The Vampire Diaries

aynen öyle olacak her biri farklı hayatlardan gelecekmiş elena napacak bakalım ama alaric ona destek olur

Diziyi izleyemeyenlerden biri olarak; sorum olacak kızlar iki tane. Cahil kaldım siz biliyosunuzdur izlemişsiniz aydınlatın lütfen: caroline ve klaus çok iyi bir çift gibi gelmişti bana. Ne oldu. Olmadı mı araları? Damonla elena da aynı şekilde. Elena kesinlikle damon için yaratılmış gibiydi benim fikrimce tabii. Hatta birliktelerdi falan. Çok sevinmiştim ben. Stefan bayar elenayı bir ömür. Peki bu ilişkiler ile ilgili son gelişmeler ne oldu? 4. sezondan berii izleyemiyorum youtube dan bakıyordum fragmanlara.

bence anlatmayalım arkadaşım izle sen yayınlayan siteleri var bakarsın netten şimdi anlatsak izlemeyen arkadaşlarda okur sıkıntı olur (daha önce yazmıştım arkadaşlar uyardı)

6.sezon başladı 4 bölüme kadar geldi elananın alaricten yardım aldığı sahneye çok üzüldüm ya
damon ile bonnie de çok tatlı olmuşlar arafta

su bölümler 45 dakika degil bi 2 saat falan sürse, her hafta degil her gün oynasa :) bence bu sezon süper basladi, gecen sezon sIKIciydi, elananin stefan damon karmasasi falan baymaya baslamisti, ama simdi yeni bi soluk geldi. yeni karakterlerin hepsi cok iyi,

spoiler:
haftaya kiskanc bi eski sevgili izleriz artik yuppi :))

Ah damon ah nasılda gözlerinin içine baktın öyle benim içim eridi burda.

Alaric Jeremyi nereye yolladi son bölümde ? Jeremy neden uniye gitmedi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…