Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kamelya,busejik,darksea ve çakırgözlü arkadaşlarım ve diğerleri arınma tekniği bundan ibarettir....yinede kafanıza takılan birşey olursa seve seve açıklayabilirim....sevgiyle kalın...pozitif frekansta.....
kızlar beyın gucune bende cok ınanıyorum bende delı gıbı yemek yıyorum sıze anlatamam gece 2de yerım sabah 8de yerım oburum yani :roflol: hep benı yemekle hatrlar arkadaslarım ve kılo almayada musaıt bı bunyem var ama gayet formumdayım herkes fızıgımı cok begenıyo.. arkadaslarım soruyolar nası boyle oluyosun bu kadar yıyıp d dıyolar hep dıyorumkı bende bılmıyorum yıyorum ama kılo almıyorum!!!!bu dusunceye yoneltın kendınızı ıstedıgınız yıyın hihoyyyt bu arada hanı su cok yemek yıyıp zayıf olan ınsanlar vardr ya cocukluktan berı ben oyle dıldım ne rejımler yapardım zayflamak ıcın.toplu bı kızdım sonra kılo verdım ve kılo almıyorum demeye basladım gercekten de almıyorum :lepi:
ataistlikle secretın ne ilgisi var anlamadım.. siz herhalde ya ataistliği bilmiyor yada çekim yayasını bilmiyorsunuz. öğrenin gerekirse her ikisini de... ancak o zaman farkı anlarsınız.. ayrıca, kuranı okursanız aslında bilinçaltının ve çekim yasasının orada da farklı adlarda var olduğu açıkça ifade edilmektedir.. artı, buradaki insanlarda Tanrıdan istiyor ama olduğuna isteklerinin inanıyor.. yani senden farklı değiller.. onun için sevgili gülkurusu sen inanmadığın birşeyi başkalarına empoze etmeye çalışma. hoşuna gitmiyorsa konu ilgilenme ama başkalarının doğru yolunu da engellemeye çalışma.. dediğim gibi herkes Tanrıdan istiyor.. ve inanıyor olduğuna ve güveniyor.. neresi ataistlik anlamıyırum açıkçası.. hoş senin gibi düşünenleri anlamakta istediğimi sanmıyorum zaten.. kaldıki burası dini site değil. ve başkık kişisel gelişim bırak ta herkes istediğini yapsın ...
gecekonududa yaşayan sıkıntı içinde olan birine inadır bunu bak nasıl sıyrılıyor oradan.. QUOTE]
bu kadar kesin yani...