Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spoileri bende duymuştum. Mantıklı geliyor ama bunu da yaparlarsa çok saçmalarlar yani elena bi stefan bi damon arasında döner.
Zaten bazı bölümlerde cılkını çıkardılar damon i bu kadar kötü gösterme çabası niye
iyide araba uçmamış mıydı suya stefan elenayı kurtarmıştı nasıl bağlıyacaklar bakalım oraya. birde şu gezginlerin durumunu anlayan bana anlatsın ne olur ben anlayamadım ne istiyorlar
Az önce yeni bölümü izledim,sonunu öyle bi yerde bıraktılar ki bi halt anlamadımSonraki bölüm de teee 17 nisanda gelecekmiş,işin yoksa bekle allah bekle
(Spoiler okumak istemeyen arkadaşlar varsa mesajımın bundan sonrasını okumasın.)İlk başta ben de öyle düşündüm,olabilir de ama sanki sonradan bana Caroline Lexie'nin yerini alacak gibi geldi.Tyler ve Elena burunlarının dibindeyken birlikte olurlarsa oha artık derim zatenGerçi habire sevgilileri değiş tokuş yapıyorlar ama bilemiyorum Caroline-Enzo arasında da birşeyler olabilir.Bir de şu görsel ikiz mevzusu var.Hani ne olursa olsun sonunda görsel ikizler birlikte oluyor doğanın dengesi için falan filan.O kural hala geçerliyse Elena sonunda Stefan'a dönecektir yine,her ne kadar gönlüm Damon'la olmasından yana olsa dayine mi o kadar gec. niye böyle yapiyorlar anlamiyorum.
Stefan ve Carolinin birbirine bakislari bi degisti mi ne ?
Biz elena stefan derken, stefan caroline mi olacak
(Spoiler okumak istemeyen arkadaşlar varsa mesajımın bundan sonrasını okumasın.)İlk başta ben de öyle düşündüm,olabilir de ama sanki sonradan bana Caroline Lexie'nin yerini alacak gibi geldi.Tyler ve Elena burunlarının dibindeyken birlikte olurlarsa oha artık derim zatenGerçi habire sevgilileri değiş tokuş yapıyorlar ama bilemiyorum Caroline-Enzo arasında da birşeyler olabilir.Bir de şu görsel ikiz mevzusu var.Hani ne olursa olsun sonunda görsel ikizler birlikte oluyor doğanın dengesi için falan filan.O kural hala geçerliyse Elena sonunda Stefan'a dönecektir yine,her ne kadar gönlüm Damon'la olmasından yana olsa da
Bu dizilerin tatillerinden ben de bıktım valla yok şükran günü yok noel yok paskalya diye diye senenin yarısı tatil yapıyorlar.Artık dizinin nerde kaldığını unutuyorum tatiller yüzünden.
zaten su an lexienin yerinde, ama stefana bakislari bi tuhafima gitti. Klausta kayboldu ortaliktan...
VD bunu son 1-2 aydir sürekli yapiyor, iki haftada bir oynatmaya basladilar.
Yaza kadar sürdürmeye calisiyorlar galiba, yoksa Pretty Little Liars gibi sezon ortasinda tatile girerdi.
Klaus new orleans ta şehir yönetiyor şu an
Ya bu sezonda bişi var tam duyguyu hissedemiyorum. Umarım toparlar
bu sezon 3 önemli oyuncu ölecekmiş öyle okudum sitesinde acaba bonnie, damon, tyler mı diye tahmin hakkımı kullanıyorum