kızlar bu oyunun cdleri 10 tl mi piyasada (2 cdsi varmış 3.versiyonun) ?
orjinal cdleri bildiğim kadarıyla 60 tl falan.10 tl olan belki korsandır.sims 3ün bir çok yeni versiyonu çıktı 6 tane sanırım.ben şuan sims3 ün late night oyunu var onu oynuyorum.gece barlara gidiyor vampir oluyor konuda kasabada değil şehirde geçiyor eğlenceli.
evet canım sanıorım dediğin gibi..onların fiyatları 10 tl civarı mı acaba peki ?
seninki orjinal mi?
benim oyunlarımın hepsini yabancı bir siteden indirdim ve orada orjinal olduğu yazıyordu.fakat Türk sitelerde de var sims oyunlarının tüm versiyonları ve sanırım onlarda orjinal.indir oyna ben öyle yaptım.10 tl olanlar yüksek olasılıkla kopyadır.zaten bilgisayar kopya oyun olup olmadığını anlıyor.kopya oyunun açılmasına izin vermiyor yani boşuna 10 tl verme.ama etrafında bilgisayar işinden çok iyi anlayan varsa belki kopya oyunu bilgisayara orjinal diye kakalayabilir
yanlış bilgilendirmeyelim lütfen, bilgisayarın oyunun kopya olduğunu anlayıp açmaması gibi birşey yok. bu bazı oyunlarda olabilen bir problem ki ufak hilelerle bu sorun da ortadan kalkıyor. eğer dediğiniz gibi olsa bu kadar büyük bir korsan oyun pazarı olmazdı.
bu arada ülkemizde ünlü oyunlar (bkz:sims 3) vergi yüzünden 70-80tl olarak satılmaktadır. Eğer 10TL'lik Sims 3 bulmuşsanız bilin ki korsandır ama bilgisayardan anlayan birine verdiğinizde yükleyememe gibi bir derdiniz olmaz:)
burdada 50-60 tl sanırım.bende yurtdışında bakmıştım belki daha uygundur diye ama aynı fiyata denk geliyordu 20-30euroydu. 2.ellere güvenemiyorum nette satılanlara baktım çok uygundu ama güvenemedim işte.
world adventures çok zevkliydi.görevler filan çok eğlenceliydi
bir ara yeni çıkan paketlerede bakmıştım yine harika şeyler var,ama şimdi oyuna sararsam ayrılamam başlamıyorum o yüzden,şu sınavlar bi bitsin hayırlısıyla...
kocam öldü ama ruhu benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?