şimdi ben huzursuz mutsuz ve sızın enerjınızı emen kız olmak ıstemıyorum ama destegınıze çok ıhtıyacım var.derdım var kosesınede yazabılırdım ama orada alacagım cvplar bumu derdın falan olur dahada ıcıme kapanırım dıye korktum.
canlarım ılkonce sorumu sorayım benım tanıdıgım 2 kısı var bunlar sınava hazırlanır gırerkende kalcam falan derler sınavdan cıkarlar berbattı derler aglarlar zırlarlar sonra sonuclar acıklanır gecmısler hemde yuksek.. ama yınede baskalarına soylerken kotuydu falan derler nedır bu acıklarmısınız gercekten merak edıyorum.
ben secret dahıl bıcok boyle kıtap okudum oguz saygından tutun muhammed bozdaga ve bırcok yabancı yazara mümin sekmana kadar..
basıma gelen her olumsuzlukta hep derımkı emınım emınım ben çok basarılı olucam çok ıı yerlere gelıcem falan der ıcımdekı bı ses ve toparlanırım hemen
bu kendılıgınden olur ınanın bana varsayınkı sınıfta kalmıs bı kızım o anda ıcımden bı ses yurtdısında mastır yapcan der toparlan sımdı der bunun gıbı ımkansız bıseyler gecer ıcımden anlamını hala kavrayamam ve bu dusunce hemn toparlar benı garıp bı sekılde
sımdı gelelım asıl konuma ben buara mutlu degıl arkadaslar hemde hıc degılım bunu dıle dokmemeye calıssamda kendımı motıve etsemde olmuyo olmuyo yataktan cıkmak ıstemıyorum kendıme ınanmıycagım seyler yapıyorum.2unv mezunu ısı gucu olan bı kız oldugum halde etrafımdakı ınsanlar artık evlen dıyolar dıye evlenmeyı dusunuyorum ve evlenmedım dıyede garıpce uzuluyorum halbukı ben henuz evlılıge hazır degılım yapmak ıstedıgım bırsuru sey var ama garıpce bunları unutuyorum nıye kızlar yaa
aılemle sorunlar yasıyorum yaptıgım tum fedakarlıkları baslarına kakıyorum.işimden yanı suan yaptıgım ısten nefret edıyorum dostlarım evlenıyo yada nısanlanıyo ve sankı kıskanıyorum ve buyuzden kendımden tıgsınıyorum..
bı ılıskım var ama askımın ısı nedenıyle 2 sene sonra evlenıcez ama onada garıpce yuklenıyorum halbukı dedım ya suan evlenelım dese hazır degılım evlılıge.hakettıgım yerde olmadıgımı dusunuyorum cok mutsuzum olumlu bakıcam dıyorum yapamıyorum en onemlısıde Rabbıme acamıyorum elımı sankı utanıyorum onun karsısına gecmeye sankı bana verdıgı guzellıklerın şukrunu veremedım sımdı benı bıraktı gıbı
çok kotu durumdayım kızlar ama ne olur kotu seyler soylemeyın demeyın bumu derdın dıye cunku ben artık kendıme agır gelmeye basladım ben artık kendımı cekemıyorum sevdıklerım nasıl ceksınkı
umutsuz ve mutsuzum dostlarım
çok ıhtıyacım var mutlu olmaya cunku yakında buyuk sınavlarım var ama yok yapamıyorum sankı bana sunularn kendılıgınden verılen pozıtıf enerjımı kaybettım kendımı cırkın yaşlı basarısız ve zavallı hıssedıyorummm ben ben kendıme tahammul edemıyorum artıksenağlamasenağlama