• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Sims 3 (Şubat 2009)

kızlar bu oyunun cdleri 10 tl mi piyasada (2 cdsi varmış 3.versiyonun) ?

orjinal cdleri bildiğim kadarıyla 60 tl falan.10 tl olan belki korsandır.sims 3ün bir çok yeni versiyonu çıktı 6 tane sanırım.ben şuan sims3 ün late night oyunu var onu oynuyorum.gece barlara gidiyor vampir oluyor konuda kasabada değil şehirde geçiyor eğlenceli.

orjinal cdleri bildiğim kadarıyla 60 tl falan.10 tl olan belki korsandır.sims 3ün bir çok yeni versiyonu çıktı 6 tane sanırım.ben şuan sims3 ün late night oyunu var onu oynuyorum.gece barlara gidiyor vampir oluyor konuda kasabada değil şehirde geçiyor eğlenceli.

evet canım sanıorım dediğin gibi..onların fiyatları 10 tl civarı mı acaba peki ?
seninki orjinal mi?

evet canım sanıorım dediğin gibi..onların fiyatları 10 tl civarı mı acaba peki ?
seninki orjinal mi?

benim oyunlarımın hepsini yabancı bir siteden indirdim ve orada orjinal olduğu yazıyordu.fakat Türk sitelerde de var sims oyunlarının tüm versiyonları ve sanırım onlarda orjinal.indir oyna ben öyle yaptım.10 tl olanlar yüksek olasılıkla kopyadır.zaten bilgisayar kopya oyun olup olmadığını anlıyor.kopya oyunun açılmasına izin vermiyor yani boşuna 10 tl verme.ama etrafında bilgisayar işinden çok iyi anlayan varsa belki kopya oyunu bilgisayara orjinal diye kakalayabilir:9:

benim oyunlarımın hepsini yabancı bir siteden indirdim ve orada orjinal olduğu yazıyordu.fakat Türk sitelerde de var sims oyunlarının tüm versiyonları ve sanırım onlarda orjinal.indir oyna ben öyle yaptım.10 tl olanlar yüksek olasılıkla kopyadır.zaten bilgisayar kopya oyun olup olmadığını anlıyor.kopya oyunun açılmasına izin vermiyor yani boşuna 10 tl verme.ama etrafında bilgisayar işinden çok iyi anlayan varsa belki kopya oyunu bilgisayara orjinal diye kakalayabilir:9:

yanlış bilgilendirmeyelim lütfen, bilgisayarın oyunun kopya olduğunu anlayıp açmaması gibi birşey yok. bu bazı oyunlarda olabilen bir problem ki ufak hilelerle bu sorun da ortadan kalkıyor. eğer dediğiniz gibi olsa bu kadar büyük bir korsan oyun pazarı olmazdı.

bu arada ülkemizde ünlü oyunlar (bkz:sims 3) vergi yüzünden 70-80tl olarak satılmaktadır. Eğer 10TL'lik Sims 3 bulmuşsanız bilin ki korsandır ama bilgisayardan anlayan birine verdiğinizde yükleyememe gibi bir derdiniz olmaz:)

Son düzenleme:
yanlış bilgilendirmeyelim lütfen, bilgisayarın oyunun kopya olduğunu anlayıp açmaması gibi birşey yok. bu bazı oyunlarda olabilen bir problem ki ufak hilelerle bu sorun da ortadan kalkıyor. eğer dediğiniz gibi olsa bu kadar büyük bir korsan oyun pazarı olmazdı.

bu arada ülkemizde ünlü oyunlar (bkz:sims 3) vergi yüzünden 70-80tl olarak satılmaktadır. Eğer 10TL'lik Sims 3 bulmuşsanız bilin ki korsandır ama bilgisayardan anlayan birine verdiğinizde yükleyememe gibi bir derdiniz olmaz:)

kimseyi yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum.yazdıklarımı dikkatli okursanız sizin yazdıklarınızın aynısını yazdığımı anlayacaksınız.bir kere bilgisayar kesinlikle kopya oyunla orjinal oyunu ayırtedebiliyor ve kopya oyununda kurulumunu engelliyor.bilgisayardan çok iyi anlayan biri kopya oyunu orjinalmiş gibi gösterip kurulumunu tamalayabilir ki eşim bu konuda çok çok ustadır.tüm oyunlarımızı bu şekilde bilgisayara yükledi.10 tl.'ye satılan oyunun kesinlikle kopya olduğunu biliyorum çünkü orjinal olamayacak kadar ucuz.ve malesef 70_80 tl olan oyunların fiyatı inmedikçe bu korsan oyun sektörü daha çok büyüyecek:((

ayrıca 10tl ye oyun bulduğunu söyleyen arkadaşımında en az benim kadar oyun kurmaktan anlamadığına eminim:9::9:

Son düzenleme:
bugün The Sims™ 3 World Adventures kurdu eşim.farklı ülkelere gidip araştırma yapıyorsun sanırım.oyunu henüz incelemedim ama zekli bir oyuna benziyor.

ya ben bu sims 3 kac sene once ameirkda buldum ama 60 dolar civariydi cok istedim esim al dedim ama bu kadar pahali oldgunu duyunca sonra ggeri kiyamadim paraya.sonra 2.elden sims 2 yi aldim 8 dolara 2si cikali yillar oldu ama oda 40 dolar civari.zaten korsan yasak orda .simdi turkiyede sims 3un fiyati nedir bilen var mi?

burdada 50-60 tl sanırım.bende yurtdışında bakmıştım belki daha uygundur diye ama aynı fiyata denk geliyordu 20-30euroydu. 2.ellere güvenemiyorum nette satılanlara baktım çok uygundu ama güvenemedim işte.

world adventures çok zevkliydi.görevler filan çok eğlenceliydi
bir ara yeni çıkan paketlerede bakmıştım yine harika şeyler var,ama şimdi oyuna sararsam ayrılamam başlamıyorum o yüzden,şu sınavlar bi bitsin hayırlısıyla...:52:

burdada 50-60 tl sanırım.bende yurtdışında bakmıştım belki daha uygundur diye ama aynı fiyata denk geliyordu 20-30euroydu. 2.ellere güvenemiyorum nette satılanlara baktım çok uygundu ama güvenemedim işte.

world adventures çok zevkliydi.görevler filan çok eğlenceliydi
bir ara yeni çıkan paketlerede bakmıştım yine harika şeyler var,ama şimdi oyuna sararsam ayrılamam başlamıyorum o yüzden,şu sınavlar bi bitsin hayırlısıyla...:52:

cok pahali ya okadrada etmezler bence bende guvenemedim ama bilindik bir internet sitesinden aldim sorun cikmadi cok sukur?

En guzeli The Sims'ti bence. 1. versiyonu yani. :9: Yenileri bana karisik geliyor biraz.

Sabah akşam oynadığımı biliyorum ya amaa pcde sorun var çalıştırmıyo hiç bişeyi yaklaşık 1 yıldır ara verdimm :59:
Geri dönmeyei çok istiyorum ama :D

bende indirip oynamak istiyorum ama bağımlılık yapıcak biliyorum.
şu sınavları bi atlatayım sabahlara kadar oynıycam.:8:

deli gibi oynuyorum bunu
kocam var çocuğum var hizmetçim var ohhhh :27::27:
tüm paketleri indirdim yakında bi kedi alıcam sonra ver elini tatil çocuk büyüsün diye bekliyorum :52:

kimse kalmadı mı oynayan
bende sims 3 deluxe edition var bütün paketler içinde hem gezi hem evcil hayvan hem vampirlik vs... ne ararsan var
bi kere yanlışlıkla vampir ısırdı beni geceleri avlanmaya çıkıyordum :9::9:

Son düzenleme:
Back