- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
offff offfff
buyrun canımss:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff offfff
ay yok ya bogurtlenı sevdım ben eylul bana o salağı hatırlatıyor
hahaha dimi ama
Böğürtlen olsa daha iyi benceehahaha dimi ama
hatırlattığına göre mazide kaldı..bayadır görmemiştim seni...varmı yeni biriay yok ya bogurtlenı sevdım ben eylul bana o salağı hatırlatıyor
Böğürtlen olsa daha iyi bencee
evet 1 yıl olacak ayrılalı şu an yok canım hayırlısıhatırlattığına göre mazide kaldı..bayadır görmemiştim seni...varmı yeni biri
o salak ne yapıyor pekiii almışsın bir iki haberr
öyle kabul etmıyor öü olmayacak
evet 1 yıl olacak ayrılalı şu an yok canım hayırlısı
naptı peki o yurtdışına falan gidecektı sanki
öyle kabul etmıyor öü olmayacak
evet 1 yıl olacak ayrılalı şu an yok canım hayırlısı
ilk zamanlar görmştüm sosyal medyadan , sevgilisi vardı da şimdi bilmiyorumo salak ne yapıyor pekiii almışsın bir iki haberr
palavra deme ki bi yere gittiği yoknaptı peki o yurtdışına falan gidecektı sanki
Vay anasını hemen sewgili yapmışşş ş...sizzz..ilk zamanlar görmştüm sosyal medyadan , sevgilisi vardı da şimdi bilmiyorum
sanmam hemen bulmuş tabi ama ayrılmıştır şimdi kim çeker onu yaaaVay anasını hemen sewgili yapmışşş ş...sizzz..
Acaab sen varkende o varmıydıı
Ahahaha sen çekiyordun amaa başkası neden çekmesinnsanmam hemen bulmuş tabi ama ayrılmıştır şimdi kim çeker onu yaaa
işte ben gibi cefakar vefakar yok kiAhahaha sen çekiyordun amaa başkası neden çekmesinn
eylül05 misin canım sen ?ay yok ya bogurtlenı sevdım ben eylul bana o salağı hatırlatıyor
evettteylül05 misin canım sen ?
kız insan bi haber eder dimi , bi kaç kez aklıma geldin , alla alla bu kıza noldu artık girmiyor diye düşünmüştümevettt
Anaaam o kadar konuştuk ya anladın sandım benkız insan bi haber eder dimi , bi kaç kez aklıma geldin , alla alla bu kıza noldu artık girmiyor diye düşünmüştüm