- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
oo gercekten mi? Bonnie ölsün ya bi ise yaradigi yok zaten
damonu öldürmezler bence, taylor olabilir veya cocugun ismini unuttum insan olan tek arkadaslari...
matt mi oda aşkı bulacakmış ama
spoiler
ayrıca sezon finali özeti de[/COLOR]
sayfa sırf spoiler. şeffaf olarak da olsa görünüyor arkadaşlar yazdıklarınız ve ister istemez insanın gözüne takılıyor. izlememiş olanlara biraz saygı gösterirseniz daha iyi olurkaldı ki herkes sezonla paralel gitmiyor
diziye gelince; artık saçmaladılar bitsin, kaliteli dizilere yer açılsın sıktı tvd
Final bir daha ki bölüm sanirim degil mi?
ilk kisim biraz karmasik yazilmis sanirim, ben mi anlayamaidm
kesin bi yolunu bulup onu geri döndürcekler
bulurlar demi
paul wesley twit atmış stefanın işi bitti üzgünüm millet diye ama belli olmaz tabi ben geri gelir bonie, tyler ve damon ölür diyorum sanırım 6.sezonda carolinle stef ikilisini izleriz:44:
sanmiyorum ya, basrolu yok edemezler herhalde.
zaten dizi stefan ve elana üzerine, biri giderse cok sacma olur
izlemem bi daha :26:
sezon bitti mi simdi? yoksa haftaya yeni bölüm var mi?
çarşamba sezon finali .patlayıcı bir sezon sonuna hazır olun diyordu tanıtımda illaki döner öteki taraf parçalanıyor diyorlardı ama damon ölecek bence belki onu getirmeye uğraşırlar 6.sezonda, tyler ve bonniede düşünüyorum ama bakalım
sanmiyorum ya, basrolu yok edemezler herhalde.
zaten dizi stefan ve elana üzerine, biri giderse cok sacma olur
izlemem bi daha :26:
sezon bitti mi simdi? yoksa haftaya yeni bölüm var mi?
kızlar ingilizcem yok ama anladığım kadarıyla stefan ölüyo
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152922796624968&set=vb.106357469967&type=2&theater
5-21de öldü zaten canım 5-22 bölüm sezon finali onu diyorduk bizde stef öldü yapımcı 3 ölüme hazır olun demişti ben stef gelir damon, bonnie, tyler ölür diyorum çünkü 6.sezon calorinle stefi izleyecez gibi
çarşamba sezon finali .patlayıcı bir sezon sonuna hazır olun diyordu tanıtımda illaki döner öteki taraf parçalanıyor diyorlardı ama damon ölecek bence belki onu getirmeye uğraşırlar 6.sezonda, tyler ve bonniede düşünüyorum ama bakalım
Neden damon ölecek sence ?
Zaten rolü baya bi köreltildi bu sezon bence, gecen sezon daha aktif daha bi karizmatikti.. Bu sezon cok cok sönük bi damon var
Sezon finali olağanüstü bitti hiç beklemiyordum çok şaşırdım
Bakalm bi sonraki sezonda ne yapıcaklar
yaw deme öyle, simdi ben altyaziyi nasil beklicemmm
nete altyaziyla düsmeden izleyemiyorum