- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Hoşbuldumm nasılsınn :)selam şeker hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldumm nasılsınn :)selam şeker hoşgeldin
hayko cepkinden halliceyim sen nasılsın tatlımHoşbuldumm nasılsınn :)
Bende iyiyim şükür :) sohbet etmeye geldim :)hayko cepkinden halliceyim sen nasılsın tatlım
eh tam yerine gelmişsin diyelim o zaman anlat bakalım kendini birazcık kimsin kimlerdensinBende iyiyim şükür :) sohbet etmeye geldim :)
Sana merhaba hoşgeldinMerhaba
İyi tercih o zaman :) 20 yaşındayım izmirliyim okuyorum bekarım :) sen ?eh tam yerine gelmişsin diyelim o zaman anlat bakalım kendini birazcık kimsin kimlerdensin
Hoşbuldumm nasılsın :) sanki bu nicki tanıyorumSana merhaba hoşgeldin
oh yeni bekar geldi bende 23 yaşında aslen kitahyalıyım ama afyonda ikamet ediyorum 23 yaşında mimarım şu an sözlüyüm ne okuyorsun tatlımİyi tercih o zaman :) 20 yaşındayım izmirliyim okuyorum bekarım :) sen ?
Teşekkür canım , olabiliir orda burda görmüşsündür Sen nasılsın?Hoşbuldumm nasılsın :) sanki bu nicki tanıyorum
Allah tamamına erdirsinn :) matematik okuyorumoh yeni bekar geldi bende 23 yaşında aslen kitahyalıyım ama afyonda ikamet ediyorum 23 yaşında mimarım şu an sözlüyüm ne okuyorsun tatlım
İyiyim bende şükür :) izmirlisin sanırım :)Teşekkür canım , olabiliir orda burda görmüşsündür Sen nasılsın?
Anam izmirli gelmiş ben seni daha bi sevdim o zaman, bende 23 yaşındayım izmirlymİyi tercih o zaman :) 20 yaşındayım izmirliyim okuyorum bekarım :) sen ?
Aynen canım , neresinde oturuyorsunİyiyim bende şükür :) izmirlisin sanırım :)
saol şekerim amin inşallah tatildesiniz tabi şu ara değil miAllah tamamına erdirsinn :) matematik okuyorum
Evett hemşehirliyiz :) okuyormusun ?Aynen canım , neresinde oturuyorsun
Evet ama bitmek üzere son haftamsaol şekerim amin inşallah tatildesiniz tabi şu ara değil mi
hiç üzülme asıl okul bitince böyle oluyor insan o günleri tekrar yaşamak için neler vermezdim kiEvet ama bitmek üzere son haftam
Evet doğrudurhiç üzülme asıl okul bitince böyle oluyor insan o günleri tekrar yaşamak için neler vermezdim ki
izmirde mi okuyorsun ?Evet doğrudur