- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
elden gidiyor sanıyorlar herhaldeben anlamıyrum zaten nişanlanınca , evlenince oğulları için ölüyorlar..
ara böyle iyi tutulmuyor ama malesef ara nasıl iyi olur karşılıklı olunca olur benim kv sürekli arar mesela hal öyle olunca bende arıyorum zorunluluk gibi gelmiyor bana öyle oluncaAnnesi oğluna kızıp şikayet edicek o yüzden sen ara , arayı iyi tut baabında diyor! O dengeyi sen kur erkek sensin senin sözün geçer annene
ya kendi annene bile sürekli gitmek istemezsin ki özel bir yaşamınız var sonuçtaİnşallah sana bu kadın çok çektirmez. Benimki bize 1 kere geldi evlndiğimizden beri (evlerimiz uzak, ben aileme yakın oturuyorum), evine giderim yemeğimi falan hep önüme koyar hakkını yiyemem sürekli çok güzel şeyler alır. kadın iyi aslında ama oda bir anne tabii arada duyuyorum bazı laflarını. Sinirlerim bozuluyor. Beni kendi kızı gibi sever cidden sürekli sarılır öper yalnız kalsakta. Düşün ben böyle bir insana her hafta gitmek istemiyorum. Sen bence şimdiden tavrını net koy. Çünkü evlenince olaylar maalesef değişiyor.