Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
The Sims 3 (Şubat 2009)
- Konu Sahibi falanist
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?move seçeneği ile taşınabiliyorsun
telefon da ve bilgisayarda bunu bulabilirsin.
bu seçenekle evden ayrılabiliryorsun,evden istediğini gönderebiliyorsun
başka bi eve taşınabiliyorsun.
bende deneyerek buldum kafamçokkarıştı
ayrıca kıyafet değiştirmeyide buldum.bunda satın alma olayı yok,kıyafetlerin hepsi senin,ayrıca rengini desenini filanda değiştirebiliyorsun.kıyafet dolabı ile oluyor kafamçokkarıştı
ya bir de bu simler evlenmiyor CADIARZU,çok zor evliliğe ikna etmek :1closedeyes:
ayrıca güzel olan bir yönü de
diğerlerin de yaşamaya devam etmesi.yani sadece bizim simler değil diğer hepsi
yaşıyor büyüyor yaşlanıyor.:lepi:
telefon da ve bilgisayarda bunu bulabilirsin.
bu seçenekle evden ayrılabiliryorsun,evden istediğini gönderebiliyorsun
başka bi eve taşınabiliyorsun.
bende deneyerek buldum kafamçokkarıştı
ayrıca kıyafet değiştirmeyide buldum.bunda satın alma olayı yok,kıyafetlerin hepsi senin,ayrıca rengini desenini filanda değiştirebiliyorsun.kıyafet dolabı ile oluyor kafamçokkarıştı
ya bir de bu simler evlenmiyor CADIARZU,çok zor evliliğe ikna etmek :1closedeyes:
ayrıca güzel olan bir yönü de
diğerlerin de yaşamaya devam etmesi.yani sadece bizim simler değil diğer hepsi
yaşıyor büyüyor yaşlanıyor.:lepi:
- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
Süperr ya! Kesinlikle ıngilizce geliştiren bir oyun. Kaç senedir oynuyorum Allah bilir. Gecelerce oyunun başında kalıp az azar işitmedim. :)) Yok bebeğim doğsun kapatıcam, yok doğum gününü kutlayıp kapatıcam ya da düğünlerini yapmam lazım nolur biraz daha durayım diye az çene yapmamışımdır. Bilgisayar başında sabahlama sebebim. Vaktimi çalıp götürdü ama bu oyunda aldığım zevki hiçbirinde bulamıyorum. Aynı zamanda iki güne kalmadan kurdu olduğum ardından tam sıkılmaya başladığım anda yeni ek paketi çıkıp tekrar heycanlara sürekleyen oyun. Evini dizayn etmem bile saatlerimi alan sonunda bittiğinde evimin, simimin güzelliğiyle gurur duyduğum oyun.Yaşasınn SıMS 2, 3. Heheh ! :dance:
Son düzenleme:
sims 3 ün cd sini nerden bulabilirim kızlar?orjinal pahalıdır tabii ucuzunu almak istiyorum nerden alabilirim özelime atabilir misiniz mesaj....??
Canım hangi şehirde oturduğunu söylersen daha rahat yardımcı oalbilirim ? :)) Ama genelde küçük oyun dükkanlarında oluyor. şakkıdı
istanbul canım, bir kkaç kere sims'in başka oyunlarını almıştım bir yerden ama bozuk çıktı ya...( bildiğiniz iyi bir yer var mı?Canım hangi şehirde oturduğunu söylersen daha rahat yardımcı oalbilirim ? :)) Ama genelde küçük oyun dükkanlarında oluyor. şakkıdı
saol cnm..valla ben beşiktaştan alıyorum sinanpaşa pasajının üst katından, eğer oraya yakınsan ya da bir tanıdığın varsa onun aracılığıyla aldır ordan canım
sim3 de birde yaşlanmayı durdurabiliyorsun ama bütün simlerin için geçerli oluyor ne yazık ki tek bir simin yaşlanmasını durmurmak biraz zahmetli ama güzel oluyo. birde 2 tane ek paketi çıkmış duyurulur :)
Evet, World Adventures ve Ambitious.. Btün gün oynasam sıkılmam kaydirigubbakcemile2
internetten indirebileceğimiz bir site yokmu yaa
var ben ordan indirdim.istersen adresi verebilirim.