Beyinim Sagopam ve tanımadığım sınav emekçileri ben geldim
Biraz geç oldu ama ben de sınava girmeye karar verdim bu yıl. :26:
2012de liseden mezun olduğum sene girmiştim. Bu sene girmedim. 2014te girmeye karar verdim. 2. olacak yani benim
2015te açık uçlu soruların getirileceğini duydum ve paçalarım tutuştu resmen
Bikaç gündür düşünüyodum muallaktaydım girsem mi girmesem mi hazır değilim hazırlanabilir miyim vs vs diye tırlatırken sınava girsem de kaybedecek bi' şeyimin olmadığını fark ettim.
Ve başlıyorum hayırlısıyla bakalım. Nası yetişeceğini de bilmiyorum ama..
Beni de alın aranıza
hoşgeldin pekmezim hadi hayırlı olur inşallah süreç senin için
bölümün neydi hedefin ne?
geç değil kuzu çalış sen yinede belli olmaz bu işler
Hoşbuldum sagopam
İnşallah hepimiz için hayırlı bi süreç olsun
Bölümüm sayısal ama şu an hedefimi bilmiyorum malesef
Aslında eczacılığı çooook istiyorum ama bu saatten sonraki çalışmayla kazanabilceğimi sanmıyorum. O yüzden puanıma göre düşünücem artık :26:
Hala başlayamadım adam gibi tempolu çalışmaya
Sen neler yaptın halledebildin mi bi kısmını
Veee sonunda ben erdim muradıma kızlaar Ege Üniversitesi Ebelik geldi hem de ilk tercihimdi çok mutluyum dünden beri umarım hepiniz istediğiniz bölümlere yerleşmişsinizdir
hayırlı olsun canım çok sevindim başarılı bir şekilde bitirip atanırsında inşallah :) :)
İnşallah canım benimm emeğimin karşılığını aldım iki sene aradan sonra okul kazanmak da başka güzel oluyomuş
bundan sonrası içinde her şey gönlünce olsun canım çok sevindim görünce :) hayırlı bayramlar bu arada :)
Sağol canımm sana da hayırlı bayramlar inş işlerimiz hep yolunda gider :)
Buraya yazdığımı bile unutmuşum ne kadar zaman geçmişPek konuşamadık sizlerle ama yine de durumumu bildireyim. Sınavda 50bininci oldum malesef devlet hukuk gelmedi Beykent Hukuk'u kazandım. Mutlu sayılırım
TheBeyin tebrik ederim seni de hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?