosun.

Emin ol her şeyi atlatacaksın. Psikolojik olarak kendini yormaman gerekiyor sadece. Sana ihanet edenler, haksızlık edenleri bırak hayatından cıkar, hiç uğraşma. Çevrende cok kötü insanlar var zaten. Ama bunların hayatına girmesine inatla sen sebep oluyosun.

Sanki biraz sivri dil, dobracılık var gibi sende. Bundan da kaybediyosun bazen. Mantklı düşünür ve ona göre hareket edersen eminim her şey senin için daha iyi olacak. Falda mutluluğa giden yolların hiç biri kapalı değil. Hepsi senin elinde. Etrafına ne kadar negatif enerji saçarsan okadar negatif enerji bulursun. Bunu yapma. İş yerinde falanda bunu yapıyosun cünkü..

Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.
NOT: 2,5 yıllık bi ilişkim var.

i6322106_1.jpg

i6322107_2.jpg

i6322108_3.jpg

i6322109_4.jpg

theuglygoddnes
canım meraba kendi çapımda bişeyler diyim
bir adam görürüyorum sempatik geniş çeneli çok iyi birine benziyor ve sana bi haberle geliyor canım gerçekten kanım çok kaynadı her kimse =) bişeyler söyleyecek bi haberi var senle mi ilgili bilemiyorum ama iki r harfi görüyorum fakat bu karşı karşıya herkimse ik yüzlü olabilecceğini düşünüyorum hoş gerçi çok da aydınlık çıkmamış bu kişi veya başka bişeyle ilgili bi sıkıntın var sanırım ilişkinle ilgili olarak da kafa kafaya verip bi konuda düşünüceksiniz ikinizinde aklında düşünceleri var bu konuda bir konuşma yaşıcaksınız bi sonuca varmasanız bile -çok uyumlu geldiniz bana- güzel zaman geçiriceksiniz=)bir bebek var bebek güzel bi haber demek ya da gerçekten hamile haberi alıcaksın erkek olabilir ama b bebkle ilgili konuda da bi sıkıntı var nedir çözemedim gerçekten çok sadık bir arkadaşın var ve senin bütün derdinden seni kurtarır gibi onun önü açık senn bütün derdini alıcak gibi k d r harflerini okudum bu nedir bilmiyorum ama burdada yine bir temiz arkadaşın var bu harflerle ilgili yer ismiyse oraya gideceksin bi kişi ismiyle onunla ilgili temiz güzel bir olay yaşıcaksın sanırım hanenizde kötü biri var yani hanede gözü olan biri dikkat edin genel olarak bişeye can sıkılmış ama atlamışsınız ya da atlatıcaksınız

bir de 5buçuk yıldr bi ilişkim var onu düşündüğüm için de kafam karışk iş meseleleri yüzünden bunu da dikkate alırsan sevinirim onu düşündüğüm için önümdeki sınava bile konsantre olamıyorum :KK43:

Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.

i6322106_1.jpg

i6322107_2.jpg

i6322108_3.jpg

i6322109_4.jpg

canım senin falına bakayım ,ben sana eklemiştim yukarda linklerde..

Haneniz içine iki orta yaşlı ,biri tam yaşlı insanlarmı geldi, gelmediyse gelecekler bu insanlar baya huzur getirecek ..Yakın bir tarihte aile bir araya gelecek bir kutlama var gibi gördüm..geniş bir yolun çıkmış yolun sonunda bir kısmet çıkmış şehirler arası bi durum olucak sanki ..Hayatındaki kişiyle önemli kararlar alıyosun..Yakın bir tarihte üzerindeki sıkıntılardan kurtulacaksın..Fakat bu hayatındaki kişiyle tatsız birşeylermi oldu acaba bayağa bi üzülmüşsün gibi hissettim..Büyük bir bulut var gözyaşı akıtmışsın..Kafanda sürekli ileriye dönük düşünceler var napsam ne etsem diye bence akışına bırakmalısın...

Son düzenleme:

i6322106_1.jpg

i6322107_2.jpg

i6322108_3.jpg

i6322109_4.jpg

slm arkadaşım. bende bakim falına
bir erkek ile ilgili birşeyi sıkıntı yapmışsın. sıkıntının altında bir adam var. sanki ikilemde gibisin bu kişiyle ilgili. yani sanki bir bitsin gibi birde evlenmek gibi ikilimdesin sanki. ama sen evlenmekde istiyorsun. sizin adınızın içinde E ve D harfi varsa eğer- bir ağaç çıkmış ağacın üzerinde E ve D harfi var. ağaç sağlık demek, iyi birşeye yorumlanır, kimi zamanda evliliğe yorumlanır. düşündüğün sıkıntı yapan şey ne ise atamamışsın içinden. bir erkek ile karşı karşıya gelip konuşma yapacaksın. bu kişininde kafası karışık..
küçük balığın çıkmış bu kadar sıkıntının üzerine. bunuda ya hayırlı bir haber, ya ufak birşey alacaksın olarak yorumladım.

canım ,benim son zamanlarda kafama takılan tek bir mesele var.. evlilik..beni sürekli birileriyle tanıştırıyolar fakat bir türlü içime sindirip evet diyemiyorum..annemle babam çok istiyolar artık evlenmemi bu da bende bi baskı oluşturuyo..bayramın 3. ya da 4. günü arkadaşım beni biriyle tanıştıracak çocuk almanyada yaşıyo..bu çocukla bişeyler olacakmı? falımda yurt dışı varmı..ya da evlilik gözüküyomu herhangi biriyle o niyetle gönlünden geçenleri söylersen çok mutlu olurum..şimdiden çok teşekkür ederim yüreğine sağlık :KK34:

Eki Görüntüle 536981 Eki Görüntüle 536982 Eki Görüntüle 536984 Eki Görüntüle 536985 Eki Görüntüle 536986

theugglygoddes şekerim yorumunu bekliyorum :KK34:

i6322106_1.jpg

i6322107_2.jpg

i6322108_3.jpg

i6322109_4.jpg
[/QUOTE

canım öncelikle iyi bayramlar..
Sevgilinle aranızda mesafe mi var uzaklık ve bundan kaynaklanan sıkıntı gördüm..
Türkiye haritasına benzettim tayinle ilginiz var mı?
Sanki o doğu tarafında ve sizin iç anadoluda bir ile yerleşme dileğiniz,hayalleriniz var gibi..
Sevgilin bu ara karamsar ve içine kapanık sıkıntılı desteğe ihtiyacı var.
Büyük bir Ş harfi var adının içinde olabilir bu kişi ters dönmüş aranızda kırgınlık olabilir sana küsmüş olabilir
F ile P harfleri arasında büyük bir tartışma çıkıyor kalabalık bundan etkileniyor ortalık karışabilir..
Tabağında çok güzel bir dilek ağacı var dileiğin çarçabuk gerçekleşecek inşallah..
Benden bu kadar çok anlamam ama bazen baya tuttuğunu söylerler:KK16:
Şimdi benim resimleri ekliycem bakarsan çok sevinirim.. Eşimin ailesi ile ilgili büyük sorunlarım var bunu da belirteyim:KK14:

Eki Görüntüle 536981 Eki Görüntüle 536982 Eki Görüntüle 536984 Eki Görüntüle 536985 Eki Görüntüle 536986

Şu yakın zaman için önünde ciddi bi ilişki yaşayacağını görmüyorum canım. Daha zamanı var gibi. Yalnız evlilik konusunda sende tuhaf bi negatif elektrik gördüm. Kendini okuttursan iyi olur. Kısmetin falan iyi isteyen cok ama sen önünde bazı duvarlar oluşmuş. Böle bi isteksizlik tuhaf bir şey. Okuttur derim kendini..

Bu kişiyle belki kısa süreli bi görüşme olabilir bu konuda yollar kapalı değil gibi. Tam net bir şey yok ama ciddi bir şeye dönüşeceğini görmüyorum sadece net olarak.

Bi yolculuk yapman söz konusu olacak.

İçinde bulunduğun her türlü kötü ya da karışık olaylara çözümler kapanmış gibi. Şu aralar yaşayacağın sıkıntıların hep önü tıkanmış kapalı ve seni bunaltacak gibi. İçsel sorunların artacak maalesef. Net kötü şeyler yaşamasan bile içsel olarak sıkıntılar yaşayacak ve bunalacaksın bi dönem. Ama büyük sıkıntılar, büyük olaylar yok merak etme.

Falıma bakan arkadaşlara cok teşekkür ederim. Şehir dışındaydım yeni geldim, okuyorumda.. Biraz geç bakıyorum fallara k.bakmayın. Falıma bakanlar %90 ını tutturmuşlar, saolsunlar.

faat bir tek senin sadece 2 cümlen tutabilmiş, diğerleri alakasız maalesef :))

Bazı şeyleri sıkıntı yapmışsın evet ama hane için cok temiz. Sana büyük kötülükler yanaşamaz gibi görünüyor. Büyük sıkıntılarda yok önünde. Sınav hakkında tam net bir şey cıkmamış ama genel olarak konuşursak isteklerinin önü kapalı değil.

Yunus balığımı desem balinamı desem ama daha cok yunusa benziyor o tarz büyük bi balık cıkmış. Yunus balığı cıkması iyiye işarettir. Maddi manevi anlamda cok güzel şeyler olacak hayatında. Ve bir çok kötülükten arınmayı işaret eder. Ve beklediğin olaylar cok hızlı bi şekilde gerçekleşecek. Ve tabiki güzel bi kısmete de işaret olabilir. Ama her acıdan cok iyi şeyler olacağını ifade eder canım.

Birlikte olduğun insanla tüm sıkıntıları atlatacağını görüyorum. Kötü bir şey gözükmüyor. SAdece fazla kafana takmamaya ve mantklı düşünmeye calıs. Bi derdin varsa al karşına konuş. İki tarafta kenara çekilirse sorunlar büyür. Konuşarak çözebileceğinizi görüyorum.

Kötü anlamda falında tek gördüğüm birine cok fazla kırgın olduğun. Belki geçmişte olan bir şeydir ama birine karşı büyük kırgınlığın var içinde. Bununla ilgili bi takım şeyler gündeme gelebilir.

Son düzenleme:
Annemin falına bakarsanız sevinirim kızlar. Bunada bakanın direk falına bakıcam tabikiii.. :21:

Eklentiler

• $a.jpg
    $a.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $b.jpg
    $b.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $c.jpg
    $c.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba rica etsem bana da bakar mısınız?
Erkek arkadaşım girdiği sınavda başarısız oldu malesef, aynı zamanda iş de bulamadı.

$4.jpg $2.jpg $1.jpg $5.jpg $6.jpg

X