Canım tamamen çıktı filmden öldürmek istemedikleri için böyle yapmışlar belki arada görebilirmişiz ama kadrodan çıkmış bon bon bu bölüm döndü Damon ve Elena anne Salvatore ulaşacaklar anladığım ve okuduğum kadarıylaBonBon icin döner belki yine :) saol tatlim
Ara verildi martta yeni bölümlerKızlar bugün yeni bölüm yayınlandı mı bugün? ben bulamadım da
Hadi ya teşkkürler cevap içinAra verildi martta yeni bölümler
Canım tamamen çıktı filmden öldürmek istemedikleri için böyle yapmışlar belki arada görebilirmişiz ama kadrodan çıkmış bon bon bu bölüm döndü Damon ve Elena anne Salvatore ulaşacaklar anladığım ve okuduğum kadarıyla
Dizi artık iyice saçmalamaya başladı. Caroline insanlığını kapattı tam bir şeytan oldu mübarek.Stefan'ın bu kaçıncı kapatışı zaten alıştık artık.. konu bulamıyorlar sanırım.
Bide Damon'ı Bonnie'e aşık ederler.elanaya beni geri getir dedi, demek ki hala en yogun duygulari ona besliyor.
Bir ara Nina dobrevin 7.sezon imzası atmadığını okumuştum eğer atmadıysa yapabilirler sonra sorun yok kadro aynı diye açıklamışlardı ayrıca Kai karakteri içinde ayrı dizi yapılacakmışBide Damon'ı Bonnie'e aşık ederler.Damon dışında kimin kimi sevdiğini anlayamıyorum zaten artık dizide
kai ye dizi mi yapıcaklar? twd bitirsinler original kaydırsınlar oyuncuları eleyip.Bir ara Nina dobrevin 7.sezon imzası atmadığını okumuştum eğer atmadıysa yapabilirler sonra sorun yok kadro aynı diye açıklamışlardı ayrıca Kai karakteri içinde ayrı dizi yapılacakmış
Ne olursa olsun ilk 4 sezonun tadını alamadım daha
Evet Kai ye yapılacakmış. Bu arada yeni bölümü izlediniz mi? Lily Salvatore geldi Damon tedaviyi kime verecek acaba?kai ye dizi mi yapıcaklar? twd bitirsinler original kaydırsınlar oyuncuları eleyip.
izledim bu tedavi Katherine Pierce sin içtiği tedaviden mi? öyleyse kimseye vermesin katherine feci şekilde olmuştuEvet Kai ye yapılacakmış. Bu arada yeni bölümü izlediniz mi? Lily Salvatore geldi Damon tedaviyi kime verecek acaba?
ilginç kai ye üzüldüm de orda vampirlerle kaldı garibimEvet Kai ye yapılacakmış. Bu arada yeni bölümü izlediniz mi? Lily Salvatore geldi Damon tedaviyi kime verecek acaba?
Evet aynı tedavi Katherine 500 küsür yaşındaydı en iyi elenaya olur Damon Stefan hep yaşlı vampirler bakalım görecezizledim bu tedavi Katherine Pierce sin içtiği tedaviden mi? öyleyse kimseye vermesin katherine feci şekilde olmuştu
O yüzden mi bi kaç bölümdür oynamıyor diziEvet Elena diziden ayrılmış açıklama yapmış 7.sezon yok
ayy süper sıkılmıştım onun iki delükanlıyla oynamasınaEvet Elena diziden ayrılmış açıklama yapmış 7.sezon yok