Olumsuz düsünen arkadaslar icin,hayir kelimesini cikartacaksiniz aklinizdan.Hayir in anlami evettir.Evet istiyorum seklin de size geri dönüs yapacaktir.Bir seyi isterken akliniza gelen olumsuzlugu da anin da "IPTAL"diyerek yok edeceksiniz.Unutmayin her olumsuz düsünce de -iptal-diyoruz.Insallah sözcügünü kullanmiyoruz,onun yerine -amin-diyoruz.Ve cok sükrediyoruz.
Bence en önemlisi arinma teknigi,affedebilmek.Icinizde bir seyleri affedebildiginiz zaman ve sükrettiginiz zaman hersey yoluna giriyor.
Herkese sevgilera.s.
Arkadaslar bi soru sormak istiyorum,, hani bir seyler istiyoruz ya, bu baskalarının fikirlerini degistirmede etkili olur mu? bizim hakkımızdaki fikirlerden bahsetmiyorum,,
merhaba canım, asıl ben sana, bizimle bu yaşadıklarını paylaştığın için çok teşekkür ediyorum;ve gerçektende önemli bir konu açtığımın farkına sizinde yaşadıklarınız pozitifliklerle daha da bir önem verip titiz şekilde cevaplar yazıyorum...ne mutlu bizler gibi pozitif düşünen insanlara ve aramıza yeni farkındalığına varıp katılacak insanlara....yürekten sevgiler...Öncelikle çok teşekkür ediyorum; trend_sev 'e bu konuyu bizimle paylaştığı için..
Bütün yazıları zorda olsa (işyerinde öğle paydoslarında) okuyabildim.. Secret ı duymuştum ama çok fazla bilgim yoktu.. Hemen tavsiyeleriniz üzerine The secret, Zero limit ve limit sizsiniz kitalarını aldım.. Sadece burada okuduklarımdan sonra aynı gün hayatım değişmeye başladı.. hala inanamıyorum.. Malum kriz var.. maaşlarımızı alamıyorduk 2 aydır.. O hafta sonu hiç ummadığımız firmalardan ödemeler geldi ve maaşlarımızı aldık. :sm_cool: Sonramı.. aldığımız siparişlerde cabası.. ve bir sürü olay.. hepsinden önemlisi yüzümde hep bir gülümseme var artık.. Biliyorumki herşey güzel olacak.. Çünkü inanıyorum.. Rabbime daha çok şükranlarımı sunuyorum.. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.. Bütün pozitif enerjiler sizinle olsun..
Öncelikle çok teşekkür ediyorum; trend_sev 'e bu konuyu bizimle paylaştığı için..
Bütün yazıları zorda olsa (işyerinde öğle paydoslarında) okuyabildim.. Secret ı duymuştum ama çok fazla bilgim yoktu.. Hemen tavsiyeleriniz üzerine The secret, Zero limit ve limit sizsiniz kitalarını aldım.. Sadece burada okuduklarımdan sonra aynı gün hayatım değişmeye başladı.. hala inanamıyorum.. Malum kriz var.. maaşlarımızı alamıyorduk 2 aydır.. O hafta sonu hiç ummadığımız firmalardan ödemeler geldi ve maaşlarımızı aldık. :sm_cool: Sonramı.. aldığımız siparişlerde cabası.. ve bir sürü olay.. hepsinden önemlisi yüzümde hep bir gülümseme var artık.. Biliyorumki herşey güzel olacak.. Çünkü inanıyorum.. Rabbime daha çok şükranlarımı sunuyorum.. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.. Bütün pozitif enerjiler sizinle olsun..
merhaba arkadaşlar ,bu ara yoğunluktan dolayı sayfamızla ilgilenemez olmuş durumdayım....ne olur cevaplar veremezsem kusuruma bakmayın...ben muhakkak geçte olsa geri dönerim gelen mesajlara...diyeceğim o ki: tv8 de çarşamba akşamları şanal beyin kuantum düşünce gücüyle ilgili çok güzel ve teknikler içeren programı var...izlemenizi şiddetle öneririm..gerçekten bilgilendirici...burada ara ara bu konuyla ilgili bende örneklerle programda ki konulara değineceğim...şimdiden iyi izlenimler....ayrıca iyi tatller..tatilde de pozitif kalmaya devam değil mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?