• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Sims 3 (Şubat 2009)

ben sims 1,2 oynamıştım artık sadece sims 3 oynuyorum bende tüm ek paketleri tüm eşya paketleri mevcut ayrıca dükkandan alınan eşyalar da var. resmi sitesine de üyeyim

ben sims 1,2 oynamıştım artık sadece sims 3 oynuyorum bende tüm ek paketleri tüm eşya paketleri mevcut ayrıca dükkandan alınan eşyalar da var. resmi sitesine de üyeyim

sims 3 bütün seriyi bastırdı
bütün gece başından zor kalkıyorum

sims oyununu bende cok sevıyordum bekarken. başından kalkamıyordum saatlerce. onları yedırcem doyurcam dıye kendım aç kalıyodum :D:D:D sımıd simsi kendım çeviriyom oynuyom malum vakıt yok evlı olunca :D:D:D:52:

ana oyun 2 dvd lik çift katmanlı tek dvd şeklinde satılıyor yani orjinali öyle.bendeki

06 Eylül 2009 - World Adventures
Bu ek paket ile The Sims tarihinde ilk defa dünya şehirlerine açılıyoruz.World Aventures ek paketinde 3 adet şehir bulunuyor bunlar;

Fransa
Mısır
Çin(Bazen olmayabilir bu yüzden bu ek paketi tavsiye etmiyoruz)
Her Ülkede O ülkeye özgü olay ve mekanlar ile karşılaşıyoruz.Bu ek pakette amacımız sadece tatil değil gittiğimiz ülkelerdeki maceraları tamamlamak.Ayrıca gittiğiniz ülkelerden kucak dolusu hatırayı da geri dönünce sevdiklerinize hediye edebilir, veya salonunuzda muhafaza edebilirsiniz.Mısırda Piramitleri ve Pariste eyfel kulesini gezebileceksiniz.Hatta simlerinize alacağınız fotoğraf makinesiyle, Sfenks'in önünde duran eşinizin fotoğrafını dahi çekebilecek ve duvarınıza asabileceksiniz.Farklı ülkelerdeki insanlarla arkadaş olup, onları kendi ülkenize çağırabilir ve ne kadar misafirperver olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.Veya onlardan ülkeye özel şarkıları öğrenebilir, yemek pişirirken veya köpük banyosu yaparken bu şarkıları mırıldanabilirsiniz.Hatta yeni evli bir çiftseniz, ya da evlilik yıldönümünü kutlayan bir çiftseniz, balayına bile çıkabileceksiniz.

Haziran 2010 - Ambitions
The Sims 3-Ambitions ek paketinde simlerin bir eksiği daha ortadan kalkıyor artık iş yaşamında simleri kontrol edebiliyoruz. Eskiden Simlerimizi işe gönderdiğimizde binayı sadece dışarıdan görebilirdik ama artık simlerimizi işe gönderdiğimizde onlara eşlik edebiliyoruz. Oyunda Genel olarak uğraşabileceğimiz 8 Meslek var;

Doktor
İtfaiyeci
Hayalet Avcısı
Dedektif
İç Mimar
Stilist
Serbest Meslek
Mucitlik
29 Ekim 2010 - Late Night
Late Night ek paketi The Sims 2 oyununda bildiğimiz night life ek paketi ile aynı işlevi görüyor,yani artık gece klüplerine,diskolara,barlara gitmek mümkün tanınmş bir yıldız olmak mümkün ayrıca bu ek pakette oyuna vampir olma özelliği eklenmiştir.Ayrıca kendinize uşak tutabilir, barmen, film yıldızı ya da yönetmeni olabilir, gökdelenin tepesindeki dairenizin balkonundaki jakuziden tüm şehri ayaklarınızın altında hissedebilirsiniz.En havalı gece klübünde, doğum gününüzü bile kutlayabilirsiniz.Hatta Generations'unuz varsa, bekarlığa veda partinizi de bir gece klübünde ayarlayabilirsiniz.Bu eklenti paketiyle çılgın saç ve aksesuarların yanında, gece klübüne giderken giyeceğiniz son moda kıyafetlere de sahip olacaksınız.Hatta vampir olup, vampirlere özel gece klübüne girebileceksiniz.

31 Mayıs 2011 - Generations
Generations oyuna devrimsel bir yenilik getirmesede birçok yeni eşya ve aktivite getiriyor.Daha çok aile yaşamına dayalı bir eklenti peketi oyuna daha çok drama getiriyor.Artık genç simler geç saatte dışarı çıkıp yakalanırlarsa ceza albiliyor.Farklı şakalar,orta yaş krizi gibi özellikler var.Bekarlığa veda partileri,gençlik partileri düzenleyebilirler.Artık çocuk bakıcılığı yapabiliyorlar.Video kaydı yapabiliyorlar.Bebek arabası,ağaç ev ne baston gibi bazı eşyalar var.Simslere posta kutusuyla hediye gönderebilir,aynı yolla hediye alabilirsiniz.Oyun yetişkinlerin hayatına bağlı olmaktan çıkıp diğer evrelerdeki simslerle yapılacak aktiviteleri artırıyor.

Ekim 2011 - Pets
Bu paket ile, oyuncular hep hayal ettikleri evcil hayvanlara kavuşuyorlar, üstelik daha önce görmediğimiz atlar ve geyik, rakun gibi yabani hayvanlar da dahil.Kedi ve köpekleri hilesiz kontrol edebileceksiniz.Evcil hayvanlarınızın kişilikleri, oyunda çok öne çıkıyor.Yaptıkları şeyler , durumlarını etkiliyor.Dolayısıyla bu da, sizin onlarla ilgilenmenize bağlı.Bahçeniz varsa, köpek almak harika bir fikirdir.Ama bir dairede (daire Late Night ekiyle gelir) oturuyorsanız, kaplumbağa beslemek daha uygundur.Köpeğinizi parka yürüyüşe götürebileceksiniz.Bu ek paketle Appaloosa Plains adında yeni bir kasabaya sahip olacaksınız.

Mart 2012 - Showtime
İşte sizin bir yıldız olma ve hikâyenizi anlatma şansınız! EA bugün PC ve Mac için The Sims 3 : Showtime eklenti paketinin geliştirmede olduğunu ve Mart 2012’de tüm dünyada piyasaya sürüleceğini duyurdu. The Sims’in son eklenti paketi oyunculara Simlerinizle meteliksiz başlayıp zengin olma macerasını yaşama ve bu deneyimlerini arkadaşlarıyla paylaşma imkânı sunuyor. Yeni ve son teknoloji sosyal özellikleri kullanarak –kişisel haber kaynağı (Facebook’taki gibi duvarınız gibi) ve canlı oyun içi güncellemeleri- oyuncular birbirlerinden daha önce hiç olmadıkları kadar rahat haberdar olabilecekler.Katy Perry temalı Showtime ise sınırlı sayıda üretildi ve sadece ön siparişle alınabiliyor, acele edin!Ama eğer Katy Perry hayranı değilseniz, normal Showtime'ı kitap ve hobi mağazalarından satın alabilirsiniz.

Eşya paketleri

High-End Loft Stuff
Fast Lane
Outdoor Living Stuff
Town Life Stuff
Master Suite Stuff

yakında da Katy Perry Stuff çıkacak.
bir de sims medival diye ayrı bir oyun da var onun da bir tane eklenti paketi var onlar da ben de var ama.bence normal sims 3 daha zevkli.

bırak indirmeyi baştan kurması bile uzun zaman alıyor sonra bir de güncellemeleri falan var. gerisini indirecekseniz bile ana oyunu orjinal alın derim. korsanlarda güncellemede sorun oluyor eksik sürüm korsana verilmiş o yüzden. ek paketlerde sorun yok hem paketleri indirene kadar ana oyunla oyalanırsınız ama paketler olmadan sıkıcı oluyor.
yakında çıkacak olan genişleme paketinin mevsim,büyü içecereğine dair söylentiler var ama herhangi biri de olabilir bambaşka birşey de rumor tamamen bu. linkleri ben verebilirim de indirmek için yasaktır.siteden paylaşmak heralde

cdlzwmprlla a sims 3 ve serisinin linklerini özel mesajla attım her 10 dk da bir mesaj atıldığı için şimdilik daha kimseye atamadım ondan isteyen istesin.

Ben de sims oyununu çok beğeniyorum.En son 1. sini oynamıştım.Uzun süredir oynayamıyorum.Şimdi sims 3 satın almak istiyorum.Sormak istediğim orjinal sims 3 alacağım.Oyunlar bölümünde sims 3 ün birçok paketi var.İlk olarak hangisini almam lazım.Mesela ben 1.sini oynadığımda.1 temel oyundu,olmadan başka bir eklenti yüklenmiyordu.sims 3 de ilk olarak hangisini almam gerekir.Bir diğer sorum ise orjinal oyunda bilgisayara yüklenmede korsanlardaki gibi sorun çıkabiliyor mu?Yükleme yapabilmek için ayrı yapılması gereken bir şey var mı?Yoksa dvd yi takıp herkesin yükleyebileceği şekilde kolay mı?Bilgisayar konusunda özellikle böyle program yükleme gibi bir bilgim yok.Bu yüzden yapamayacağım bir şey ise boşuna almak istemiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirse çok mutlu olurum.Şimdiden herkese teşekkürler.

Back