- 3 Kasım 2008
- 11.072
- 5
kızlar merhaba,
2 sene önce cok sıkınttı bi dönemımde secret ı okumstum.. etkılenıp uygulamaya başlamıstım ve pek cok faydasını görmustum.ancak bir süre sonra tekrar umutsuzluga kapılıp tüm inancımı yitirmiştim pozitif düşünce ile birseylerin değişecegine dair. ve o gunden sonrra neden korkuysam neyim başıma gelmemesini istediysem hepsi basıma geldi..hemde inanılır gibi değil şçyle bi örnek veriyim hatta bir ortamda bi kız görmüştüüm bana inanılmaz cok benziyordu ancak benden kat ve kat daha güzeldi..o an içimden iyiki erkek arkadsım bu kızı görmemiş kesin aşık olurdu dedim ve tam 10 gun sonra biz ayrıldık ve bi süre sonra o kızla eski erkek arkadasımı ele ele gördüm..koskoca ankarada inanılır sey değil...şimdi tekrar okumaya basladım secret ı sindire sindire okuyorum ve ilk mucize ilk saniyeden basıma geldi:):) uzun süredir konusmadıgım ama yıllardır sürekli aklımda olan bi cocuk var.. dün bu sayfada yazdıklarınızı okuduktan sonraa " bu gece ben yatmadan bu telefon çalacak ve arayan o olacak "dedim...o kadar inanmısım ki 10 dk sonra telefonum caldıgında ekrana bakmadan onun aradıgını biliyordum.. bu ınanılmaz güce gerçekten inanalım arkadaşlar:)
biraz abarttın gibi geldi bana .