- 1 Temmuz 2008
- 4.241
- 12
- 35
kızlarrrrrrrrrrrr benimd egüzel bir haberim varrrr
enerjim tavan yapmış durumda şu annn
neyse bugün sabahtan beri diyorumki kesin müdürm beni çağıracak diyorum kesin nedense öyle bir hisse kapıldımm. şirket mali krizde olduğu için yurtdışından biri geldi, diyimki çok büyük firmların ceoluğunu yapmış falan, şirket personelini bir sürü teste tabi tuttular, bende tabikineeeee, birde cv yazmamaızı istediler bide şirket gelişimi için öneriler falan
neyse testlerden haliyle bu zekayla başka bişey beklenemezdi zaten çok iyi puanlar aldım.
neyse dedğim gibi müdür beni çağırmazmııı
git dedi fuad lahhamın yanına toplantıya iyi dedim. gittim. elinde benim cvim, önerilerim falan, çok beğenmiş, aman bi övgüler bi övgüler falan filannnnn, önerilerim çok iyiymiş, kariyer geçmişimde çok iyiyimiş, kafam çok iyi çalışıyormuş, sadeceingilizcemi improve etmem gerekiyormuş, eğer yüksek kademlerde uluslararası çalışmak istiyorsam, ok dedim tabiiikii hemennnnn dedim. yaaa 6 senedir bu şirkette çalışıyorum hep derdim bi etst bişey yapsalarda farkıma varılsa, çünkü eski yönetm devam eden bir şirketti. ay çok sveindimmmm
önerilerimden biride maaş düzenliğinin giderilmesiydiii. önerilerim uygulama planına alınmış. yupppppppieeeeeeeeeee
harikasınn canımmmm sositososito delikafadulden alkisalkisalkis