TheBeyin'in Ygs Topiği

Sagom buraya geel gecens ene senin yaptıgını yapmaya çalışıyorum bi baksana :26:
Bide bitenler varsa söyle ekleyim heemn seni

bebeim çok iyi yapmışsın

ben yarın bu konulara tekrardan çalışacağım ama baştan başladığım için soru çözeceğim ful
sözcükte anlam
sayılar
tarihe giriş ilkçağ uygarlıkları

bitti

Son düzenleme:

Ekledim canım bencede iyi oldu böyle Benimde teyzem geldi İzmir'den onunla vakit geçirmek istiyorum o yüzden yarınki konuların bazılarını bugünden çalışayım diyorum :26:

Ekledim canım bencede iyi oldu böyle Benimde teyzem geldi İzmir'den onunla vakit geçirmek istiyorum o yüzden yarınki konuların bazılarını bugünden çalışayım diyorum :26:

evet canım belirlediğimiz konular o gün bitecek artık
benimde yarın arkadaşım gelecek ya ev bakacak beni de çağırıyor ama tabiki hiç bağlamaz bu beni çalışacağım bitecek o konular

evet canım belirlediğimiz konular o gün bitecek artık
benimde yarın arkadaşım gelecek ya ev bakacak beni de çağırıyor ama tabiki hiç bağlamaz bu beni çalışacağım bitecek o konular

Bitirmeliyiz valla kuzu bitmeli bunlar ben şimdi kpss tarih konularını arıyorum ama bulamıyorum bi türlü kısa kısa hep açıklayıcı bi şey yok of

Bitirmeliyiz valla kuzu bitmeli bunlar ben şimdi kpss tarih konularını arıyorum ama bulamıyorum bi türlü kısa kısa hep açıklayıcı bi şey yok of

evet canım bendeki kpss konu anlatımda öyle kısa almış ortaöğretim kpss eylül 2014 te çok iyi bir zaman bence :)
felsefe bölümümden dolayı hepsini biliyorum ama yinede bir bakarım canım

evet canım bendeki kpss konu anlatımda öyle kısa almış ortaöğretim kpss eylül 2014 te çok iyi bir zaman bence :)
felsefe bölümümden dolayı hepsini biliyorum ama yinede bir bakarım canım

Konu ararken kpss 2014 B grubunu gördüm bende katılamk istediğimi yazdım aynı benim gibi tablo yapmıs onlarda :)
Çünkü ben tarihe ygs için dershanede öğretilenler tamam ama kpss kitaplarımdanda bakarım diye düşünüorum

doğru kpss için bilgi ağırlıklı çalışmak lazım

çok iyi yapmışsın kuzum bende girmeyi düşünmüyorum artık

Üç topik var aboneliklerimde benim burası kpss bide cuma yarışları işte kuzu :/
Neyse ben çıkayım artık da derse devam edeyim

teşekkür ederim çok acıkmıştım canım ya acıkınca duygusala bağlıyorum çalıştın mı bakalım bende soru çözdüm

Çalışmıştım ama bitiremedim bugün devam ediyorum işte kuzu ara verdim bi gelip bakayım dedim az sonra gidip devam edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…