The Vampire Diaries

Kızlar bugün yeni bölüm yayınlandı mı bugün? ben bulamadım da

BonBon icin döner belki yine :) saol tatlim
Canım tamamen çıktı filmden öldürmek istemedikleri için böyle yapmışlar belki arada görebilirmişiz ama kadrodan çıkmış bon bon bu bölüm döndü Damon ve Elena anne Salvatore ulaşacaklar anladığım ve okuduğum kadarıyla

aaa? bak bunu bilmiyordum, gidisi sacma gelmisti bosa degilmis. bende neden elenadan gizli sakli sacma sapan birseyler yaptilar diyordum. Iyi ki öldürmemisler, elenanin o halleri hic cekilmezdi.

Dizi artık iyice saçmalamaya başladı. Caroline insanlığını kapattı tam bir şeytan oldu mübarek. Stefan'ın bu kaçıncı kapatışı zaten alıştık artık.. konu bulamıyorlar sanırım.

Dizi artık iyice saçmalamaya başladı. Caroline insanlığını kapattı tam bir şeytan oldu mübarek. Stefan'ın bu kaçıncı kapatışı zaten alıştık artık.. konu bulamıyorlar sanırım.

elanaya beni geri getir dedi, demek ki hala en yogun duygulari ona besliyor.

yahu bu dizide adam sanki ampul açıp kapıyo herkes kapatıp açıyo insanlığını gereksiz uzatmak için elinden gelen her saçmalığı yapıyorlar. the originals bunların içinden türedi valla daha kaliteli ilerliyor

Bide Damon'ı Bonnie'e aşık ederler. Damon dışında kimin kimi sevdiğini anlayamıyorum zaten artık dizide
Bir ara Nina dobrevin 7.sezon imzası atmadığını okumuştum eğer atmadıysa yapabilirler sonra sorun yok kadro aynı diye açıklamışlardı ayrıca Kai karakteri içinde ayrı dizi yapılacakmış
Ne olursa olsun ilk 4 sezonun tadını alamadım daha

kai ye dizi mi yapıcaklar? twd bitirsinler original kaydırsınlar oyuncuları eleyip.

Elena çok alıştı vampirliğe yaa kabul ediceğini sanmıyorum hem böylece damonla sonsuza dek birlikte olabilicek :) tedaviyi caroline'a içirmesinler duygularını tekrar açabilmek için

Jo hamile ya Elena nın duyguları karışacak bölüm özetinde öyle yazıyordu ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…