The Vampire Diaries

Çok büyük bi boşluktayım..Son sezonun son bölümünü dün izledim :KK14:
Artık damonı cumadan cumaya görücem :KK14::KK14::KK14:

[video=youtube;vWc_B4X2RFs]http://www.youtube.com/watch?v=vWc_B4X2RFs[/video]

Kamera arkası..Gözümden yaş geldi gülerken :KK60:

Görsel ikiz saçmalığı sona erebilir mi artık :KK19:

İçim dışım elena oldu yaa

Bonnie'nın sonunda öğrendiği şey çok kötüydü :KK14:

Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum off bi ekşın olsun artık ya :KK19::KK19:

Görsel ikiz saçmalığı sona erebilir mi artık :KK19:

İçim dışım elena oldu yaa

Bonnie'nın sonunda öğrendiği şey çok kötüydü :KK14:

Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum off bi ekşın olsun artık ya :KK19::KK19:

Arka arkaya izlerken çok iyiydi, 2 hafta önce başladım bu diziye şimdi bitti, napcam bilmiyorum:KK5:

[video=youtube;vWc_B4X2RFs]http://www.youtube.com/watch?v=vWc_B4X2RFs[/video]

Kamera arkası..Gözümden yaş geldi gülerken :KK60:

hihih cook guzel :)

Bu aradaaa, 3 gun oncenin haberine gore, ki simdi merak edip baktim, nina dobrev ve ian, yeniden barışmışlar :KK16:

bugün ik sezondan başlamı bulunmaktayım 5. bölüme geldim bile sürekli aklım dizide hep izlemek istiyorum :KK1: damon çok çekici cidden:KK53: buradan okuduğum tüyolara göre elena damon seçecek vuuuu hemen izlemem lazım:KK55:

bugün ik sezondan başlamı bulunmaktayım 5. bölüme geldim bile sürekli aklım dizide hep izlemek istiyorum :KK1: damon çok çekici cidden:KK53: buradan okuduğum tüyolara göre elena damon seçecek vuuuu hemen izlemem lazım:KK55:

Ki ilk sezon en sıkıcı sezon :KK1:

Dizi tamamlanınca bunalıma girenler klubüne hoşgeldin :KK5:

Bu arada birden alacakaranlıktaki edwardı özlediğimi farkettim:KK14:
Vampirlerden hoşlanıyorum anlaşıldı:KK6:

Ki ilk sezon en sıkıcı sezon :KK1:

Dizi tamamlanınca bunalıma girenler klubüne hoşgeldin :KK5:

:26: demek daha heyecanlı olacak :KK52:
hoş buldum :KK42: dizi bitince tekrar başa dönenler klübü açarız bir de:KK55: çoğu dizi fanatikleri başa sarıyormuş
ama sıkılırım sanki ikinci kez ,üçüncü kez izlediğim filmler var ama dizi nasıl olur bilemedim:KK14:

:26: demek daha heyecanlı olacak :KK52:
hoş buldum :KK42: dizi bitince tekrar başa dönenler klübü açarız bir de:KK55: çoğu dizi fanatikleri başa sarıyormuş
ama sıkılırım sanki ikinci kez ,üçüncü kez izlediğim filmler var ama dizi nasıl olur bilemedim:KK14:

Ben elenanın damona aşkı itirafını başa sarıp sarıp izliyorum, damonın koşarak onu öptüğü sahneyi yani, beni öpüyormuş gibi hissediyorum:KK14:

Dizinin sonunu baştan söylim sana, damon en sonunda bana aşık oluyo :KK60:

Ben elenanın damona aşkı itirafını başa sarıp sarıp izliyorum, damonın koşarak onu öptüğü sahneyi yani, beni öpüyormuş gibi hissediyorum:KK14:

Dizinin sonunu baştan söylim sana, damon en sonunda bana aşık oluyo :KK60:

bak sen şu damona elenayı,seni,beni aynı anda idare ediyor :KK66:

The Originals TVD'yi gölgede bırakacak gibi, bazı diziler zirvede bırakmalı bence ki TVD onlardan biri :KK14:

X