- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
Çok güzelmiş valla bayıldımCanım benim yaptığım bu , kapaktaki noktaları çıkardım tabi sade şimdi.
üstündeki deseni nerden buldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelmiş valla bayıldımCanım benim yaptığım bu , kapaktaki noktaları çıkardım tabi sade şimdi.
3 defa aradım cevap vermediakşama gelmicek mi pinki azcık sabrediver bak benimki taaa martta gelcekmiş ben napim
Akrilik boya canım , evet satan benim arkadaşımda var , bende hobi olarak ahşaptır falan uğraşıyorum ilk kez cam boyama yaptım güzel oldu daha da süslenebilir... Çok güzel şeyler çıkıyor ortaya İsimli yapıyor benim arkadaştane boyasıyla boyuyosun bunu kuzum ? benim arkadaşımda yapıyor hatta ticarete döktü onları da gösteriyim istersen fikir olsun
işi vardır kıbrısta kuzum3 defa aradım cevap vermedi
Seninki nerde ki ben bilmiyodum
bak arkadaşım bu kavanoz boyamalardan yapıyordu şunu yapmış çok hoşuma gitti bundan yapabilirsin kuzumKızlar süper paylaşım yapmıssınız
şimdi benim bir sorum var biz bir gün yapıyoruz. annemin arkadaşları ve gelinlerle :)
yani hem genç hem yaşlılarla. Baksanıza onlar gelince ben böyle el emeği bir şey vermek istiyorum. Çünkü benden önceki günlerde herkes bir şey yapıp verdi ve hepside güzeldi. El emeğiydi çoğu sizce ne yapabilirim yada alabilirim?
Ahşapçılarda var kuzum dekupaj kağıtlarıÇok güzelmiş valla bayıldım
üstündeki deseni nerden buldun?
anladım kuzum benim de çok hoşuma gidiyor bak bunları yapmışAkrilik boya canım , evet satan benim arkadaşımda var , bende hobi olarak ahşaptır falan uğraşıyorum ilk kez cam boyama yaptım güzel oldu daha da süslenebilir... Çok güzel şeyler çıkıyor ortaya İsimli yapıyor benim arkadaşta
Hoş geldin be yaslm kızlarr
Allah kavuştursun Bizde düğünden önce 1-,5 sene farklı şehirlerdeydik. Zor ama sonradan acısını çıkarırsınızişi vardır kıbrısta kuzum
bak arkadaşım bu kavanoz boyamalardan yapıyordu şunu yapmış çok hoşuma gitti bundan yapabilirsin kuzumgenç yaşlı herkes kullanır bunu yaşlılara daha soft renklerde yaparsın
Canım bak çok şık ahşap kutu yapabilirsin , ben söz kutusu yapmıştım mendil ayarlayamayın veremedim nişanlıma ama gelen herkes balböceği bizede yapsın diyorlar tabi yapmadımKızlar süper paylaşım yapmıssınız
şimdi benim bir sorum var biz bir gün yapıyoruz. annemin arkadaşları ve gelinlerle :)
yani hem genç hem yaşlılarla. Baksanıza onlar gelince ben böyle el emeği bir şey vermek istiyorum. Çünkü benden önceki günlerde herkes bir şey yapıp verdi ve hepside güzeldi. El emeğiydi çoğu sizce ne yapabilirim yada alabilirim?
işi vardır kıbrısta kuzum
bak arkadaşım bu kavanoz boyamalardan yapıyordu şunu yapmış çok hoşuma gitti bundan yapabilirsin kuzumgenç yaşlı herkes kullanır bunu yaşlılara daha soft renklerde yaparsın
ohoo biz 4 senedir ayrı ülkelerdeyiz zor hemde çok zor 3-4 ayda bir görüşebiliyoruzAllah kavuştursun Bizde düğünden önce 1-,5 sene farklı şehirlerdeydik. Zor ama sonradan acısını çıkarırsınız
Hoş geldin be ya
bende yapiyim ya şunu bir mağazadan almaya kalksan 60-70 tlden aşağı alamazsın kendin yapsan 20-30 tl camı boyası ne kadar tutar bilmem de yarı fiyatına gelir yine deÇok güzel gerçekten
Canım bak bunlarda benim akşap söz nişan tepsilerim , hatta bunu fotoğraf çerçevesi olarakda kullanabilirsin , çerçeveden yaptım çünkü 2 tane kaldı elimde satamadım kendime ayırdım içine gelin fotoğraflarımı koyucamah süper bunu yapmak için ne lazım acaba?
boyası ucuz kuzum dekupajda ucuz , en fazla 5tl verirsin öyle diyim , camı da 20tl tutsa bence çok çok hesaplıbende yapiyim ya şunu bir mağazadan almaya kalksan 60-70 tlden aşağı alamazsın kendin yapsan 20-30 tl camı boyası ne kadar tutar bilmem de yarı fiyatına gelir yine de
ben daha önce ahşap boyama yaptım zaten dekupajda yapmıştım tamam ya bende yapıyım bakalımboyası ucuz kuzum dekupajda ucuz , en fazla 5tl verirsin öyle diyim , camı da 20tl tutsa bence çok çok hesaplı
Düğün ne zaman kısmetse?ohoo biz 4 senedir ayrı ülkelerdeyiz zor hemde çok zor 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz