• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Sims 3 (Şubat 2009)

20 şubat a günler kala okuduğum haberlere göre, The Sims 3'ün piyasaya sürülmesi Haziran 2009'a ertelenmiş.

Arkadaşlar orijinal oyunun yerini hiçbiri tutmuyor. Ben eşimle anlaştım her özel günde bir eklenti paketi alıyorum. Böylece eşim hediye düşünmekten kurtuluyor.:)))

Sims 3 vatana millete hayırlı olsun..... kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :teytey:
reoladed yaptı yine yapacağını, oyun korsana düştü linkleri internette dolaşıyor...duyurulur

Sims 3 vatana millete hayırlı olsun..... kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :teytey:
reoladed yaptı yine yapacağını, oyun korsana düştü linkleri internette dolaşıyor...duyurulur

aaaa çıktımı gerçekten :1shok:

yani düştümü sırnaşık şey
aaaaaa!!!!!delikafadulden

allah allah tüm dünyada 2 haziranda çıkacak, korsanı nasıl olur ki daha orjinali piyasada olmadan? araştırayım bir

evet şuan indiriyorum, link vermek yasak olduğu için özelden sorabilirsiniz

EA'nın deneme için gönderdiği biri nete sızdırmış,, dava açılcak falan diyolar ama indiren indirdi artık,
ben linkleri türki,yenin en iyi oyun paylaşım sitesinden buldum nette aratırsanız bulursunuz.
Bu arada korsan oyundan görüntüler paylaşmakta yasakmış.

ıste benım oyunum her gun oynarım :) Sıkıntımı alıyor valla evde otururken :)

iyi aksamlar, sims 3 ün orjinal dvd sini aldım, kurdum ama birtürlü çalıştıramıyorum play düğmesine basınca içinde takılı olmasına rağmen oyun diski bulunamadı lütfen diski takın diyor.
bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler

iyi aksamlar, sims 3 ün orjinal dvd sini aldım, kurdum ama birtürlü çalıştıramıyorum play düğmesine basınca içinde takılı olmasına rağmen oyun diski bulunamadı lütfen diski takın diyor.
bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler

orijinal olduğuna eminmisiniz? orjinal olmayanlarda bu sorun çıkar hep, deamontoolsla hallederdik..

sims 3 ü oynayan arkadaşlaaaar
giysi alma yokmu bu versiyonda
ilk simi başlatıyoruz ya,orda ne giysi olduysa hep o gidiyor,
giysi satın alma yok galiba :bbo:
sizler bişi duydunuzmu bu konuda biliyormusunuz?
hep aynı giysi sıkıldım yaa
bir de bi kasaba da sadece bir kurduğumuz simimiz oluyor sanırım
daha fazla sim yerleştirmek istiyorum evlere
ama yapamıyorum

fatmacım sokaklarda dolaşmayı eklemişler ama bi çok şeyi kaldırmışlar malesef :(
giysi alamıyosun aynanın karşısında tekrar üstünü değiştire biliyosun sadece.ve evet dediğin gibi sadece tek yarattığımız sim o şehirde oluyo anlıcan bi evde iki kişi oynuyosanız aynı şehirde barınamıcaksınız :))
valla bana göre sims2 open for bussinnes çok daha güzeldi
aslına bakarsanız yaptkları şeyde amaç oyunu satmak bundan sonrada sims 4 ü çıkartırlar ordada bu alış veriş yapmayı eklerler iş hayatını eklerleryani işe gidip gelme olayını ama başka şeyleri çıkartırlar.onlar para kazanmak için hepsini parça pincik yapıp oyunu 1-2-3 die çoğaltıp bize satıyolar bizde bu arada ne durumuna düşüyoruz bilemiyorum yani :roflol: neyse yinede oyun güzel yönleri var tabi mesela arabayla dolaşmak komşulara gitmek vs.
umarım sims 4 te hepsini bi arada toplarlar şöle üniversiteye gidiş işe gidip gelme alışverişi kendimiz yapabilme gibi özellikleri bir araya toplarlar inşallah.
bu arada sim 4 çıktı die bişi duymadım sadece benim düşüncem bu haberiniz olsun.neyse sim 3 te size bol ve güzel oyunlar

Son düzenleme:
ayca can cvp için çok tşkler a.s.
yaa çok sıkıcı oluyor giysi değiştirememek
hamileyken birde hastaneye gidilebiliyor,değişik olmuş hoş
ama evet dediğin gibi birçok olayı çıkartmışlar,eklenti paketleriyle olsa süper olurdu ama...
bunsa alışveriş yapılıyor ama içlerini göremiyoruz kafamçokkarıştı
eşyalar az.ama renkleri istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz
bu da güzel,istediğimiz saç rengini filan yapabiliyoruz yani...
birde bi olayı daha sevdim,yaptığımız yemeği dolapta saklayabiliyoruz...

Back