kızlar merhaba,
2 sene önce cok sıkınttı bi dönemımde secret ı okumstum.. etkılenıp uygulamaya başlamıstım ve pek cok faydasını görmustum.ancak bir süre sonra tekrar umutsuzluga kapılıp tüm inancımı yitirmiştim pozitif düşünce ile birseylerin değişecegine dair. ve o gunden sonrra neden korkuysam neyim başıma gelmemesini istediysem hepsi basıma geldi..hemde inanılır gibi değil şçyle bi örnek veriyim hatta bir ortamda bi kız görmüştüüm bana inanılmaz cok benziyordu ancak benden kat ve kat daha güzeldi..o an içimden iyiki erkek arkadsım bu kızı görmemiş kesin aşık olurdu dedim ve tam 10 gun sonra biz ayrıldık ve bi süre sonra o kızla eski erkek arkadasımı ele ele gördüm..koskoca ankarada inanılır sey değil...şimdi tekrar okumaya basladım secret ı sindire sindire okuyorum ve ilk mucize ilk saniyeden basıma geldi:):) uzun süredir konusmadıgım ama yıllardır sürekli aklımda olan bi cocuk var.. dün bu sayfada yazdıklarınızı okuduktan sonraa " bu gece ben yatmadan bu telefon çalacak ve arayan o olacak "dedim...o kadar inanmısım ki 10 dk sonra telefonum caldıgında ekrana bakmadan onun aradıgını biliyordum.. bu ınanılmaz güce gerçekten inanalım arkadaşlar:)
niye abartıyımmm kı sımdı ne geçecek elıme ben basıma gelenlerı yazıorumm..ne kısmı senı şaşırrtı anlamadımbiraz abarttın gibi geldi bana .
herşey beyinde biter.
tam olarak anlatamicam eksik bişyler olabilir ama fazlası ve yanlışı yok .
bugün bi tv programında izledim psikiyatrist hipnoz yaptığı hastasına şimdi eline kızgın şiş değdirecem demiş ve hemen arkasından parmağını değdirmiş kızın eline.
ve kızın eli anında kabarmış ve baloncuklar oluşmuş
doktorun açıklaması şu ; herşey beyinde biter.beyin kendini kızgın şişe odakladığı için olmuş
merhaba arkadaşlar o kadar çok boşladım ki sayfamı biliyorum...aklınıza takılan ne varsa yine cevaplamaya hazırım, işte geldim buradayım....paylaşacağım şeyler var istediklerimle iligili daha önce de söylemiştim hepimiz bir kağıda dökelim istediklerimizi hangileri oluyor bakalım ve paylaşalım demiştim ..işte ben biraz bunlarla uğraştım ve sizlerle paylaşacağım arkası yarın...pozitif kalın...
bana da olmasını istediginiz seyi olmus gibi dusunun demek sacma geliyor. ben bunun hayalini kuruyorum biliyorum ki bu bir hayal... o zaman beyin " demek ki bu ben de yok ki hayaliyle eğleniyorum " demiyor mu??
evren istediklerimizi onun için uygun zamanda verecekse, o zamanı ben degiştiremiceksem yaptıgım olumlamalar gereksiz degil mi?
her sabah her gece olumlama yapıyorum da inanmayı canı gönülden istiyorum ama sorular da aklıma geliyor.
bu konu hakkında ne diyorsunuz?
kitabıda okudum,pozitifte düşündüm..peki neden düşündüğüm şeyşerin tersi oluyofisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?