Aynı bende öyle, iş ve forum arası yuvarlanıp gidiyoruzziyiyim canım işteyim.dolaşıyorum öyle forumda sen nasılsın ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bende öyle, iş ve forum arası yuvarlanıp gidiyoruzziyiyim canım işteyim.dolaşıyorum öyle forumda sen nasılsın ..
çay içme zamanıı ..yavruu afiyet olsunn..Aynı bende öyle, iş ve forum arası yuvarlanıp gidiyoruzz
Çok mersii şekerimm afiyet olsunnçay içme zamanıı ..yavruu afiyet olsunn..
Nabersinn canımherkese günaydınn
Kız gözün çıkmasın emi Grinin elli tonunu izledim dün gece kızım nasıl sevgilinle gittin sinemada izledin nan bunu , cesaret ister vallaGünaydınn, saatlerr ileri alındı dengem şaştı sabah çok zor uyandımmm
Sen filmin 2.sini ve 3.cüsünüde izle ozaman anlayabilirsin ancak bebeğim aşk olup olmadığınıKız gözün çıkmasın emi Grinin elli tonunu izledim dün gece kızım nasıl sevgilinle gittin sinemada izledin nan bunu , cesaret ister valla
Sonuna kadar hep ha şimdi mutlu sonla biter diye diye bitti ben mala bağladım Kızım ne duygusuz film bu , aşk yok , şehvet yok , adam bildiğin kırbaçlı abaza nan
İzlesem mi bilemedim ki şimdiSen filmin 2.sini ve 3.cüsünüde izle ozaman anlayabilirsin ancak bebeğim aşk olup olmadığını
Gittim valla ne olcak artık herkes her şeyi biliyor neden çekineyim
Ben aştım bunları, önceden .ok kıskançtım şimdi öyle değilim.İzlesem mi bilemedim ki şimdi
nan ben kıskanırım valla ya başka kadını görecekkk hallenecekkk aboooww gebertirim valla ben izleyemem nan utanırım
Of yeter gel artıkherkese günaydınn
geldim kız ağlamaOf yeter gel artık
Kajjj hani balım nerde kaldın??
geldim kız ağlama
ya çok işim vardı bi haftada proje çıkardım hala bitmedi hatta müşteriyi bekliyorum şimdi görüşmem var öyle boşluğum oldu giriyim bakıyim napıyorsunuz dedim
Yaa nerdesin
Napalım kuzu kendi halimizde takılıyoruz Bi sürü şey anlatacak oluyorum bakıyorum yoksun, hadi rahatsız etmeyeyim diyorumya çok işim vardı bi haftada proje çıkardım hala bitmedi hatta müşteriyi bekliyorum şimdi görüşmem var öyle boşluğum oldu giriyim bakıyim napıyorsunuz dedim
sen anlat kuzu ben arada okuyorum ama cevap yazamıyorum napıyorsun bakalım neler oldu ben yokkeneNapalım kuzu kendi halimizde takılıyoruz Bi sürü şey anlatacak oluyorum bakıyorum yoksun, hadi rahatsız etmeyeyim diyorum
Bilmiyorum ki herkes sessiz takılıyor burdasen anlat kuzu ben arada okuyorum ama cevap yazamıyorum napıyorsun bakalım neler oldu ben yokkene
lilyi bende gördüm de kaj nerde ?Bilmiyorum ki herkes sessiz takılıyor burda
Bi lilyana dan haberim var o kadar, o da bildiğin gibi aynı lily
O da yoğun herhalde arada geliyo, beğenip gidiyolilyi bende gördüm de kaj nerde ?