The Vampire Diaries

oo gercekten mi? Bonnie ölsün ya bi ise yaradigi yok zaten
damonu öldürmezler bence, taylor olabilir veya cocugun ismini unuttum insan olan tek arkadaslari...

matt mi oda aşkı bulacakmış ama
spoiler
Ölüm, ölenlerin sürekli rüyalar ya da hayaletler olarak geri dönmesiyle Vampir Günlükleri’nde farklı bir anlam taşıyor, ama “kesinlikle” kalıcı bir ölüm olacağını söylüyor. En az 3 karakter gerçekten ölecek.

– Dries yazarların şimdiden 6. sezonu planlamaya başlaladığını söylüyor ve sezon finaline dair, sezon finalinde Damon, Elena, Stefan ve Caroline’ı daha önce olduklarından farklı bir noktaya getiren “çok önemli bir şey oluyor. 6.sezon birçok insanı yeniden biraraya getirecek.” diyor ve “parçaları toplayacaklar.”

- Yeni bölümde Damon’dan biraz kinayeli laflar yiyecek olan Damon ve Jeremy arasındaki sevgi kaybolmuyor. “Damon, Jeremy’e baktığında, onu koruması gerektiği için çok fazla sinir bozuculuğu görüyor. Eğer onu incitirse, sabah kahvaltı yerine Elena’yı alamayacak yani bu yüzden onda biraz küçük kardeş sinir bozuculuğu görüyor.” diyor Somerhalder.

- Caroline romantizm alanında gözüne yeni birini kestiriyor. “Onun birisiyle arasındaki ilişkide hoşlantı duymaya, hisleri gün yüzüne çıkmaya başlıyor ve bu onun bir arkadaşıyla arasındaki ilişkide soruna neden olma potansiyeli var.” diyor Dries Caroline’ın bunu bir kenara itmesini tavsiye ederek. “Bu şuan için gün yüzüne çıkmış bir şey değil ama 6. sezonda onun nişan alıp hamlesini yapışını izleyeceğiz.”

-Dries tanıdık yüzlerin kendisini göstermesinin “kesinlikle” mümkün olduğunu söyledi. Öteki Taraf’la ilgili şaka yaparak “Resmen arkadaşlarımızla dolu mağaza.” dedi.

ayrıca sezon finali özeti de

PATLAYICI BİR SEZON FİNALİ — Beklenmedik bir trajedi nedeniyle kalbi kırılan Damon kendini bir arada tutmaya odaklanırken, Öteki Tarafın dağılmasını durduracak bir yol bulabilmesi için Bonnie’yi eskisinden daha fazla zorluyor. Elena işleri kendine eline alıp Liv ve Luke’dan yardım etmelerini istiyor ama Liv, Caroline gelip ona kişisel bir motivasyon sağlayana kadar birlikte çalışmayı reddediyor. Şerif Forbes, Markos Mystic Falls’ın artık Gezginler’e ait olduğunu kanıtlamak için Tyler/Julian’a karşı şiddet uygulayınca dehşete düşüyor. Şerif Forbes’dan gelen yeni bilgilerle Damon, Jeremy ve Matt’in zamanlamasına saliselerle bağlı tehlikeli bir plan yapıyor. Liv’in Stefan’a yaptığı düşüncesizce bir hareket şaşırtıcı bir şekilde Caroline’dan duygusal bir tepki alıyor. Öteki Tarafta’ki şartlar kötüleştikçe Bonnie eski bir pozisyonda durma fırsatını kullanıyor. Son olarak Damon’ın palnı Mystic Falls’da devasa bir patlamaya yol açıyor ve herkes karmaşanın, bir parça kahramanlığın, fedakarlığın, rahatlamanın ve umutsuzluğun içinde kalıyor.
Chris Grismer tarafından yönetilen bölüm Caroline Dries & Brian Young tarafından yazıldı.”

sayfa sırf spoiler. şeffaf olarak da olsa görünüyor arkadaşlar yazdıklarınız ve ister istemez insanın gözüne takılıyor. izlememiş olanlara biraz saygı gösterirseniz daha iyi olur kaldı ki herkes sezonla paralel gitmiyor

diziye gelince; artık saçmaladılar bitsin, kaliteli dizilere yer açılsın sıktı tvd

haklısın kusura bakma

kesin bi yolunu bulup onu geri döndürcekler
bulurlar demi

paul wesley twit atmış stefanın işi bitti üzgünüm millet diye ama belli olmaz tabi ben geri gelir bonie, tyler ve damon ölür diyorum sanırım 6.sezonda carolinle stef ikilisini izleriz:44:

paul wesley twit atmış stefanın işi bitti üzgünüm millet diye ama belli olmaz tabi ben geri gelir bonie, tyler ve damon ölür diyorum sanırım 6.sezonda carolinle stef ikilisini izleriz:44:

sanmiyorum ya, basrolu yok edemezler herhalde.
zaten dizi stefan ve elana üzerine, biri giderse cok sacma olur
izlemem bi daha :26:

sezon bitti mi simdi? yoksa haftaya yeni bölüm var mi?

çarşamba sezon finali .patlayıcı bir sezon sonuna hazır olun diyordu tanıtımda illaki döner öteki taraf parçalanıyor diyorlardı ama damon ölecek bence belki onu getirmeye uğraşırlar 6.sezonda, tyler ve bonniede düşünüyorum ama bakalım

kızlar ingilizcem yok ama anladığım kadarıyla stefan ölüyo

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152922796624968&set=vb.106357469967&type=2&theater

He bende anca dün izlediğimden farkettim canım

Neden damon ölecek sence ?
Zaten rolü baya bi köreltildi bu sezon bence, gecen sezon daha aktif daha bi karizmatikti.. Bu sezon cok cok sönük bi damon var

Neden damon ölecek sence ?
Zaten rolü baya bi köreltildi bu sezon bence, gecen sezon daha aktif daha bi karizmatikti.. Bu sezon cok cok sönük bi damon var

6.sezon hakkında yazarı şöyle demiş: carolinin hisleri ortaya çıkacak belki bir arkadaşıyla sorun yaşar. aklıma stefan geliyor hatta enzonun ölümünü sakladıklarında da kıskanmıştı carolin o yüzden
damonda rosanın dediği gibi elena için ya çok iyi ya çok kötü olacak ama stefan saf aşk demişti. damonı değişitirdi elena elena da değişti ilk sezonların tadı yok ama

Sezon finali olağanüstü bitti hiç beklemiyordum çok şaşırdım

Bakalm bi sonraki sezonda ne yapıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…